FISHERMAN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Έναν από τους 2 "πρέπει" να πάρω μέσα στην εβδομάδα.Έχω διαβάσει πολλά ξένα και ελληνικά άρθρα και δοκιμές και τείνω προς Canon.Ξεκίνησα για τον 460 στα 130ευρώ αλλά διαπίστωσα την παραπλάνηση για τα 2 αντί 4 μελάνια που δήθεν λένε οτι έχει (απλά πέρνει εναλλάκτικά 2 με πιο μεγάλη χωρητικότητα) και τελικά είπα να παω σε κάτι λίγο πιο μεγάλο και ελαφρά ακριβότερο.Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα και τα πομπώδη νούμερα,δεν έχω επιχείρηση να βιάζομαι και δεν εκτυπώνω και καθόλου συχνά..ισως επείδη δεν έχω ενα μηχάνημα να με εμπνέει να το κάνω.Θέλω οικονομία και μια φορά που θα το χρειαστώ να τυπώσω μια φώτο η να σκανάρω κάτι να μην απογοητευτώ οικτρά.Vista Support? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RED_Diseaz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 egw exw to epson stylus photo rx520 kai kanei kalh douleia. allaxa ta melania sto 10mhno panw kai den ektypwnw toso syxna. pisteyw einai kalh lysh to epson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά είχα παει να πάρω το canon αλλά δεν το είχαν στο MuLti#@MA και λόγω υποχρεώσεων το άφησα το θέμα.Αυτήν την εβδομάδα θα πάω Θεσσαλονίκη στο Mediamarkt.Λεω να δώ και εκεί τι παίζει καθότι άκουσα για τρελές προσφορές κλπ.Μια ψήφος στον EpSon δηλαδή.Thanks για την απάντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.