Προς το περιεχόμενο

Pioneer Car Mp3 Player κανείς?

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα, επαθα την εξης ζημια το βραδυ : μου σπασανε την πορτα απο το αμαξι, το τζαμι, την κλειδαρια, προκαλεσαν ζημιες μεσα στο αμαξι (π.χ στραβωσαν το λευγε των ταχυτητων!!!!!!!) και προφανως μου πηραν και το cd player που ειχα κρυμμενο στο ντουλαπακι.

Για να μην τα πολυλογώ, ειμαι τυχερος μεσα στην ατυχια μου και η ασφαλεια μου τα καλυπτει όλα. Το ζητημα ειναι οτι περισυ που ειχα αγορασει το mp3 player, δεν ειχα κρατησει την αποδειξη για τον πολυ απλο λογο οτι η pioneer για να ισχυει η εγγυηση απαιτει απλα να συμπληρωσεις ένα χαρτι που εχει μεσα η συσκευασια και να τους το στειλεις. Βασικα δεν θυμαμαι να την εχω πεταξει αλλα ουτε και να την εχω κρατησει. Γενικα, απλα δεν την βρισκω.

Το κοστος ητανε 210 ευρω. Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος που εχει καποια σχετικη αποδειξη ως πελατης λιανικής, μου εδινε ένα αντιγραφο για να την δωσω στην ασφαλιστική. Αν καποιος εχει αποδειξη με περισσοτερα χρηματα, θα του δωσω τη διαφορα απο τα 210 μιας και θα μου δωσει παραπανω η ασφαλιστικη. Πάντως και με λιγοτερα αν βρεθεί, δεν θα πω οχι καθως σημασια εχει να παρω τουλαχιστον καποια λεφτα πισω.

Αφηστε που οπως παει δεν θα εχω αμαξι χριστουγεννιατικα.@#!$@!%@!^@!^@%@%@!@!^@^@^@!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...