Προς το περιεχόμενο

Παίξτε SUPER DEAL

boubou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανταλλαγή δεν προτείνει;

Έπαιξα δύο φορές, μία έμεινε στο τέλος το 1.000.000 και 5, είχα τα 5.

Την δεύτερη, μείνανε οι 750.000 και 1, είχα το 1.

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω πήρε τηλέφωνο. Μετά από καμά 15αριά μέρες τον πήραν τηλέφωνο, του είπαν να πάει μαζί με 4 συγγενείς πρώτου βαθμού. Η διαδικασία της συνέντευξης μαζί με το επεισόδιο παίρνει πολλές ώρες (την πρώτη μέρα έφυγε στις 1 το ξημέρωμα και ήταν εκεί από τις 5 το απόγευμα).

Δεν απαγοητεύτηκε από τις μηδαμινές πιθανότητες να παίξει και τελικώς πήγε και την άλλη μέρα (από όπου έφυγε στις... 3:30 τα ξημερώματα από την Παιανία λόγω των συμβολαίων). Τα γυρίσματα του super deal είναι μαγνητοσκοπημένα. Αν πας ως συγγενής σε κάποιον που δήλωσε συμμετοχή, αυτομάτως χάνεις το δικαίωμα να παίξεις. Πάντως συνέντευξη (για να δούνε πως "γράφεις" στο γυαλί) παίρνουν και από τους συγγενείς. Καλύτερα να πας με τίποτα "ζωηρούς".

Υ.Γ

Στο συμβόλαιο υπάρχουν οι εξής σημαντικοί όροι:

α) Αν δεν παιχτεί το επεισόδιο δεν παίρνεις μία. Άρα αν σκεφτείς να κάνεις μια μικρή αρπάγη χρημάτων στην αρχή του επεισοδίου καταστρέφοντας το παιχνίδι που δεν θα έχει πλέον ενδιαφέρον, τότε το πιθανότερο είναι να μην το δείξουνε.

β) Αν σε καλέσουν στους πρωινούς καφέδες κλπ. και δεν πας, πάλι δεν παίρνεις μία. Αν και ακόμη δεν έχουν καλέσει κανέναν.

Δηλαδή αν σε καλέσουν πας με τους συγγενείς και γυρνάνε κανονικά επεισόδιο (αν δεν εισαι κανα φρικιό βέβαια) το οποίο μετά αποφασίζουν αν θα παίξουν τελικά η' όχι και σε ειδοποιούν ανάλογα? Υπογράφεις και συμβόλαιο ανεξάρτητα με το αν θα παιχτεί η' όχι? Οι 4 συγγενείς φαντάζομαι θα είναι υποχρεωτικοί............δεν ειναι πολυ υπερβολικό??? Περίπλοκο το βρίσκω και μιλάω σαν συγγενείς. Σαν παίκτης αμφιβάλω αν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για όλες τις πληροφορίες.

Δημοσ.
Δηλαδή αν σε καλέσουν πας με τους συγγενείς και γυρνάνε κανονικά επεισόδιο (αν δεν εισαι κανα φρικιό βέβαια) το οποίο μετά αποφασίζουν αν θα παίξουν τελικά η' όχι και σε ειδοποιούν ανάλογα? Υπογράφεις και συμβόλαιο ανεξάρτητα με το αν θα παιχτεί η' όχι? Οι 4 συγγενείς φαντάζομαι θα είναι υποχρεωτικοί............δεν ειναι πολυ υπερβολικό??? Περίπλοκο το βρίσκω και μιλάω σαν συγγενείς. Σαν παίκτης αμφιβάλω αν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για όλες τις πληροφορίες.

Όταν σε καλέσουν, είναι σημαντικό τουλάχιστον οι δύο συγγενείς να είναι πρώτου βαθμού, αν οι άλλοι δύο είναι ξαδέρφια δεν νομίζω πως είναι και πολύ αυστηροί. Απλά θέλουν να αποφύγουν το γεγονός να πάει κάποιος με 4 φίλους από την καφετέρια, για να έχει το πράγμα πιο πολύ ενδιαφέρον.

Δεν γυρνάς κανονικά το επεισόδιο. Πηγαίνεις εκεί όπως και οι 300 άλλοι, περνάς μία διαδικασία συνέντευξης όπως και όλοι οι άλλοι, και στην οποία υπάρχει κάμερα. Μετά γίνεται η κλήρωση και ίσως να παίξεις. Προσωπικά πιστεύω πως η κλήρωση μπορεί να είναι σικέ, και να μετράει πως "γράφεις" στο γυαλί. Αυτό κανείς από εμάς δεν μπορεί να το ξέρει, την υπόθεση την κάνω γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν... μπαλάκια αλά λαϊκό λαχείο.

Δημοσ.

στο 1ο λινκ για το παιχνίδι πάντως,έχω μείνει (μετά από αρκετές προσπάθειες),στοτ τέλος με 400.000 κ 500.000, κ μου κάνει προσφορά... 223.000!

Δημοσ.
στο 1ο λινκ για το παιχνίδι πάντως,έχω μείνει (μετά από αρκετές προσπάθειες),στοτ τέλος με 400.000 κ 500.000, κ μου κάνει προσφορά... 223.000!

ναι και σε μενα κάτι αντίστοιχο έκανε:???: :???: δεν πάει καλά...

Δημοσ.

Εμένα μου 'κανε πρόταση για 0$.

Το σκέφτηκα ψύχραιμα και είπα: "Δε γαμιέται, ας το ρισκάρω!" κι έτσι κι έγινε.

Δημοσ.

Καλά, δυστυχισμένος πάντως δεν είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...