Προς το περιεχόμενο

3.000 Έλληνες στην Αγγλία με εισόδημα τριπλάσιο από ό,τι στην Ελλάδα

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εκεί που πας να με κακομάθεις my dear κωλοφωτιά (ναρκισισμός του κάθε πρωτότοκου βλέπεις), μου πετάς αυτό το "σχεδόν" και μου κόβεις τα πόδια.

Να συμπληρώσω στο προηγούμενο ποστ σου, την ηλίθια νοοτροπία του ιδιωτικού τομέα, που λέει ότι αν κάποια μέρα φύγεις επάνω στο 8ωρο, σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά και ότι δεν σου έχει ανατεθεί αρκετή δουλειά.

Πολλοί άνθρωποι, συχνά, κάθονται παραπάνω απλά για να κάθονται.

Αυτό δεν μας κάνει πιο παραγωγικούς. Απλά θύματα.

edit: γιατί ρε κουβουσού; πόσο θα με κατατρέχει αυτή η gay σταμπα;

edit2: τώρα πήρα χαμπάρι ότι είναι κοπέλα.

Δημοσ.
πόσο θα με κατατρέχει αυτή η gay σταμπα;

και συ μιλάς για κάτι πράγματα μικραααααά.....

Δημοσ.

Ζηλιάρηδες. Μη δείτε καμιά μελαχροινή πρασινομάτα καλλονή, να μου μιλάει γλυκά. Αμέσως να μου την πεσετε.

Το θέμα μας είναι αυτά τα 3.000 κορόιδα που προτιμάνε να μείνουν στην Αγγλία (με τις αγγλίδες, μπλιαξ) για λίγα αργύρια παραπάνω, αφήνοντας εμάς να φλερτάρουμε τα local κορίτσια.

Δημοσ.

από ότι λέγεται από τα ρεπορτάζ, πρέπει να έχει και αρκετές από τις δικές μας στην αγγλία, οπότε, κάτι θα βρίσκεται και εκεί:P.

Δημοσ.

Ολοι στην Ελλαδα θα γινουμε... η Γιατροί η Δικηγόροι η Δημόσιοι Υπαλληλοι ετσι ε ?

και Υδραυλικος δεν θα γινει κανεις!

Μετα μην κανουμε παραπονα οταν μας παιρνει ο Υδραλυκος επισκεψη σαν του Γιατρου!

Δημοσ.

LOL σωστός ο SGP.

Αλλά γυρνάνε ξασπρισμένες κι αυτές ρε γαμώτο.

τελικά μπορεί να έχει και λίγο δίκιο ο διάολος που υποστηρίζει τη φυλετική καθαρότητα.

Δημοσ.
εκεί που πας να με κακομάθεις my dear κωλοφωτιά (ναρκισισμός του κάθε πρωτότοκου βλέπεις), μου πετάς αυτό το "σχεδόν" και μου κόβεις τα πόδια.

Να συμπληρώσω στο προηγούμενο ποστ σου, την ηλίθια νοοτροπία του ιδιωτικού τομέα, που λέει ότι αν κάποια μέρα φύγεις επάνω στο 8ωρο, σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά και ότι δεν σου έχει ανατεθεί αρκετή δουλειά.

Πολλοί άνθρωποι, συχνά, κάθονται παραπάνω απλά για να κάθονται.

Αυτό δεν μας κάνει πιο παραγωγικούς. Απλά θύματα.

edit: γιατί ρε κουβουσού; πόσο θα με κατατρέχει αυτή η gay σταμπα;

Μόλις χθες μου έλεγε καλή μου φίλη στο τηλέφωνο ότι η συνήθης ώρα που φεύγει από τη δουλειά είναι 9 το βράδυ (όχι γιατί υπάρχει πράγματι δουλειά, αλλά διότι λόγω υπερβολικής ανοργανωσιάς -sic- φορτώνεται και δουλειές άλλων που θα πρεπε να χαν γίνει μήνες πριν). Χθες λοιπόν, λόγω αδιαθεσίας ζήτησε την άδεια (!) να φύγει στις 6 (δεν χρειάζεται βέβαια να πω ότι θεωρητικά με το 8ωρο 9-5 είναι εντάξει). Μου εξήγησε έντρομη ότι αισθανόταν και τύψεις από πάνω..

Να συμπληρώσω ότι δεν είμαι μελαχροινή πρασινομάτα. Ακριβώς το αντίθετο.

Δημοσ.

Δηλαδή "κωλοφωτιά, πυγολαμπίδα μου, ανάσα μου ελπίδα μου, μ' έχεις μαγέψει;"

Τί είσαι; Πρασινομάλα με μαύρα μάτια;

Να πεις στη φίλη σου ότι αυτά περί αδιαθεσίας και πονοκεφάλου-σήμερα-αγάπη-μου, δεν πιάνουν στους υποψιασμένους άντρες προϊστάμενους.

Δημοσ.
Δηλαδή "κωλοφωτιά, πυγολαμπίδα μου, ανάσα μου ελπίδα μου, μ' έχεις μαγέψει;"

Τί είσαι; Πρασινομάλα με μαύρα μάτια;

Να πεις στη φίλη σου ότι αυτά περί αδιαθεσίας και πονοκεφάλου-σήμερα-αγάπη-μου, δεν πιάνουν στους υποψιασμένους άντρες προϊστάμενους.

Μπα, το λυπηρό είναι ότι την πίστεψε. Και λέω λυπηρό, διότι της έδωσε τελικά την άδεια να φύγει. Με απολύτως συγκαταβατικό ύφος βέβαια.

Όσο για το υπόλοιπο ποστ: lol

Δημοσ.

Ε, σκατά. Τι άλλο πρέπει να κάνει ένας άντρας εδώ μέσα για να σε κερδίσει;

Στο διάλο. Θα αλλάξω φόρουμ. Το μόνο μου όφελος so far είναι να έχω γίνει το father figure δύο 20χρονων χεβιματαλάδων που με παρενοχλούν με pm.

Ή θα γίνω ο 3.001ος Έλληνας που θα πάει Αγγλία.

Έχω ακούσει ότι έχουν πέραση (και στις γυναίκες) οι μελαχρινοί εκεί πάνω.

Δημοσ.

Η πέραση που έχουν οι Έλληνες στην Αγγλία είναι ανάλογη της ποσότητας μπύρας που έχουν καταναλώσει οι Αγγλίδες.

Δημοσ.
Ε, σκατά. Τι άλλο πρέπει να κάνει ένας άντρας εδώ μέσα για να σε κερδίσει;

Στο διάλο. Θα αλλάξω φόρουμ. Το μόνο μου όφελος so far είναι να έχω γίνει το father figure δύο 20χρονων χεβιματαλάδων που με παρενοχλούν με pm.

Ή θα γίνω ο 3.001ος Έλληνας που θα πάει Αγγλία.

Έχω ακούσει ότι έχουν πέραση (και στις γυναίκες) οι μελαχρινοί εκεί πάνω.

Μα γιατί? Υπάρχει θετικότερη αντίδραση από το λολ??

Δημοσ.
Φυσικά κανείς εργοδότης στην Ελλάδα δεν έχει τη στοιχειώδη λογική να καταλάβει ότι όταν φέρεσαι έτσι στον εργαζόμενο αυτός δεν προκειται να αποδώσει ούτε το μισό που μπορεί. Λες και υπάρχει, σε ολάκερη τη χώρα, μία δουλειά στην οποία χρειάζεται να δουλεύεις ΚΑΘΕ μέρα 12 ώρες συνεχόμενες χωρίς-ποτέ-να-κάνεις-διάλειμμα!. Αρχοντοχωριατιές.

Το ότι εσύ δε γνωρίζεις κάποια από αυτές δε σημαίνει και ότι δεν υπάρχουνε. Και όχι, τον εργοδότη δεν τον νοιάζει, γιατί όταν θα φύγεις εσύ θα βγάλει άλλα 50 βιογραφικά από το συρτάρι του και θα πάρει τον πρώτο που θα βρει. Απλό.

Δημοσ.
Η πέραση που έχουν οι Έλληνες στην Αγγλία είναι ανάλογη της ποσότητας μπύρας που έχουν καταναλώσει οι Αγγλίδες.

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει κάνει στη κολoχώρα :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...