hydrogen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Η ερωτηση μου ειναι αν οποιοδηποτε bluetooth hands free ταιριαζει με οποιοδιποτε κινητο που εχει bluetooth. Πηρα ενα motorola κινητο το slvr και δεν ξερω ποιο hands free να παρω?
paparoupas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Σε γενικες γραμμες ναι, ολα τα bluetooth handsfree λειτουργουν με ολα τα κινητα που υποστηριζουν τετοιο περιφερειακο. Εγω εχω ας πουμε handsfree nokia με κινητο samsung. Βεβαια οταν το πηρα στο πλαισιο μου ειχαν πει οτι τους ειχαν γινει και καποιες επιστροφες λογω ασυμβατοτητας ιμιτασιον handsfree με καποιες μαρκες κινητων. Αλλα αποψη μου ειναι να παρεις αυθεντικο, επειδη ειναι και θεμα υγειας.
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Συνήθως όλα τα κινητά είναι συμβατά με όλα τα bluetooth. Μόνο αν έχεις Sharp κινητό μην πάρεις bluetooth της Motorola γιατί παρουσιάζουν πρoβλήματα συνδεσιμότητας. Από κει και πέρα βλέπεις αν το εκάστοτε bluetooth είναι συμβατό με συγκεκριμένες συσκευές μόνο (όπως για παράδειγμα το DS970 που είναι για συγκεκριμένα ericsson),αλλιώς παίρνεις ό,τι γουστάρεις εσύ.
Vagos_46 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ειχα δοκιμασει bt handsfree της sony ericsson σε κινητο sharp και δεν δουλευε οποτε δεν ειναι απολυτο οτι ταιριαζουν διαφορετικες μαρκες! bt handsfree ομως ανεξαρτητων κατασκευαστων αναφερουν και με ποια μοντελα κινητων υπαρχει συμβατοτητα!
DIGITHEOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 στο ν70 που εχω το βτ της ερικσον ,το ηβη 662 ,δεν κατορθωσε να μεινει συνδεμενο πανω απο πεντε λεπτα ,ενω το βτ της itech απο την στιγμη που το συνδεσα ξεχασα τι σημαινει αποσυνδεση!!!!!!!!!
Jojos170304 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Έχω συνδέσει Jabra ΒΤ σε i-mate κινητό & είναι απόλυτα συμβατά
felix_w Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 hydrogen , έχω το SLVR7, όπως και εσύ, και παίζει άψογα με το HS-850 της Motorola...το ίδιο χρησιμοποιώ και στο Skype....μπορώ να πώ ότι έχει καλή αυτονομία και με έχει βολέψει ιδιαίτερα... Το έχω αγοράσει παλιότερα βέβαια , οπότε μπορεί να έχει καταργηθεί...
hydrogen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Με το skype τι εννοεις πως χρεισιμοποιειται, το συνδεεις με τον υπολογιστη μεσο bluetooth adaptor και μιλας?
dimokritos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Με το skype τι εννοεις πως χρεισιμοποιειται, το συνδεεις με τον υπολογιστη μεσο bluetooth adaptor και μιλας? akrivos auto, einai poli euxristo me ena meionektima omos. oso to exeis sundedemeno i katanalosi tis mpatarias einai san na milas sto kinito me to akoustiko. den mporeis px na to exeis monima sundedemeno sto pc, giati oti ixoi paragontai apo to pc metaferontai sto akoustiko.
felix_w Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Συγκεκριμένα στο δικό μου....όταν κλείνω το βραχίονα του μικροφώνου...είναι σε Stand-By κατάσταση...Δεν καταναλώνει πάντως τα ίδια ποσά ενέργειας με όταν μιλάς... Γιαυτό και το κλείνω πάντα, γιαυτό και είμαι ευχαριστημένος από την αυτονομία του, αν σκεφτεί κανείς και το ότι το πηγαινοφέρνω σπίτι-αυτοκίνητο.... den mporeis px na to exeis monima sundedemeno sto pc, giati oti ixoi paragontai apo to pc metaferontai sto akoustiko. Τί εννοείς ακριβώς? Δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό στο δικό μου Setup...Ίσως να μην κατάλαβα καλά αυτό που λές, αλλά όταν είναι κλειστό το μικρόφωνο δεν λειτουργεί ουσιαστικά, είναι σε low power mode, απλά συνδεδεμένο σαν συσκευή...
dimokritos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 otan exo sundedemeno me to bluetooth adaptor kai to energopoiiso, to fotaki tou anavosvinei sunexos opos otan milao mauto sto kinito kai i katalalosi einai analogi. to anoigo mono otan prokeitai na miliso me to skype giauto to logo. exo ena bluetooth tis sony ericsson me adaptor tis level one (toshiba). sorry, alla tora ksipnisa kai den mporo na sto eksigiso kalutera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.