mandos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 egkathetos? oute xero ti tha pei egkathetos kai telika akoma firefox douleyo, evala kai ton opera alla gia kapoious logous (px search box) protimo ton firefox tha psaxo ayta peri users.js
Eusebius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 egkathetos? oute xero ti tha pei egkathetos «βαλτός», «πληρωμένος», «κρυφά τοποθετημένος». :-P Χρήσιμο βοήθημα όταν παίζεις με το user.js: http://kb.mozillazine.org/Firefox_:_FAQs_:_About:config_Entries Το user.js σε απαλλάσσει από τον μπελά να ξαναφτιάχνεις τις ρυθμίσεις που είχες πειράξεις στο about:config άμα κάνεις major update κλπ. Επίσης, το ίδιο user.js μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά λειτουργικά. Απ' όσο έχω δει, όταν κάποια ρύθμιση δεν ισχύει στο λειτουργικό που είσαι (π.χ., το config.trim_on_minimize είναι μόνο για Win) απλά αγνοείται...
mandos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 thnks και για το μάθημα ελληνικών και για το users.js και φυσικά δεν έχω καμιά σχέση με τον Opera ούτε και είμαι βαλτός απλά είχα ένα ενδιάφερον screenshot (νομίζω) και είπα να την μοιραστώ
danaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Έβαλα τον Opera αλλά επέστρεψα στην αλεπού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.