KWSN_Men Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει κάνει στη κολoχώρα Το σχόλιο τηε Αγγλίδας και πριν και μετά τα 5 ποτήρια είναι το ίδιο. 'Mmmm Greek'. Πριν τη μπύρα συνοδεύεται από ξύνισμα της μούρης, μετά τη μπύρα συνοδεύεται από γούρλωμα των ματιών. Ακόμα και αν μιλάμε για την ίδια Αγγλίδα, το ίδιο βράδυ...
punky Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μα γιατί? Υπάρχει θετικότερη αντίδραση από το λολ?? Όχι βέβαια. Αν είναι το ακρωνύμιο του Losing Of Lingerie, ως αντίδραση σου στον τρόπο γραφής μου. Αυτό θα ήταν πράγματι κομπλιμέντο. Τελικά να ξενερώσω; Είσαι ξανθιά ε; Δεν πειράζει ρε KWSN. Άλλωστε ποτέ δεν είδα ωραία γυναίκα στην Αγγλία, όσες φορές πήγα.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Είναι σπάνιες, αλλά αν δεις καμία είναι ΘΕΑ που στην Ελλάδα δε βλέπεις.
fireflies Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Το ότι εσύ δε γνωρίζεις κάποια από αυτές δε σημαίνει και ότι δεν υπάρχουνε. Και όχι, τον εργοδότη δεν τον νοιάζει, γιατί όταν θα φύγεις εσύ θα βγάλει άλλα 50 βιογραφικά από το συρτάρι του και θα πάρει τον πρώτο που θα βρει. Απλό. Ενδεχομένως, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ύπάρχει κάποια εταιρεία δεν μπορεί να afford (που λέμε και στο χωριό μου) ένα μισάωρο διάλειμμα του κάθε υπαλλήλου της, αλλιώς θα φαληρίσει. Δέχομαι ευχαρίστως παραδείγματα. πάνκι το βρήκες
punky Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 πάνκι το βρήκες Mε πληγώνεις. Κι έκαψα ολόκληρο κύτταρο να το σκεφτώ αυτό, για πάρτη σου.
Γηρυόνης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Ενδεχομένως, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ύπάρχει κάποια εταιρεία δεν μπορεί να afford (που λέμε και στο χωριό μου) ένα μισάωρο διάλειμμα του κάθε υπαλλήλου της, αλλιώς θα φαληρίσει. Δέχομαι ευχαρίστως παραδείγματα. πάνκι το βρήκες Θα σου έδινα ένα παράδειγμα αν δεν υπήρχανε νομικά κολλήματα. Και πρόσεξε, δε λέω για τα μισάωρα διαλείμματα που γίνονται έτσι κι αλλιώς, μιλάω για τα επίσημα συμβόλαια που υπογράφουνε οι εργαζόμενοι όπου δεν αναφέρεται διάλειμμα.
fireflies Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Θα σου έδινα ένα παράδειγμα αν δεν υπήρχανε νομικά κολλήματα. Και πρόσεξε, δε λέω για τα μισάωρα διαλείμματα που γίνονται έτσι κι αλλιώς, μιλάω για τα επίσημα συμβόλαια που υπογράφουνε οι εργαζόμενοι όπου δεν αναφέρεται διάλειμμα. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Λέω κάτι πολύ απλό (το είπα από την αρχή ότι είναι μια δική μου προσωπική εκτίμηση, δεν τη βασίζω σε τίποτα στατιστικές). Το διάλειμμα ούτε χρειάζεται να προβλέπεται από καμιά σύμβαση ούτε είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί μέσα στο πλαίσιο του 8ώρου και είναι κάτι που σε άλλες χώρες (ανέφερα προηγουμένως την Ελβετία, αλλά ας προσθέσω και τη Γαλλία και την Αγγλία γιατί έχω παραδείγματα από κει) είναι λιγο-πολύ αυτονόητο. Απλώς στην Ελλάδα κυριαρχεί η αντίληψη ότι αν φύγεις από το π.χ. δικηγορικό γραφείο όπου δουλεύεις (λέω δικηγορικό γιατί γι'αυτά ξέρω κυρίως) από τις 5, είσαι άχρηστος και τεμπέλης. Έχω φίλη που αναγκάζεται να χάνει ώρες ατέλειωτες από τη ζωή της γιατί τα αφεντικά της την υποχρεώνουν να μένει κάθε μέρα ως τις 6:30 ακόμα κι αν έχει τελειώσει τις δουλειές της από τις 12 . (Σε άλλο ξαναμμένο θρεντ θα διατυπώσω τα παραπόνα μου για ένα άλλο ζήτημα στον ελληνικό χώρο εργασίας που ταλαιπωρείται από την σοβαροφάνεια, το ζήτημα του dress code). Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν εταιρείες που χρειάζονται προσωπικό να εργάζεται σοβαρά πολλές ώρες συνεχόμενες αλλά : εάν όντως απαιτούν εξοντωτικά ωράρια εργασίας, (του στυλ 12 και πλέον ώρες) καλό θα ήταν να μην τσιγκουνεύονται να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό γιατί ο κόσμος έχει κι άλλα πράγματα να κάνει εκτός από το να χτυπάει δεκαπεντάωρα. Εάν πάλι δεν έχουν ανάγκη από τους υπαλλήλους να είναι απίκο (sic) 12 ώρες, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τους κρατάνε τόσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.