johnyboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 θελω να παρω ενα αρωμα και δεν ξερω ποιο.και οι γυναικες ωσ ποιο ειδικες σε αυτο λογο του οτι ολη την ημερα ψωνιζουν. Ακουο γνωμες.ολες ευπροσδεκτες.
shadowmsc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 δεν είμαι γυναίκα αλλά για μένα δυο είναι τα πιο γαμάτα αρώματα που είναι ακαταμάχητα και δοκιμασμένα. Η gautier και η aqua di gio.
punky Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Τρομερή επιτυχία το thread σου johnny. So far, σου απαντάνε όλο άντρες. Χωρίς να παραγνωρίζω το γεγονός ότι πιθανότατα οφείλεται στο ότι είναι το άρωμά της, όταν ανασαίνω το narciso rodriguez, παθαίνω ολικό black out και χάνω τα λόγια μου.
insomniaK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Π της Givenchy, το κλασσικό όχι τη φλωριά που κυκλοφόρησε αργότερα./ Με το μπαρδον δεν είμαι γυναίκα...
gtsamour Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πάρε όποιο θες αρκεί να μη μυρίζει σαν μπαγιάτικη τσιπούρα
SGP Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά, το αν θα της πηγαίνει εξαρτάται από το PH το δέρματός της (έτσι λένε αυτοί που τις φτιάχνουν για να μπορέσουν να τις πουλήσουν...). Δες τι έχει τώρα (αν σου αρέσει και αγόρασέ της και άλλο. Κοίτα το mademoiselle της channel... αυτά. Κάποια στιγμή στα επόμενα 10 ποστς μπορεί να σου απαντήσει και καμιά κοπέλα! edit: Δεν διευκρινίζεις αν θες το άρωμα για τον εαυτό σου... Σε αυτή τη περίπτωση, πήγαινε δες ο ίδιος.
johnyboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά, το αν θα της πηγαίνει εξαρτάται από το PH το δέρματός της (έτσι λένε αυτοί που τις φτιάχνουν για να μπορέσουν να τις πουλήσουν...). Δες τι έχει τώρα (αν σου αρέσει και αγόρασέ της και άλλο. Κοίτα το mademoiselle της channel... αυτά. Κάποια στιγμή στα επόμενα 10 ποστς μπορεί να σου απαντήσει και καμιά κοπέλα! edit: Δεν διευκρινίζεις αν θες το άρωμα για τον εαυτό σου... Σε αυτή τη περίπτωση, πήγαινε δες ο ίδιος. Για εμενα το θελω. σε κοπελα ξερω τι να παρω γιατι εχω ξερω ποιο θα μου αρεσει.αλλα σε εμενα ξερει καλητερα μια κοπελα πιο θα εινε τζετε.
kattistt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα μου αρεσουν (κοπελα ειμαι) 1. Miracle - Lancome 2. Issey Miyake 3. Red Passion - DKNY 4. Oh de Moschino 5. Ultraviolet - Paco Rabbane 1 & 4 ειναι πιο γλυκα αρωματα 2 & 3 ειναι πιο ελαφρυα αρωματα και 5 ειναι λιγο πιο εντονο!!!
johnyboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα μου αρεσουν (κοπελα ειμαι)1. Miracle - Lancome 2. Issey Miyake 3. Red Passion - DKNY 4. Oh de Moschino 5. Ultraviolet - Paco Rabbane 1 & 4 ειναι πιο γλυκα αρωματα 2 & 3 ειναι πιο ελαφρυα αρωματα και 5 ειναι λιγο πιο εντονο!!! για το just cavalli γνωμη εχεις?
kattistt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Nop δυστυχως δεν εχω γνωμη... δεν ειμαι απο τις γυναικες που μυριζουν οτι αρωμα βγαινει...
Natalie Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ultraviolet - Paco Rabbane και εγω επειδή δεν είναι συνηθισμένο. Καλο είναι και το light blue docle cabana
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Total εγκεφαλικό :Python της Trussardi
KWSN_Men Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Το καλύτερο άρωμα αν πάρεις, αν δεν πάει με το δέρμα σου θα είναι χάλια οπότε...
andrip Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ultraviolet - Paco Rabbane και εγω επειδή δεν είναι συνηθισμένο. Καλο είναι και το light blue docle cabana ρε σεις μισό γιατί θα μπερδευτώ χεχε (αν κάνω πατάτα πείτε μου) το light blue δεν είναι γυναικείο;;; αντρικό ζήτησε ο άνθρωπος και ρώτησε τη γνώμη του απο γυναίκες γιατί ως γνωστόν τα αντρικά αρώματα είναι φτιαγμένα να αρέσουν σε γυναίκες και τα γυναικεία να αρέσουν σε άντρες. Τώρα οι γνωμες εδώ απο άντρες είναι προφανώς απο τις αντίστοιχες γνώμες των γυναικών που τους συνοδεύουν. Οπως είπε κάποιος βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο το δέρμα του καθενός τι αρώματα δέχετε πιο καλά. Αν στο δέρμα σου πάνε τα βαριά θα σου συστήσω ανεπιφύλακτα μια που έχω (και δε θυμάμαι πως λεγετε :evil: :evil: ). Πρέπει να είναι gucci κι έχει άρωμα απο ξύλο και καφέ! Μη σας κουφάνει ωραία είναι , όταν πάω σπίτι θα δώ ποια ακριβώς είναι και θα πώ
Socratis_g Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 <<Aρχικό μηνυμα από Mando_pt : hypnose- lancome kenzo-flower αν θες πιο δροσερό κάτι τότε σε DKNY>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.