strong Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 kalhspera pedia!! yparxei kapio programma na mporei na pernei thn fotografia toy sinomiliti poy milaw...??
pusher Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δε δοκιμάζεις με screenshot. Alt + PrtScn για το ενργό παράθυρο!
strong Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 egw 8elw oli thn foto!!etsi 8a einai poly mikrh!! etsi to dokimasa!einai opos to vlepeis!!
pusher Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Αλλά δε νομίζω να είναι δυνατή η πρόσβαση στο αρχείο της φωτογραφίας. Φοβάμαι πως δεν υπάρχει καλύτερη λύση...
kopa88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 nomizo pos to MSN PLUS! exei na perneis ti foto tou allou. den eimai sigouros. de to douleuo ego.
metalmike Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 nomizo pos to MSN PLUS! exei na perneis ti foto tou allou. den eimai sigouros. de to douleuo ego.Ειναι ενα script του plus που λεγεται steal contact και απλα "κλεβεις" (στην θεση της δικιας σου μπαινει αυτη του "θυματος") την εικονα,το ονομα και το προσωπικο μηνυμα του καθενος που εχεις στη λιστα σου!Οποτε ουτε αυτο κανει για τον φιλο!
MixalisX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 δεν μπορείς να την πάρεις σε καλύτερη ανάλυση από ότι φαίνεται στο msn. πάντως με το plus έχει κανονικά την επιλογή save as..... Εγώ πάντως το προχώρησα το θέμα και βρήκα ένα προγραμματάκι για να αποθυκεύω τις video conversation μου
kely2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Egw pali soy proteinw na zhtas apo ton synomilhth sou na sou th steilei KAI AN THELEI aytos na soy th dwsei.Ti pio aplo ? Ainte me tis lamogies
greeneye Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 me to snagit pairneis opoio shmeio thes fysika se mikrh analysh opos fainetai hehe oi lamogies ine oreo pragma!!!
Crizzt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 δεν μπορείς να την πάρεις σε καλύτερη ανάλυση από ότι φαίνεται στο msn. πάντως με το plus έχει κανονικά την επιλογή save as..... Εγώ πάντως το προχώρησα το θέμα και βρήκα ένα προγραμματάκι για να αποθυκεύω τις video conversation μου Και δε μας λες και εμας ποιό είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.