Alkis29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά γεια χαρά ! Προχθές αγόρασα μια κάρτα γραφικών 8800 GTS. Εχοντας κάνει uninstall τους drivers μιας 7900GT που είχα , εγκατέστησα τους νέους ForceWare 97.44 μετά την τοποθέτηση της νέας 8800. Ενώ η κάρτα παίζει μια χαρά, στο "ΝVidia control panel" δεν φαίνεται καμιά επιλογή !!! Δηλαδή όταν το ανοίγω λέει στο παράθυρο "Επιλογή κατηγορίας" και απο κάτω δεν έχει τίποτα !!! Δοκίμασα και τους ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα... Τα Nvidia settings κάτω δεξιά στην ώρα λειτουργούν μια χαρά.. Στο Nvidia control panel όμως δεν φαίνεται καμιά επιλογή !! Μήπως μπορεί να ξέρει ή να σκεφτεί κανείς τί μπορεί να φταίει και τί να κάνω ?
Greek_Tornado Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ περίεργο... Είσαι σίγουρος ότι κατέβασες τους forceware για τις 8800;;;;;; Είναι διαφορετικοί από αυτούς για τις υπόλοιπες Nvidia... Επίσης αν έχεις ASUS υλοποίηση σιγουρέψου ότι έχεις τον τελευταίο enhanced driver... Εμένα μου προκαλούσε κάποια προβληματάκια ο παλιός, όχι αυτό συγκεκριμένα αλλά τσέκαρέ το καλού κακού...
Ailuros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά γεια χαρά ! Προχθές αγόρασα μια κάρτα γραφικών 8800 GTS. Εχοντας κάνει uninstall τους drivers μιας 7900GT που είχα , εγκατέστησα τους νέους ForceWare 97.44 μετά την τοποθέτηση της νέας 8800. Ενώ η κάρτα παίζει μια χαρά, στο "ΝVidia control panel" δεν φαίνεται καμιά επιλογή !!! Δηλαδή όταν το ανοίγω λέει στο παράθυρο "Επιλογή κατηγορίας" και απο κάτω δεν έχει τίποτα !!! Δοκίμασα και τους ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα... Τα Nvidia settings κάτω δεξιά στην ώρα λειτουργούν μια χαρά.. Στο Nvidia control panel όμως δεν φαίνεται καμιά επιλογή !! Μήπως μπορεί να ξέρει ή να σκεφτεί κανείς τί μπορεί να φταίει και τί να κάνω ? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1390691&postcount=9
john2gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Έχω κάνει ολικό uninstall των drivers (σε όσους drivers δοκίμασα) αλλά και πάλι δεν μου εμφανίζεται τίποτα εκεί περά. Λογικά μιλάμε για το old nvidia panel (που βρίσκεται στο display properties -> Properties -> advanced ). Το νέο Nvidia Panel (το οποίο το βρίσκεις αν κάνεις στο desktop δεξί κλικ και το επιλέξεις από το νέο pop-up menu) δουλεύει κανονικά αλλά δεν μου αρέσει καθόλου σαν menu
Ailuros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Για να εμφανίζεται το παλιό control panel ή έχετε σκουπίδια από προηγούμενους οδηγούς στο σύστημά σας ή κάποιος έξυπνος σας έδωσε την χαριτωμένη ιδέα να επέμβετε στην registry και να το ενεργοποιήσετε. Η λύση για το πρώτο είναι στην προηγούμενη συμμετοχή μου, για το δε δεύτερο: >[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 1 = old panel, 2= new panel, 3= both panels Εάν το διορθώσατε με το χέρι γυρίστε το στο 2 ξανά, ειδάλλως ξεσκονήστε το σύστημα από απομεινάρια παλιών οδηγών. Το παλιό control panel ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για κάρτες 8800 και δεν πρόκειται να λειτουργήσει σωστά. Για την δυσχρειστία αυτού έχουν γίνει ήδη αναφορές στην NVIDIA και ετοιμάζουν βελτιώσεις στην όλη εργονομία της εφαρμογής σε βραχυχρόνια βάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.