Προς το περιεχόμενο

Aπογοητευση με ΑΤΙ x1650pro 256mb pci-e

Brolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγορασει την ATI x1650pro 256mb pci-e και την εχω βαλει πανω στο pc μου.(cpu:3GHz , ram:2x512 dd2 667mhz dual channel , mobo:asrock

ConRoe945G-DVI motherboard)

Εχω βαλει τους Radeon Omega Drivers 38273 ( βασισμενοι στους catalyst 6.7)

Απο παιχνιδια παιζω κυριως counter strike v1.6, εκει ειναι η απογοιητευση μου.

Δεν βλεπω καμια απολητως διαφορα απο την παλια μου geforce 5700.Οταν εξελισετε μαχη με πολλα ατομα στο παιχνιδι τα fps apo 99-100 πανε 60-80.

Δεν περιμενα τετοια αποδοση απο αυτη την καρτα.

Και μερικες photo απο τα settings στο OpenGL(opengl χρησιμοποιει το counter strike)

opengl general settings :generalih9.jpg

opengl additional settings : additionalld8.jpg

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι για να έχεις τα max FPS που μπορεί να δώσει το σύστημά σου, πρέπει να βάλεις κάποια εντολή/config-variable στην console ???

Δημοσ.

η καρτα απο μονη της δεν μπορει να φερει μεγαλες αποδοσεις σε ενα χαμηλο η μετριο συστημα.και μην πεις οτι εχεις ιδια γραφικα με την 5700 αλλα μαλον ο επεξεργαστης σου δεν προλαβαινει την καρτα σου γιαυτο εχεις τετοια προβληματα

Δημοσ.

60fps είναι μια χαρά εφόσον σε ενδιαφέρει μόνο αυτό το παιχνίδι. Αν σε ενδιαφέρουν άλλα, η κάρτα δεν είναι και από τις δυνατότερες στο εμπόριο αυτή τη στιγμή...

Δημοσ.

To cpu ειναι Prescott δεν ειναι celeron.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν βελτιωθηκε η συμπεριφορα του παιχνιδιου με την σιγκεκριμενη καρτα.Εχω τις ρυθμισεις στο max για τα fps(fps_max 101).Εχω κατεβασει το COD2 θα δω εκει και θα σας πω.(Εχει κανεις ιδεα πως βλεπω τα fps στο COD2 ? ισως καποια εντολη στην console ? ) thx.

Δημοσ.
60fps είναι μια χαρά εφόσον σε ενδιαφέρει μόνο αυτό το παιχνίδι. Αν σε ενδιαφέρουν άλλα, η κάρτα δεν είναι και από τις δυνατότερες στο εμπόριο αυτή τη στιγμή...

ας το σχολιασω εγω αυτο, ε οχι δε το νομιζω φιλε μου.... ελεος οχι και απο τις δυνατοτερες!!!! ειναι χειρωτερες απο τις καλυτερες του 2004.... 6 φορες χειρωτερες (στο 3δμαρκ 2006 τουλαχιστων) σε σχεση με τις καλυτερες του τωρα....

@brolly(dbz rulzzzz) κατεβασε το fraps σου λεει τα fps σε ολα τα παιχνιδια...

Δημοσ.

Ναι μεν αλλα τολη...

Η καρτουλα ειναι μια αξιοπρεπεστατη επιλογη στην κατηγορια mid/low-range επιπεδα τιμης.

Ουτε κορυφαια ειναι ουτε και για τα μπαζα.

Το εαν βγαζει 6 φορες μικροτερο σκορ στον "τρισδιαστατο μαρκο" απο μια 8800gtx δεν νομιζω πως πρεπει να απασχολησει καποιον που την αγοραζει για να παιζει counter strike...

Δημοσ.

οχι δεν ειπα οτι δεν αξιζει καθε αλλο! απλα το οτι οτι καλυτερο μαλλον δεν ευσταθει καθολου....δε το νομιζεις?

Δημοσ.
... η κάρτα δεν είναι και από τις δυνατότερες στο εμπόριο αυτή τη στιγμή...
... ελεος οχι και απο τις δυνατοτερες!!!! ...

@tolis: Μάλλον δεν είδες μία λέξη :)

@brolly: Καμία σχέση οι 2 κάρτες, μη χαλιέσαι.

Δημοσ.

εδω εγω με 7800gs και που και που ετρωγε κοληματα σε game οπως το oblivion.θελω να πω οτι μια καρτα σου βελτιωνει τα γραφικα και γενικα την συμπεριφορα στα game αλλα μια καρτα μονη της δεν μπορει να σου κανει το pc και super μηχανημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...