Προς το περιεχόμενο

Aπογοητευση με ΑΤΙ x1650pro 256mb pci-e

Brolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια συμφωνω με ολα αυτα που λετε.Αλλα στο νετ καφε που παω εχουν μικροτερος ισχυος PC απο το δικο μου με καρτα 9800pro παρολαυτα τα fps στο counter strike πεφτουν πολυ δισκολα.Αναροτιεμαι μηπως κανω κατι λαθος με τις ρυθμισεις των drivers.Χρησημοποιω omega radeon drivers.

Δημοσ.
Ναι ρε παιδια συμφωνω με ολα αυτα που λετε.Αλλα στο νετ καφε που παω εχουν μικροτερος ισχυος PC απο το δικο μου με καρτα 9800pro παρολαυτα τα fps στο counter strike πεφτουν πολυ δισκολα.Αναροτιεμαι μηπως κανω κατι λαθος με τις ρυθμισεις των drivers.Χρησημοποιω omega radeon drivers.

file an stamatisis na kitas ta fps me metroprogramata (pragma pou den nomizw na kanis kai sto netcafe) tote eimai apolita sigouros oti den tha katalabis kamia ptosi sta fps tou paixnidiou...

Δημοσ.
sorry re paides alla gia auto to sistima ta 60-80 frame ti to kako exoune?

Στο counter strike εχουν.Τα fps στο συγκεκριμενο παιχνιδι πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ 100.Ειμαι επαγγελματιας στο σιγκεκριμενο παιχνιδι εχω περασει απο δεκαδες τουρνουα/προταθληματα.Απλα δεν καταλαβαινω γιατι χαμηλοτερης ισχυος μηχανηματα πιανουν σταθεροτερα / μεγαλητερα frames απο εμενα.

Δημοσ.

Και κατι αλλο.Οταν κανω install τους omega drivers μου αναγνοριζει την καρτα ως RV530 LE.Δηλαδη οταν πηγαινω πανω στο desktop properties>settings>advanced>adapter γραφει RV530 LE.

Δημοσ.

h cpu sigoura se kobi arketa. idika se xamiles analisis xoris filtra.

apo ekei kai pera egw den poli protinw kai tous omega drivers...

genika min ksexnas oti ena sistima den einai mono h karta grafikon.

kai oi sigrisis den ginonte kai toso eukola.

edit : asxeto...emeis tautoxrona tha grafoume ti leei? :P

Δημοσ.

file brolly monizo oti eimaste ligo yperbolikoi...thes na pistepsw oti sto net kafe exeis panta ta frame pano deksia px stin othoni ? pws simperanes oti den peuti pote kato apo 100? nomizw oti gia na exoume sigrisima apotelesmata prepi na testaris eksonixistika ta 2 mixanimata stis idies pistes (mi sou pw se paromia skinika akribos) kai na einai ektos autou kai sta 2 mixanimata ta idia programata fortomena px antiviotika kai ta sxetika (kata protimisi kathares egatastasis tou litourgikou) kai enohte kai ta settings tou paixnidiou kai tis kartas omia. akoma kai to sosto stisimo tou mixanimatos (hardware / software) epireazi...

pantos an piramatistis me tous drivers mpori kati na kerdisis.

Δημοσ.

Για να υπάρχει μια έστω υποτυπώδης σύγκριση, φαντάζομαι πως τις διαφορές τις παρατηρείς βάζοντας τα ίδια settings (ΑΑ, AF, ανάλυση, details κλπ - αλήθεια τι ρυθμίσεις βάζεις); Btw τι κάρτα έχουν στο netcafe;

Πάντως αν είναι όπως τα λες, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τις ρυθμίσεις/drivers της κάρτας. Είναι αδύνατον να 'χει τα ίδια αποτελέσματα με μια κάρτα ίδιας κατηγορίας που 'ναι 2 γενιές παλιότερη.

Δημοσ.

Μηπως με το που εβαλες την καινουργια καρτα ανεβασες αναλυσεις/φιλτρα κτλ...?Ποση ραμ εχεις και τι τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Βρηκα μια ρυθμιση στο ΒΙΟS οπου λεει Fixed Mode + DVMT Mode.Και εχει επιλογες σκετο Fixed Mode και DVMT Mode.Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι απο εκει ?

Δημοσ.
Βρηκα μια ρυθμιση στο ΒΙΟS οπου λεει Fixed Mode + DVMT Mode.Και εχει επιλογες σκετο Fixed Mode και DVMT Mode.Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι απο εκει ?

Έχει να κάνει με την on-board vga οπότε εφόσον την έχεις κάνει disable δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο. (Info)

Btw δεν μας είπες, 5700 = x1650pro στο Counterstrike με ίδια settings;

Δημοσ.
Έχει να κάνει με την on-board vga οπότε εφόσον την έχεις κάνει disable δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο. (Info)

Btw δεν μας είπες, 5700 = x1650pro στο Counterstrike με ίδια settings;

ναι δεν βλεπω καμια διαφορα.Και η 5700 κρατουσε πιο σταθερα τα fps.Δλδ σε idle ειχα καθαρα 100. τωρα κυμενονται στα 98-100 σε idle.

Χρησημοποιω radeon omega drivers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...