mangeo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Πριν μια εβδομαδα αγορασα μια οθονη Philips με καμμένο Pixel και δεν μου την άλλαζε ο κωτσόβολος (μετα από μεγαλο αγωνα το καταφερα ) αλλα… χθες που ήρθε η οθονη την είδα και δεν είχε κανενα καμμενο Pixel όμως όταν η βλεπω καποιο βίντεο (trailer wow widescreen) και εχει μαυρο φόντο τότε η οθόνη εχει διαφορετικο μαύρο από το βίντεο…. Στην προηγουμενη δεν το έκανε!!! Και όταν βαζω μαύρο φοντο σαν destop τοτε φαινεται ασπρο φως πανω κατω και δεξια αριστερα!! Τι να κάνω?? Καμιά λύση?? ΥΓ. καρτα γραφικών μου είναι η ATI x1950 pro Να δοκιμάσω και το απλο καλωδιο (εχω βάλει dvi)
tonypc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Πριν μια εβδομαδα αγορασα μια οθονη Philips με καμμένο Pixel και δεν μου την άλλαζε ο κωτσόβολος (μετα από μεγαλο αγωνα το καταφερα ) αλλα… χθες που ήρθε η οθονη την είδα και δεν είχε κανενα καμμενο Pixel όμως όταν η βλεπω καποιο βίντεο (trailer wow widescreen) και εχει μαυρο φόντο τότε η οθόνη εχει διαφορετικο μαύρο από το βίντεο…. Στην προηγουμενη δεν το έκανε!!! Και όταν βαζω μαύρο φοντο σαν destop τοτε φαινεται ασπρο φως πανω κατω και δεξια αριστερα!! Τι να κάνω?? Καμιά λύση?? ΥΓ. καρτα γραφικών μου είναι η ATI x1950 pro Να δοκιμάσω και το απλο καλωδιο (εχω βάλει dvi) Kai emena fainetai aspro fos sta simeia pou les. Den nomizo na einai problima auto ektos kai an fenetai se megali epifaneia. Auto pou les me tin diafora tou mayrou sto video to kanei emena stin viewsonic otan exo klista ta fota. Stin philips den dokimasa, alla kai auto mou fenetai fysiko. An katalaba kala enoeis to mauro pou einai pano kai kato apo tin eikona (widescreen) etsi ?
mangeo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ναι αυτό ακριβως... τι μπορω να κανω???
tonypc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ναι αυτό ακριβως... τι μπορω να κανω??? Den gnorizo an yparxei lysi.... Auta na ta perimeneis apo tft.
mangeo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 kai twra ti kanw? to idio videaki to exw dei se crt o8ones kai dn to kanei auto!! proteinete na kanw kati? lew na tous parw tilefwno gia na mou tin allaksoun pali!!
activex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 kai twra ti kanw? to idio videaki to exw dei se crt o8ones kai dn to kanei auto!! proteinete na kanw kati? lew na tous parw tilefwno gia na mou tin allaksoun pali!! an katalabame kala milas giatin diafora tou maurou kai tou leukou pou prepi na sinithisis stis tft h poiotita den einai omia me tis crt. parola auta pekse me to contrast kai tis sxetikes rithmisis kai beltiose to oso ginete.
georgeadams Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό με το μαύρο που σε μερικά σημεία φαίνεται πιο φωτεινό λέγεται "backlight bleeding". Πάρε τηλέφωνο στη Philips και ανέφερε τους το πρόβλημα για να σου φέρουν νέα οθόνη. Δεν χρειάζεται να παρεμβάλεις στη διαδικασία τον Κωτσόβολο (ή όποιο άλλο μαγαζί την αγόρασες) αλλά μπορείς να το κάνεις απ' ευθείας μόνος σου.
mangeo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 tha tous parw aurio tilefwno kai 8a zitisw tin allagi tis o8onis.... as elpisw na mou feroun mia sosti o8oni!etsi kai alliws dn exw na xasw kati an zitisw allagi!afou prwta lew auton pou mou ti fernei oti 8a tin dokimasw kai meta!! :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.