antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως θα ήταν καλό να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Ποια ακριβώς μοντέλα θες να συγκρίνεις; Εκτός κι ρωτάς ποιας μάρκας είμαστε "fans".
SupaCoopa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Υπαρχει μια παροιμια που λεει "Ask a silly question, you'll get a silly answer"
afantos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Να βγάζει πολλά fps και να μην μου ζητάει έναν μισθό, αυτό ζητάω...
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως θα ήταν καλό να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; .... Γράψε δυο λεξούλες παραπάνω... Πόσα λεφτά;
iced Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ati, λόγω του οτι με λιγότερα χρήματα σου δίνει πολύ ισχύ και ποιοτητα απεικόνισης! Βλεπε ati 1950pro. Εχει 185 και τα ρίχνει κανονικά (sto 80% των περιπτωσεων) στην 7900GT που εχει απο 250 και πάνω. Επισης με τις ati δεν θα εχεις προβλημα με τις ασυμβατότητες των drivers. Ελ΄πιζω να σε βοηθησα
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 και γω ati σου λεω δαγκωτο εκτος αν θελεις να δεις και εσυ τι σημαινει χαος με τους nvidia driver
Tzimmys Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάλι nvidia, μιας και είμαι ήδη κάτοχος ΑΤΙ και όχι ευχαριστημένος. Βέβαια μπορεί η nvidia να αποδειχτεί χειρότερη μιας και δεν είχα ποτέ, αλλά για μένα αξίζει να τη δοκιμάσω και θα το κάνω
nikoskon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά μή! Σταματήστε! Xplode γίνε πιο συγκεκριμένος!
@topos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ειναι απλα τα πραγματα...Εαν αυτη την στιγμη χωριζεις σε 4 κατηγοριες τις καρτες με βαση performance/value for money θα εχεις: 0-100 nvidia7600gs (απο80+) 100-150 nvidia7600gt(απο130+) 150-250 ati1950pro(απο 185+) 250-+ nvidia 8800 gtx Tωρα εαν το θετεις σε επιπεδο εταιριας προσωπικα θα επελεγα ati(με εντελως υποκειμενικα κριτηρια) παρολο που συνηθως h nvidia ειναι συνηθως ενα βημα μπροστα.
NeOSL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 το pc μου έχει nvidia και το laptop μου έχει Ati . Όπως είναι έτσι , είμαι ευχαριστημένος . Πάντως , στο laptop κολλάνε οι εγκαταστάσεις διάφορων distro linux όταν προσπαθούν να αναγνωρίζουν την Ati . Συνήθες φαινόμενο . Linux+Ati δεν παίζουν εύκολα . Επίσης συμφωνώ με τον "afantos" "Να βγάζει πολλά fps και να μην μου ζητάει έναν μισθό, αυτό ζητάω..."
Kombatant Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ προτείνω PowerVR. Ρώτα και τον Αίλουρο να σου πεί
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγω εν αντιθέσει με τους υπολοίπους, εφόσον θέλουμε...μια κάρτα να κάνει τα πάντα και να μην ζητά έναν ολόκληρο μισθό... προτείνω... Tseng Labs ET1000
simply_the_best Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 loipon file mou egw eimoun trelos fan tis ATI ! lene oti i ATI einai kalyteri oson afora tin epeksergasia videos, xrisimopoiei kala chips kai kerdisei synexws edafos stin protimisi tou katanalwtikou koinou.. dystyxws omws oi 2 prwin Ati mou me afisan xronous.. me tin 1i ypirxe asymbatotita me to mobo kai i 2i kahke.. opoia antikatastasi apo info-quest eixe to idio apotelesma. etsi katefyga se mia kartoula nvidia kai eimai ok xwris problimata (oti kai na tis kanw).. isws imoun atyxos ti na pw.. gi'ayto tin aksiopistia tis nvidia den tin allazw! as thymithoun oloi oi xristes oti ksekinisan tis PC empeiries tous me mia ''athanati'' karta tis nvidia kai mallon opws arxisame tha teleiwsoume me nvidia.. to mono einai oti se epidoseis stis ''fthines'' kartes yperteroun ligo oi kartes tis ATI alla ok.. yparxoun vevaia alla 2 pragmata pou prepei na labei kaneis upopsin.. i microsoft ftiaxnei kai dokimazei ta windows se systimata tis intel me kartes grafikwn tis nvidia, an kati leei ayto.. kai 2on ATI kai AMD sygxwneytikan.. opote isws simera i epilogi na ginetai kalytera me ton syndiasmo cpu - graphic card..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.