21century Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια μια βοηθεια για ενα φορητο συστημα που εκανα δολυεια σημερα και φιλος μου ηθελε να του εγκαταστησω διαφορα προγραμματα,. To amilo ProV3505 εχει τα XP ProMUI, στην αρχη επελεξα Greek τοσο για το λειτουργικο, τις τοπικες ρυθμισεις και το πληκτρολογιο. Ολα καλα και μπηκα στο περιβαλλον των xp που ηταν στα Αγγλικα. Το συστημα εγραψε οτι θα μπουταρει σε 60 δευτ. αλλα εκεινη την ωρα τελειωνε η μπαταρια. Το εβαλα μετα στη μπριζα αφου εφτιαξα τα καλωδια, μετα ειδα ομως οτι οι τοπικες ρυθμισεις και το πληκτρολογιο ξεκινα με ελληνικα αλλα τα xp PRO ειναι στα αγγλικα στο interface του. Τι να κανω για να ειναι ολα στα ελληνικα? Μενου κλπ. Θελει καποια ρυθμιση μαλλον και επειδη δεν ασχοληθηκα ποτε με τα pro μαλλον γινεται απο το Regional settings...
simply_the_best Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 den ginetai ayto pou zitas me ta menu.. ta XP sou einai sta agglika.. twra oson afora tis rythmiseis gia pliri symbatotita me ta ellinika pigaine sto control panel> regional and language options> kai stis karteles regional options kai advanced vale Greek/Greece se ola.
21century Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο εχω κανει ηδη φιλε μου και σε ευχαριστω για την απαντηση. Απο οτι καταλαβα τα pro εχουν ολο το κερνελ στα αγγλικα. Παλι δεν εχω προβλημα αφου γνωριζω αριστα Αγγλικα απλα αναρωτηθηκα για αυτες τις λεπτομερειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.