kostadio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 μπορει κανεις να μου πει πως μπορω να βαλω σε ενα δισκακι ενα αρχειο που να ειναι παραπανω απο 120 λεπτα?εχω το convertxtodvd αλλα χρειαζομαι ενα προγραμμα για να μπορω να κανω τα αρχεια σε dvd σε ενα δισκο.
kastel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δώσε περισσότερα στοιχεία. Το αρχείο τί είναι (avi,mpeg,..); Χρησιμοποιώντας το ConvertX τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Αφού το ConvertX μπορεί να σου μετατρέψει τα αρχεία σε DVD format.
kostadio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 δεν εχω προβλημα με το convertxtodvd εχω προβλημα οτι μετα την μετατροπη τους απο avi σε dvd χρειαζομαι δυο δισκακια για να χωρεσω την ταινια.εγω θελω να τα μετατρεψω σε dvd και να τα χωρεσω στο ιδιο δισκακι.
rallis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε το winavi.Είναι πολύ καλό και το εξαγώμενο αρχείο είναι ιδιαίτερα μικρό- περίπου στα 2,5 με 3 Gb.
kastel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πήγαινε στα Options (Επιλογές) στην καρτέλα Κωδικοποίηση και στο Μέγεθος βάλε DVD-5 (4400MB).
kostadio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ειναι ηδη ρυθμισμενο σε dvd-5.θα δοκιμασω το winavi.τους ελληνικους οδηγους (ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ) ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Dvd πως μπορω να τους δω?κατεβασα κατι και δεν το παιζει ο vlc player
kostas_crete Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης μπορείς μετά την μετατροπή να το περάσεις και από ένα DVDShrink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.