IKARIWTHS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 paidia ebala to suse 10.2 meta tous nvidia drivers kai meta to xgl beryl kai compiz to mono pou katafera einai na exw ena systhma astathes me polla xamena frames,pws tha ta apegatasteisw?thelw na to ferw sthn arxikh tou katastash! ta exei balei kanenas?ti apo ta beryl copmiz kai xgl einai pio afobo na balw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 paidia ebala to suse 10.2 meta tous nvidia drivers kai meta to xgl beryl kai compizto mono pou katafera einai na exw ena systhma astathes me polla xamena frames,pws tha ta apegatasteisw?thelw na to ferw sthn arxikh tou katastash! ta exei balei kanenas?ti apo ta beryl copmiz kai xgl einai pio afobo na balw? Εμένα προσωπικά με μπέρδεψες. Έβαλες XGL, Beryl, compiz και έχεις ασταθές σύστημα? Θες να τα απεγκαταστήσεις ή θες να χρησιμοποιείς τον πιο σταθερό συνδυασμό τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 nai ayto ekana,katarxas pws apegathistountai ta paketa pou ebala(gia na epanelthei to systhma sta isa tou)kai meta poia einai ta poio stathera gia na dw ta efe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Να τα βαλουμε σε μια σειρα. Αν και δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εννοεις "ασταθες" πιστευω οτι εγκατεστησες τα προγραμματα μεσω Yast και μετα εκανες τις ρυθμισεις στα etc/X11/xorg.conf και etc/sysconfig/displaymanager. Και θες να επαναφερεις τις παλιες ρυθμισεις. Καταρχην να πακετα αφαιρουνται μεσω Yast με την ιδια διαδικασια που τα εγκατεστησες. Εαν δεν εχεις γραφικο περιβαλλον μπορεις να δωσεις την εντολη yast2 απο κονσολα (και σαν root) και να ανοιξει το Yast σε text περιβαλλον. Αλλιως απλα πληκρολογεις (σαν root) rpm -e Xgl rpm -e compiz κτλ κτλ οποτε αφαιρουνται τα πακετα. Για να επαναφερεις τα παλια xorg.conf kai diplaymanager το καλυτερο που θα προτεινα ειναι να ανοιξεις τα αντιστοιχα directories απο κονσολα και να δεις εαν το Suse σου εχει κρατησει τα παλια αρχεια σαν back-up οταν εκανες την τροποποιηση. Εαν για παραδειγμα στο /etc/X11/ εκτος απο το αρχειο xorg.conf δεις και κανενα xorg.conf~ ή xorg.conf.bak τοτε αυτο ειναι το παλιο σου xorg.conf που το Suse το κρατησε back-up και το μετονομασε. Καταρχην πατας Alt+Ctrl+F1 και ανογεις ενα terminal οπου κανεις login σαν root. Μετα δινεις init 3. Ακολουθως συνεχιζεις με τα παρακατω βηματα. Δινεις λοιπον (απο κονσολα και σαν root) μεσα στο directory /etc/X11 rm xorg.conf mv xorg.conf~ xorg.conf (με το πρωτο διαγραφεις το υπαρχον xorg.conf και με το δευτερο επαναφερεις το παλιο που υπηρχε πριν κανεις τις ρυθμισεις του XGL κτλ Ακολουθεις τα ιδια βηματα για το αρχειο etc/sysconfig/displaymanager Μετα διαγραφεις απο τον φακελο του χρηστη σου /home/χρηστης/.kde/Autostart οποιοδηποτε αρχειο compiz.desktop υπαρχει εκει. Τελος απο την ριζα / δινεις ενα SuSEconfig και οταν ολοκληρωσει κανεις επανεκκινηση του Xserver δινοντας init 5. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ok eyxarhstw,apegatestisa ta paketa kai to systhma epanhlthe,mhpws mporeis na mou peis ti apo ayta na egatasteisw gia na exw stathero systhma kai me kaloudia? otan lew pws xanw frames dipla apo to mouse kai apo alla asxeta shmei blepw mayra-aspra tatragwna kai de mporw na doulepsw(san megala xalasmena pixel) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Με το Xgl δεν εχω πειρα. Τα ειδα στο Kororra live CD και στο Mandriva ONE live CD. Μια φορα δοκιμασα και το εγκατεστησα στο SUSE 10.1 που εχω στον εναν σκληρο και μου την εσπασε που ενω εγω ηθελα KDE εκεινο με ωθουσε στο Gnome (φορτωνε το desktop του Gnome με την μπαρα του KDE, ενω εγω ηθελα να μπω στο KDE). Βεβαια ολες οι λειτουργιες δουλευαν μια χαρα αλλα επρεπε να ξανακανω ενα σωρο ρυθμισεις, και επειδη δεν ειμαι και μεγαλος fan τετοιων εφε τα απεγκατεστησα και τελειωσα. Προς ενημερωση σου απλα ειχα βαλει Xgl και compiz και ειχα ακολουθησει τις οδηγιες αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ok tha dokimasw kai aytes tis rythmiseis kai tha epanelthw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ok ta ebala me ayto ton odhgo,pali omws kanei ayta ta pixeliasmata.diabasa kapou pws mporw na ta bgalw an allaxw thn epilogh to hwcursor se on apo to sax2 kai apo ta option ths kartas.to thema einai pws de xerw pws na to kanw kai molis pathsw panw sthn epilogh hwcursor sbhnei to sax2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Λογικα πρεπει να κανεις ολες τις ρυθμισεις σε init 3. Οποτε πατα Alt+Ctrl+F1 και κανε login σαν root. Μετα δωσε απο terminal init 3 sax2 κανε οτι ρυθμισεις ειναι να κανεις και αφου βγεις δωσε SuSEconfig και μετα init 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.