Προς το περιεχόμενο

Core 2 Duo + Ψικτρα ?

DemonHunterGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτσε ρε συ φίλε γιατί θα μας τρελλάνεις στο τέλος.

Η αρχική σου ερώτηση είναι:

Τώρα αυτό που λες, που κολλάει ?

Στο PC θα έχει την μαμίσια ψύκτρα της Intel.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Αν καιγότανε ο επεξεργαστής με αυτή την ψύκτρα, λες να τον πούλαγε έτσι η Intel ???

Και τότε γιατί να πληρώσεις επιπλέον χρήματα για μια άλλη ψίκτρα? αυτο δεν καταλαβαίνω... Αφου δεν εχεισ προβλημα.. Καλυτερες επιδόσης? η μονο για λιγοτερο θορυβο?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και τότε γιατί να πληρώσεις επιπλέον χρήματα για μια άλλη ψίκτρα? αυτο δεν καταλαβαίνω... Αφου δεν εχεισ προβλημα.. Καλυτερες επιδόσης? η μονο για λιγοτερο θορυβο?

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1416773&postcount=5

Δημοσ.
Den ftaei panta to IHS gia tis megales thermokrasies twn C2D!

O dikos mou E6300 sta 3GHz me ola ta anemistirakia terma strofes kai xrhsh kai twn dyo core 100% (mesw tou intel termal analysis tool) eftane xalara tous 75C. Me tous idious parametrous h thermokrasia eftane tous 60C me ta manisia MHz...

KATW APO 55C idle den eida pote akoma kai sta 1.86.

Molis mphke h zalman 9700led me olous tous anemistires sto silent kai ena pc teloios athoryvo h thermokrasia sto TAT me full load both cores einai stous 50-52C kai idle stous 42C auta me syxnothtes anw twn 3GHz.

Sta 1.86 to idle einai katw apo 40C kai full load 45C.

Αν ο IHS σου είναι στραβός είτε βάλεις Zalman ( sigh ) είτε Watercooling, πάλι τον μπούλο θα παίρνεις στις θερμοκρασίες.

By the way, 33C idle @ 3,6GHz με 1,45Vcore & aircooling έχεις δει ? :D

X6800 Flat IHS Edition + ThermalRight Ultra-120

Δημοσ.

Τελικα παιδια αρκει η ψυκτρα που περιλαμβανεται στην συσκευασια μαζι με το αυτοκολητο απο κατω που λειτουργει σαν παστα ή απαιτειται η αγορα εξτρα παστας??

Επειδη και εγω εχω παρομοιο προβλημα

Δημοσ.
Αν ο IHS σου είναι στραβός είτε βάλεις Zalman ( sigh ) είτε Watercooling, πάλι τον μπούλο θα παίρνεις στις θερμοκρασίες.

Sigoura entypwsiako...

Alla kai ekei poy exeis 50-55C idle sta 1.86 na pas stous 35C kai panw apola silent einai episeis terastia veltiwsh.

Twra to an einai anagkaio na petakseis thn box psyktra einai allo thema, as poume oti akoma kai sta 3Ghz o E6300 den mou kolise, alla na vlepeis 75C den einai kai oti kalytero, episeis otan strofarei h psyktra ths intel akougete poly (kai den einai kai apotelesmatikh) opote gia mena aksizei allagh psyktras, akoma kai gia normal syxnothtes sta montela apo ton E6600 kai panw thelei sigoura allh psyktra gia athoryvo pc.

Δημοσ.

33c idle???????? Damn ρε,θεός. Δοκίμασες με χαμηλότερο vcore να δεις αν είναι stable για να την ρίξεις ακόμα περισσότερο; Εγώ έχοντας ρίξει στα 1.325 το vcore (και με 100% stable το PC) τον έχω πάει στα 3.51Ghz με idle 8ερμοκρασίες στα 39-40 (χωρίς air condition) και στα 44-45 με air condition ρυθμισμένο στους 28 βαθμούς (μιας και κάπου εκεί παίζει η θερμοκρασία του δωματίου μου το καλοκαίρι)

Δημοσ.

εκανες τελικα update στο bios? συνυλθανε καθολου οι θερμοκρασιες?

Δημοσ.

LOL.

Δεν είναι πρόβλημα του BIOS βρε συ.

Για πλάκα το είπε ο Razor333.

Το PC αυτό δεν ψύχεται με "κανονικές" [ conventional :P ] μεθόδους.

Η θερμοκρασία είναι αληθινή :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά...

Τον 6600 μου τον έφερα από USA τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη και με το Intel Thermal Analysis μου δείχνει idle 33C και αν του φωρτώσω 100% και στα 2 core τότε ανεβαίνει 52-53C...

Βέβαια δεν έχει φάει τίποτε απο OC και τοιαύτα αθλήματα καθώς είναι workstation CAD (WinXPx64) σύστημα αλλά... και αυτό είναι με στραβό καπάκι ή μήπως είναι κάποιες παρτίδες μόνο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...