Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ConvertXtoDVD

Timwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το πρόγραμμα για ταινίες, αλλά σήμερα προσπαθώντας να μετατρέψω ένα αρχείο βίντεο σε DVD μου έβγαλε το εξής μήνυμα, αφού έλειψε αμέσως η μετατροπή:

Error while decoding stream #0.0

Exception raised in convertion Thread with message "Access violation at address

0244412 in module 'avformat.dll'. Read of address 0000002C"

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά όντως...!Κι εμένα μου συνέβη αυτό προχθές και ψάχνομαι να δω ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτό!Το κάνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο βίντεο (ταινία...!) ενώ σε όλα τα άλλα ΟΚ!Έχω βάλει την τελευταία έκδοση του προγράμματος (το έκανα και απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση),έβαλα και τα πιο latest codecs ξανά αλλά τίποτα!

Καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Κάνε την ταινία σου DivX! Η δικιά μου ήταν XviD και δε μπορούσε να την μετατρέψει και τη μετέτρεψα με το River Past Video Cleaner Pro σε DivX και δούλεψε! :D

Δημοσ.

Με το WinAvi Video Converter το δοκίμασα ήδη αλλά αυτή την φορά δεν υπάρχει εικόνα αλλά ΜΟΝΟ ήχος!!!

Αν είναι να κάνω και άλλη μετατροπή θα χάσω κι άλλο σε ποιότητα.Απλώς μου φαίνεται παράξενο γιατί έχω κάνει πάμπολλες ταινίες με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ήμουν σε όλες ΟΚ!

Δημοσ.

avi είναι.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο συγκεκριμένο αρχείο!!!Τόοοοοοσα έχω κάνει αλλά σε αυτό τρώει κολλήματα!

Δημοσ.

Η κωδικοποίηση είναι XVID.Απλώς μου φαίνεται πολύ κουλό γιατί τόσα αρχεία με την ίδια κωδικοποίηση έχω μετατρέψει και δεν μου παρουσίαζε κανένα πρόβλημα!Θα το δοκιμάσω αν είναι και βλέπουμε!!!

Δημοσ.

Υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα με το ConvertXtoDVD αλλά να δίνει καλύτερη τελική ποιότητα εικόνας στο παραγώμενο DVD,γνωρίζει κάποιος?

Δημοσ.
Υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα με το ConvertXtoDVD αλλά να δίνει καλύτερη τελική ποιότητα εικόνας στο παραγώμενο DVD,γνωρίζει κάποιος?

WinAvi Video Converter.

Δημοσ.
WinAvi Video Converter.

Ακολούθησα τον πολύ καλό οδηγό σου βήμα-βήμα ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ DVD ΜΕ ΤΟ WinAvi Video Converter .

Στο τέλος το WinAvi Video Converter μετά την επεξεργασία μου παρέδωσε δύο φακέλους έναν AUDIO TS kai έναν VIDEO TS.

Έκαψα τους 2 φακέλους αλλά δεν υποστηρίζωνται από την φέτα DVD.

Μπορεί το WinAvi Video Converter να μας δώσει αμεσο αποτέλεσμα όπως το

CONVERT X TO DVD?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...