vounisios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα.Εχοντας μια καμερα SONY αναλογικη,θελησα να μεταφερω ενα βιντεο που ειχα γραψει,45 λεπτων, σε κασετα Hi8,στον υπολογιστη μου.Οι ρυθμισεις αρχικα ολες ο.κ. Δηλ.720χ576,DVD,VBR,8000 Kbps.Composite,USB 2800 Device.LPCM,48000Hz, 224kbps,Stereo.C-Media Wave Device. Τελειωνω το 45λεπτο Capture και δημιουργειτε στην DESKTOP(το εχω ρυθμισει εγω)το πρωτο αρχειο με size 2,81GB,τυπου WINAMP MEDIA FILE. Απο την καρτελα SHARE επιλεγω Create Video File & SAME AS PROJECT SETTINGS & σωζω ως MPEG.Στη καρτελα που βγαινει δινω στο File name ενα(1)ονομα(πρεπει; και κανω SAVE. Αρχιζει αυτοματα το RENDERING μετα το Save, αυτο κραταει 8 λεπτα περιπου,αφου το αρχικο Video ειναι 45 λεπτων.Βλεπω οτι στην Desktop εχει δημιουργηθει & ενα δευτερο αρχειο με το ονομα που του εχω δωσει,μεγεθους 2,81 GB οσο δηλ.και το πρωτο. Επιλεγω τωρα CREATE DISC απο τη καρτελα Share & παιρνω την επομενη εικονα:Output Disc Format,επιλεγω DVD. Δεν εισαγω video στο Add video.Παταω στο γραναζι & εμφανιζεται ενα(1) παραθυρο.Το Do not convert compliant MPEG Files,το τσεκαρω. Οι αλλες ρυθμισεις ποιο πανω,ειναι οι εξης:MPEG Files,24bits,720x576,25 fps(DVD-PAL), 4:3, 8000kbps LPCM Audio, 48 kHz, STEREO.Παταω Ο.Κ Ξετσεκαρω το Create menus.Παταω Next & ξανα Next & βγαζει την καρτελα οπου κατω χαμηλα εχει το OUTPUT.Τσεκαρω το CREATE DVD FOLDERS. Τωρα παταω το OUTPUT.Κατω στο Burning progress μου βγαζει:CONVERTING VIDEOS...(εχω την υποψια οτι δεν πρεπει να βγαλει αυτο αλλα το VIDEO/AUDIO MULTIPLEXING) Κραταει γυρω στα 7 λεπτα.Στη συνεχεια κανει το VIDEO/AUDIO...κραταει 3,5 λεπτα περιπου.Στη συνεχεια κανει το FINALIZING VOBS σε 1.5 λεπτα & τελος μου βγαζει το μηνυμα:Operation completed sussessfuly. O.K Τωρα ξανακοιταω την Desktop & βλεπω να εχουν προστεθει αλλα δυο(2) αρχεια-εικονιδεια:Το ενα λεει Convert(2,81 gb) & το αλλο ειναι το VIDEO_TS με size 2,81gb & περιεχει:7 files, 0 folders.Δηλαδη δημιουργηθηκανε 4 φακελοι στην Desktop,συνολικα. Τα εγραψα οσο γινοτανε αναλυτικα. Επειδη σαν πρωτη επιλογη νομιζω οτι θα πρεπει να ειναι το VIDEO/AUDIOMULTIPLEXING,ενω εγω ειδα σαν πρωτη επιλογη το CONVERTING VIDEOS.Αρα εχω κανει καποιο λαθος στις ρυθμισεις προφανως.Αυτο ειναι το σοβαροτερο πιστευω.Τωρα ενα αλλο που πρεπει να σας αναφερω ειναι οτι δεν θα επρεπε να μου ΖΗΤΗΘΕΙ να βαλω DVD;Ετσι νομιζω οτι γινεται.Πιστευω να μην σας κουρασα με τις λεπτομερειες μου.Ειλικρινα περιμενω τα φωτα σας.Σας ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας.Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.