MrTryANalyzer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 History: Εχθές Έκανα ενα πλήρη check στον main δίσκο, με το chkdisk των windows, οπου αυτό διόρθωσε 2 πρόβληματα. Έπειτα από κανα μισάωρο καθως δούλευα στα windows, στο ίδιο pc, κολλάνε τα windows και ακούγεται ενας ήχος "τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ" συνεχόμενος απο τον σκληρό δίσκο, ο οποιος δε σταμάταγε, μέχρι που έκλεισα πατώντας συνεχώμενα το κουμπί του pc. Σήμερα Πάω να τον ανοίξω, πρώτη φορά έπειτα από το προηγούμενο συμβαν, και μου βγάζει τα εξής διάφορα - Primary Master Drive Atapi Incompatible - Pri Master HDD Error - και διάφορα όμοια του. 1) Του άλλαξα το bus μπας και εχει καεί τπτ, και το τροφοδοτικό (το καλώδιο), και παλι τα ίδια. 2) Έλεγχξα με Hirens Boot Disk, να δει μήπως με άλλα εργαλεία έβλεπε τον δίσκο, και μόνο 2 από ολα τα προγράμματα που είχε μέσα έβλεπε ενα δίσκο με μια ονομασία που είχε πολλά τετραγωνάκια, και οχι άλλα στοιχεία (such as disk size). Το θέμα είναι οτι το μονο που θέλω είναι να πάρω καποια critical δικά μου αρχεία που έχω μεσα και τπτ άλλο. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ? Μήπως κάϊκε ή τα 'φτυσε η μαλακία ?
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ακούγεται ενας ήχος "τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ" συνεχόμενος απο τον σκληρό δίσκο Βαράει bad sectors ο σκληρός. Κάθε τακ είναι και από ένα τέτοιο.
MrTryANalyzer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Βαράει bad sectors ο σκληρός. Κάθε τακ είναι και από ένα τέτοιο. Βάραγε θες να πεις .. γτ τωρα δε λειτουργεί. Να γινότανε και καμμια διακοπή ρεύματος, να το καταλάβαινα.. αλλά έτσι στα καλα καθούμενα ?!
panosvlass Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασε καμια recovery λυση οπως getdataback και αλλα τετοια. Παρε τα αρχεια σου ,αν τα καταφερεις, και μετα η με την αποδειξη αγορας απο εκει που τον αγορασες ή αλλιως RMA. Εγω προσωπικα δεν καταφερα να παρω κανενα αρχειο και πριν 2 μερες τον εστειλα RMA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.