Προς το περιεχόμενο

Παιδιά Help!!!!Έχω τρελαθεί και δεν ξέρω τι να κάνω!Help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den ginetai na peraseis toso poli ta oria an pas 2048 giati exeis poli kalanoumera..to pio sixno tha itan na xaseis ite sigxronismo ite aposindeseis para na koumposei se mikrotero paketo.tha pareis 121 kai blavi gia lathos paketo.ektos an ise se idioktito diktio vivodi.autaaaaaaaaaaaa.apires fores exo dei o ote na exei klidosei ton pelati se lathos paketo.alla merika zoa sto support....

Δημοσ.

an exeis shared llu apo vivodi, ftaiei kathara i grammi sou (tou pOTE diladi). ase pou osoi exoun vivodi kai synagermo antimetopizoun problimata. (em den mporeis na ta exeis kai ta 2.xaxa). pes tous na to dosoun blabi ston ote na sou ftiaksei tin grammi giati mporei na min ftaiei aparaitita i esoteriki kalodiosi oso kapoia malakia me tis grammes sta kafao tou pOTE.

KALI TYXI

Δημοσ.

Αφου λέει ειναι στο ιδιοκτητο δικτυο της στην αρχή,προφανώς ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση πιστεύω.

Με τη βιβο εγω δεν ειχα βγάλει ακρη ποτέ και έφυγα ακριβώς γι'αυτό. Οι τεχνικοί βεβαια (πριν 2 χρονια που ημουν εγω ακομα βιβο) το κατείχαν το πράγμα, αν και αυτά που σου λένε, με τα νουμερα σου δεν στέκουν..

Δημοσ.

tote ante bgale akri.apla i grammi klidonei se lathos paketo.tora ola auta gia thorivo ine blakia.an den bgei akri stile tipota se eett giati autoi den xeroun ti simenei filtro allo toso na xeroun ti simnei margin.

Δημοσ.

Thanks σε όλους για τις παρατηρήσεις και την βοήθεια.

Ακούστε λοιπόν πώς έχει το πράμα:

Την Πέμπτη λοιπόν έφαγα 1,5 ώρα στο σταθερό τηλέφωνο για να πιάσω γραμμή και να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα για να δούμε τι φταίει και επιτέλους να το λύσουμε.Δυστυχώς άκουσα τα ίδια πάλι περι θορύβου.Μου πρότειναν να βγάλω όλα τα τηλέφωνα από την πρίζα και τον συναγερμό και με πήραν στο κινητό για να είμαστε on-line και να τους λέω εάν άλλαξε τίποτα στο data rate.Αφού τα έβγαλα όλα μου λένε συγχρόνισε η γραμμή σας στα 2048/640 και είστε εντάξει τώρα.Μ@λ@κίες.Πάλι τα ίδια.Λέω τέλοσπάντων της κοπέλας οτι δεν συγχρόνισε και οτι με κοροιδεύουν ψιλό γαζί.Μετά από όλα αυτά αποφάσισα να πάω στην VIVODARA στο Χαλάνδρι και να τα κάνω γυαλιά καρφιά.Για να μην σας κουράζω με λεπτομέριες για το τι βρισίδι φάγανε να σας πώ οτι βγήκε έξω στην υποδοχή ένας τεχνικός και μου είπε οτι η γραμμή μου δεν έχει θόρυβο και ό,τι μου λέγανε οι συναδελφοί του ήταν μ@λ@κίες.Μου είπε οτι το πρόβλημα είναι στον κόμβο τους και οτι φτάει το LLU (και γι' αυτό δεν μπορώ να έχω πάνω από 1024) και οτι περιμένουν από τον ΟΤΕ να τους βάλει ένα ζεύγος.Μου είπε να περιμένω μέχρι την Παρασκευή που έρχεται(29/12/2006 δηλαδή) μιάς και είναι γιορτές τώρα.Τον ενημέρωσα βέβαια οτι μόνο μέχρι την Παρασκευή θα περιμένω,γιατί μετά θα τραβήξω μια ωραία μυνησούλα στην VIVODI,θα ενημερώσω των ΙΝΚΑ οτι με κοροιδεύουν και με εξαπατούν και θα ενημερώσω τέλος και τον ΕΕΤΤ,οπότε αντί για τα 99 ευρώ θα πάρω 99.000 ευρώ αποζημίωση.Τέλος μου είπε να πάρω το λογιστήριο τηλέφωνο αφού λυθεί το πρόβλημα για να δούμε πώς θα με αποζημιώσουνε.

Βέβαια εγώ θα ζητήσω η συνδρομή μου να ξεκινήσει από τότε που θα έχω 2048,δηλαδή 1 μήνας free internet στα 1024.Δεν με ενδιαφέρει τίποτα αφού για 2048 πλήρωσα και όχι για 1024.

Είμαι αποφασισμένος να τους κόψω τον Κ@λο.

Αυτά τα ολίγα!

Sorry για το μεγάλο Post αλλά τα λέω για να ενημερωθεί και ο κόσμος για το τι εστί VIVODI.

Δημοσ.

ama den ginei tipota tote krata 1 mbit kai plirone gia 1 mbit.den ginotan na fteei o sinagermos me auta ta noumera.axristoi texnikoi mathete peri margin kai attenuation epitelous.kai den tha klidose sta 1024 akrivos alla se paraxeni taxitita.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...