papaluk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Έγκατέστησα drivers εκτυπωτή, σε κάποιο σημείο μου ζήτησε να τον συνδέσω..τον αναγνώρισαν τα XP και τελικά μήνυμα η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά.στο system κίτρινο θαυμαστικό και κωδικός 10 η σύνθετη συσκευή αποθήκευσης δεν μπορεί να ξεκινήσει.. Ο εκτυπωτής δούλευε και κάποια στιγμή τον έχασα, με το laptop παίζει μια χαρά. Έχει φτιάξει virualport 002 διότι στην 001 έχω άλλο εκτυπωτή και παίζει μια χαρά.. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη εδώ και δύο μέρες
kostas-elena Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Καλοσηρθες papaluk στην παρεα,και εγω πεδευτηκα πολυ με την εγκατασταση σε εμενα κρατησε 9,10 ημερες για να την πετυχω.Λοιπον προσπαθησε τα εξης,στο κιτρινο θαυμαστικο πατα δεξι κλικ και ενημερωσε τους drivers απο το διαδυκτιο η παραλληλα με την εκατασταση των drivers αν σου βγαλει παραθυρο να συνδεθει στο διαδυκτιο επετρεψε το και τσεκαρε την επιλογη μονο αυτην την φορα η τρεξε πολλες φορες το cd της εγκαταστασης κανοντας ομως απεγκατασταση την προηγουμενη αποτυχημενη εγκατασταση ασε που μαλλον την κανει και μονο του οταν τρεχεις για δευτερη φορα. Εγω θεωρησα οτι εφτεγε το cd και κατεβασα drivers απο την σελιδα της canon αλλα παλι τα ιδια ειχα αγανακτησει.Μια μαλλον καλη λυση που πετυχε σε εμενα ηταν format!εγατεστησα τα XP+SP2 ολους τους drivers και μαληστα ειχα ξεχασει και ειχα αφησει συνδεμενο τον εκτυπωτη τον εντοπησε,ως εξωτερικη περιφεριακη συσκευη, νομιζω με ρωτησε αν εχω να προσθεσω κατι αλλο και απαντησα ναι και εκανα εγκατασταση του εκτυπωτη ολα αυτα πριν εγκαταστησω οποιοδηποτε προγραμμα η αλλη εξωτερικη περιφεριακη συσκευη πχ USB modem.Μια ημερα ειχα κανει 7 φορες εγκατασταση απεγκατασταση μεχρι και το καλοδιο αλλαξα.Σε εμενα πολλες φορες δεν εντοπιζε την θυρα και εχει επιλογη στην εγκατασταση για χειροκινητα και για αυτοματα και εκανα και χειροκινητη επιλογη αστα να πανε.Μην ξεχνας σε εμενα στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου μου το παρουσιαζει ως αφερουμενος δισκο!αν σου το κανει μην χαλιεσε δουλευει αψογα ο εκτυπωτης παρολο με την προυποθεση οτι οταν ανοιγεις τον εκτηπωτη δεν σου βγαζει το κλασικο μυνημα οτι δεν εχει γινει σωστη εγκατασταση.Ο εκτυπωτης ειναι πολλη καλος αν και δεν εχω μετρο συγκρισης γιατι ειναι ο πρωτος καλος μου εκτυπωτης και μην ξεχνας οταν εκτυπωνεις κειμενο να τσεκαρεις την επιλογη για ασπρομαυρο για να μην σου τρωει χρωμα απο τα υπολοιπα μελανια.Και κατι ακομη αν οι φωτογραφιες εχουν ταση προς το κοκκινο τσεκαρε την επιλογη στο μενου του να κανουν διαχιριση χρωματων τα Windows ψαξε θα την βρεις.Αυτα τα λιγα καλη τυχη.......και καλες γιορτες κατι τελευταιο αφου τελικα τον εγκατεστησα πηρα image του σκληρου μου με το acronis για να ησυχασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.