Tsino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Συνδέομαι και αρχίζω να κατεβάζω με το μtorrent κάποιο αρχείο. Αν προσπαθήσω να μπώ στον firefox αυτός σέρνεται. Είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει μήπως? Να διευκρινίσω ότι το torrent κατεβάζει με μέσο όρο 25-30KB. Η σύνδεσή μου είναι HOL 1Mbps με router fritz συνδεδεμένο με usb. Έχει κανείς καμμία ιδέα?
S2Katana Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Τα ιδια και εγω. Ενω το μtorrent δεν ειναι στα ορια της γραμμης, το πολυ 30kbps, ο firefox σερνεται!
kostelo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως ειναι θεμα των συνδεσεων που κανει το utorrent? Υποψιαζομαι οτι ισως ειναι πολλες και δε σηκωνει το fritzbox. Δε ξερω και πολλα πανω σ αυτο το θεμα αλλα απ οσα εχω διαβασει πιστευω οτι κατι τετοιο ειναι. Εγω με 768 ακομα κι οταν κατεβαζω με 70 παλι κανω browse με το firefox (μπορει οχι τοσο ανετα οσο οταν ειναι ελευθερη η γραμμη αλλα ανεκτα.)
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 a.an exei qos energopoiise to .b.periorise ligo to sinoliko upload.b.oxi 2000 torrents tautoxrona kai miose maximum connections.
Tsino Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν νομίζω ότι έβγαλα άκρη... S2Katana πήγαινε και διάβασε τον οδηγό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161304 ακολούθησε πιστά εκεί που λέει "θέμα 2ο: Οδήγος Torrent " και ιδιαίτερα το βήμα 5ο. Εμένα δούλεψε. Πές μου αν δουλεύει και για εσένα
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 To δοκιμασα και παει καπως καλυτερα. Εχω download speed 30-35kbps, που ειναι καλουτσικα για βραδι. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.