agarwaen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Γίνεται? Ξέρει κανείς? Το θέμα είναι οτι έχω ανοίξει τη σφραγίδα του κουτιού... Το κινητό είναι αγορασμένο απο OteShop...
rallis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Το θέμα της επιδότησης δεν έχει να κάνει σε τίποτα.Δεν μας είπες γιατί θές να το αλλάξεις?Εχει πρόβλημα?Αλλιώς αν το πήρες και τώρα δεν σου αρέσει ,έπαιξες κι έχασες φίλε μου...
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δε νομιζω οτι γινεται...καλυτερα πουλησε το και παρε αυτο που θες
agarwaen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς απλώς έστειλα την αδερφή μου να το πάρει και πήρε λάθος μοντέλο... Το κινητό δεν έχει πρόβλημα, οπότε μάλλον δεν γίνεται τίποτα ... Το πουλάω, ήδη έχω βάλει αγγελία.
spirosta Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δεν πας να ρωτήσεις? Κανονικά βάση ευρωπαικού νόμου αν κάτι που πήρες για οποιδηποτε λόγο δεν το θέλεις αν επιστραφεί εντος κάποιω ημερών μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αρκεί να είναι στην αρχική συσκευασία και με όλα τα παρελκόμενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.