billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αλλαγή ( RMA ) για αυτόν τον λόγο δύσκολα θα καταφέρεις. Τι έχει να πει για αυτό άραγες η Intel ?
activex Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 egw pisteuw oti an bris kai mia paromios "strabia" psixtra ginete h doulia sou mia xara ! san paixnidaki puzzle tha einai bebea les bill oti einai ekpromeletis h doulia e? na dis pou theloun na mas kopsoun to overclock...
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εκ προμελέτης δεν είναι. Ούτε θέλουν να μας κόψουν το overclocking. [ άλλο θέμα βεβαίως ότι με το καπάκι στραβό η CPU πήγε max stable @ 3800MHz και μετά το ίσιωμα είχαμε max stable @ 4000MHz, με το ίδιο WaterCooling loop ]. Απλά από ότι φαίνεται στους E6300/E6400/E6600/E6700/E6XXX βάζουν ότι καπάκι κάτσει, ενώ στους Extreme ( X6800 & QX6700 ) δεν βάζουν ότι να 'ναι, κοιτάνε να είναι επίπεδο. Στραβιά ψύκτρα σε στυλ όπως αυτό των IHS δεν παίζει να βρείς, αλλά ούτε μπορείς και να την κάνεις. Άλλωστε κάθε καπάκι έχει και εντελώς διαφορετική μορφολογία [ άσε που το ιδανικό είναι όσο το δυνατόν πιο επίπεδη βάση της ψύκτρας, και όσο το δυνατό πιο επίπεδη επιφάνεια του IHS του CPU ]
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Άλλος ένας Core 2 Duo E6600 [ όχι δεν τον τέσταρα σε χαρτοπετσέτα, πάνω σε γυαλί είναι, απλά από κάτω έβαλα μια χαρτοπετσέτα γιατί φαινότανε η σκιά στην φωτογραφία ]
tolis86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 οπα ρε bill!!! απλα ουαου! δε το ξαναειδα αυτο ουτε καν μπορουσα να το φανταστω!! σε παλαιωτερους επεεργαστες τι γινοτανε? βασικα στον π4 αν το ειχανε ετσι μαλλον θα ελιωνε το κουτι.....
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Τώρα έγιναν αυτά τα....κατορθώματα. Στους P4 ήταν μια χαρά. Εν τη Core 2 Duo era μας τα εισήγαγαν αυτά τα τερτίπια [ πηγές λένε ότι το πρόβλημα με τα στραβά καπάκια ήρθε από την 2η εταιρία που πήραν να τους φτιάχνει τα καπάκια ] { να μου πείς και πάλι, είναι αυτό δικαιολογία ? αν δεν ήταν καλά, θα έπρεπε να κόψουν αυτή την εταιρία και να βρούνε άλλη } ότι και να πεί κανείς λίγο θα είναι.
DemonHunterGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Συγνώμη που ξανα έρχομαι στο θέμα μου αλλά εάν δεν αγοράσω άλλη ψίκτρα υπαρχει περιπτςση να μου καει ο επεξεργαστης? η Να δημιουργιθεί προβλημα?
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Συγνώμη που ξανα έρχομαι στο θέμα μου αλλά εάν δεν αγοράσω άλλη ψίκτρα υπαρχει περιπτςση να μου καει ο επεξεργαστης? η Να δημιουργιθεί προβλημα? Κάτσε ρε συ φίλε γιατί θα μας τρελλάνεις στο τέλος. Η αρχική σου ερώτηση είναι: Έμαθα οτι οι Core 2 duo εχουν και ψικτρα μεσα στο κουτι σωστά ετσι? Εαν απο το E-shop βαλω core 2 duo θα μου βαλουν την ψίκτρα απο το κουτι? (Αν εχει παρει κανεις απο εκει ας μου πει.) Τώρα αυτό που λες, που κολλάει ? Στο PC θα έχει την μαμίσια ψύκτρα της Intel. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν καιγότανε ο επεξεργαστής με αυτή την ψύκτρα, λες να τον πούλαγε έτσι η Intel ???
Sorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Κάπου είχα δει μερικούς που βγάζανε αυτό το καπάκι με αποτέλεσμα να έχουν αρκετά καλύτερη ψύξη οι επεξεργαστές. Το θέμα ήταν, κατά πόσο επιτυχής ήταν η αφαίρεση, καθώς μπορούσες να καταστρέψεις τη CPU. Σε αυτούς τους CoreDuo γίνεται;
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Κάπου είχα δει μερικούς που βγάζανε αυτό το καπάκι με αποτέλεσμα να έχουν αρκετά καλύτερη ψύξη οι επεξεργαστές. Το θέμα ήταν, κατά πόσο επιτυχής ήταν η αφαίρεση, καθώς μπορούσες να καταστρέψεις τη CPU. Σε αυτούς τους CoreDuo γίνεται; Γίνεται, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να καταστρέψεις ( βασικά να πάρεις μαζί με το καπάκι ) και την CPU Και πάλι το ρίσκο δεν αξίζει, για 4-5C.
MadSurfer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Όντως μεγάλη λ@μ@κί@ αυτό που κατάφερε η intel, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται. Λες να φταίει η βιασύνη για να προλάβει να βγάλει πολλά κομμάτια μπας και πάρει πίσω τα σκήπτρα απο την AMD? :lol: Πέρα απο την πλάκα συμφωνώ με τον Bill, δεν λέει να πάρεις το ρίσκο για λίγους βαθμούς παρακάτω και να αφαιρέσεις το IHS, εκτός βέβαια αν θέλεις να παίξεις λίγο παραπάνω και δεν σε νοιάζει τίποτα έαν τυχόν πάει κάτι στραβά.
Razor333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Den ftaei panta to IHS gia tis megales thermokrasies twn C2D! O dikos mou E6300 sta 3GHz me ola ta anemistirakia terma strofes kai xrhsh kai twn dyo core 100% (mesw tou intel termal analysis tool) eftane xalara tous 75C. Me tous idious parametrous h thermokrasia eftane tous 60C me ta manisia MHz... KATW APO 55C idle den eida pote akoma kai sta 1.86. Molis mphke h zalman 9700led me olous tous anemistires sto silent kai ena pc teloios athoryvo h thermokrasia sto TAT me full load both cores einai stous 50-52C kai idle stous 42C auta me syxnothtes anw twn 3GHz. Sta 1.86 to idle einai katw apo 40C kai full load 45C.
HighT3ch Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 καλη τυχη σου ευχομαι με το μεγαλυτερο ιντερνετικο μαγαζακι. ΑΠΛΑ LOL +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.