Strategos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 εγω που το εβαλα δεν μου πολυ αρεσε δεν ειχα καταλαβει οτι επαιζε μονο με το ποντικη νομιζα οτι ηταν κατι σε στυλ max payne
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 εγω που το εβαλα δεν μου πολυ αρεσε δεν ειχα καταλαβει οτι επαιζε μονο με το ποντικη νομιζα οτι ηταν κατι σε στυλ max payne Adventure είναι όχι action
Voodooman Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μικρή -έως ανύπαρκτη- σχέση έχει το παιχνίδι με το Fahrenheit...Καθαρό adventure είναι. Έτσι και αλλιώς είναι αρκετά καλό.
metmat Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Αρκετά καλό παιχνιδάκι. Δυστυχώς όμως μου παρουσίασε ένα πρόβλημα. Στο 4ο κεφάλαιο σε ένα flashback που πάει να κάνει, με πετάει έξω από το παιχνίδι και λέει cougar engine error. Έτυχε μήπως και σε κανέναν άλλον; Ρε παιδιά τα αρχικά τα βιντεάκια σας φαίνονται κανονικά γιατί εγω ακούω ήχο αλλά εικόνα τπτ. Το παιχνίδι μέσα παίζει κανονικά. Αν έχεις κάρτα ΑΤI HD, έχει βγει ένα μικρό patch που διορθώνει κάποια προβλήματα στα videos. http://www.strategyinformer.com/pc/overclocked/patch/22975.html
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Εγώ πάλι έχω πρόβλημα με τον ήχο, σε μερικά δωμάτια τα εφέ ακούγονται με πολλά παράσιτα, σαν να γίνονται παρεμβολές. Και δεν είναι κάποιο εφέ του παιχνιδιού... Το έχει κανείς αυτό το πρόβλημα;
momotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Το game αρκετα καλο τελικα. Το τελος οχι και τοσο συναρπαστικο πλην ομως μπορει ανετα να γινει σεναριο για ταινια. Συνολικα καλο σεναριο, καλη μουσικη, κουραστικο απο ενα σημειο και μετα με το pda-συνεντευξεις, λιιιγο τα γραφικα να ειχαν κανει στους διαλογους πιο προσεγμενα θαταν πολυ καλυτερο(πχ bar,δε φαινοταν το ποτο oταν επεφτε στο ποτηρι)
zvarthangalos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 To σεναριο πολυ καλο ηχος-μουσικη επισης ομως κουραζεσαι με το περα δωθε στα κελια και τους ιδιους χωρους ισως να ηταν καλυτερα τα flashback των αρρωστων να ειχαν μεγαλυτερη διαρκεια ωστε να σπαει λιγο η μονοτονια κατα τ'αλλα ειναι παιχνιδι που αξιζει να ασχοληθει κανεις.
metmat Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Αφού τελείωσα το παιχνιδάκι κατέληξα (εύκολα) σε κάποια συμπεράσματα. Στα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού θα βάλω την κινηματογραφική του υπόθεση και την αρκετά καλή ατμόσφαιρα. Στα αρνητικά τώρα. - Ήταν πολύ εύκολο. - Ελάχιστες τοποθεσίες για να επισκεφθεί ο παίχτης. - Επαναλαμβανόμενες κινήσεις προκειμένου να εξελιχθεί η πλοκή. - Μου φάνηκε πολύ μικρό σε διάρκεια. - Ανεξήγητη διάρκεια του loading όταν ήταν να φορτώσει cutscenes. (Σε αυτό δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός αφού μπορεί να φταίει το pc μου που δεν είναι και καινούριο!)
lipsphi Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 To σεναριο πολυ καλο ηχος-μουσικη επισης ομως κουραζεσαι με το περα δωθε στα κελια και τους ιδιους χωρους ισως να ηταν καλυτερα τα flashback των αρρωστων να ειχαν μεγαλυτερη διαρκεια ωστε να σπαει λιγο η μονοτονια κατα τ'αλλα ειναι παιχνιδι που αξιζει να ασχοληθει κανεις. Συμφωνω απολυτα.
privateer Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Overclocked: A History of Violence English Demo http://www.lighthouse-interactive.com/New-demo-released-for-Overclocked-A-History-of-Violence
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.