Billy the Greek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΜd Athlon Xp 1800+, ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΗΤΡΙΚΗ Qdi Kudoz 7, ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Nvidia Ge Force 4 64 Mb. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (ΙΣΩΣ ΜΙΑ Nvidia 6600). ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Agp Kai Pci ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ; Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Pci; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Qdi ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΒΡΗΚΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ
activex Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 OXI den ypostirizi. anagastika agp tha paris. kita gia kamia 7300gt kai oxi kaliteri. (to sistima sou theli genikoteri anabathmisi. an paris kaliteri karta tha paei tsampa..)
@topos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Agp ψαχνεις μονο...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τον κοπο..
doc1000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πρώτα απ' όλα θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τί παιχνίδια θες να παίξεις με το συγκεκριμένο σύστημα αντίκα και σε μάρανε η κάρτα γραφικών σου... Γιατί αν θες πχ να παίξεις Oblivion εγώ θα πρότεινα να βάλεις PCI-xpress σε ολοκαίνουριο σύστημα. Τώρα αν καίγεσαι να βάλεις PCI όπως λες ΝΑΙ μπορείς να βάλεις. (αλλά σκέτη PCI όχι PCI-x) lol
simply_the_best Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 min apopernete re paidia to paidi, mia erwtisi ekane.. loipon megale me ayto to systima pare mia agp nvidia 6600gt ddr3 256mb, pare mia extra Ram 512mb ddr kai kana kalo anemistiraki sto cpu gia overclocking (apo 1,8 ftanei sta 2,5 sigoura) kai tha eisai ok proswrina..
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αν θες να κρατήσεις το pc σου για αρκετό καιρό ακόμα, ψάξε για κάποια AGP αλλά νομίζω ότι κάποια επιπέδου 6600GT θα ήταν υπερβολή για τον επεξεργαστή σου. Το κακό είναι πως οι αξιόλογες AGP <100€ (και πολλά λέω) είναι αρκετά δυσεύρετες, οπότε ίσως να έψαχνες για μια μεταχειρισμένη. Επίσης φρόντισε να έχεις 1GB RAM (ή παραπάνω). ...Τώρα αν καίγεσαι να βάλεις PCI όπως λες ΝΑΙ μπορείς να βάλεις. (αλλά σκέτη PCI όχι PCI-x) lol Εντάξει ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος (όπως κι εσύ εξάλλου , άλλο το PCI-e κι άλλο το PCI-x).
neperios_1984 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 7600GS. I kammia metaxeirismeni 6600GT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.