SALIN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σας, αλλά... Είναι ευνόητο πως όσο πιο πολλά λεφτά δώσεις, τόσο καλύτερα πράγματα θα πάρεις.. Για την κάρτα γραφικών, παιχνίδια δεν παίζω..άρα θεωρώ πως είναι αρκετή.. Για την μητρική, διάβασα πως ίσως θέλει ενα bios update, λόγω καποιων προβλημάτων με ορισμένες μνήμες... Το πολύ πολύ να πάω στην απλή ΑΒ9 με 69 ευρώ και 3 χρόνια εγγύση πλαισίου...Μετά...ίδωμεν...
Sorath Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ΟΚ. Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, τότε υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να αγοράσεις μια πολύ φτηνή (καθώς η υπάρχουσα θα πάει χαμένη), είτε να αγοράσεις board με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Και την διαφορά που θα κερδίσεις, μπορείς είτε να την κρατήσεις, είτε να την δώσεις για τον 6400 όπου όντως θα κερδίσεις σε reconding ταινιών.
SALIN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 το θέμα είναι πως θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω από την αρχή πάλι για μητρική και δεν το αντέχω.. εκτός αν έχεις να προτείνεις πιο φτηνή κάρτα γραφικών...σε 7300 πχ... κατι που μόλις είδα πως δεν έχει το πλαίσιο...παρά μονο σε Gecube 1300 512 mb turbo cache... 12 ευρώ φθηνότερη...
activex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 salin sto telos tha lalin ok afou thes na to paidepsis sou exw protasi! : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526663 exei kai ensomatomeni karta grafikon . an den se ikanopoihsi tote prosthetis kai ta oraia sou euroulakia gia mia karta . alios ta pinis mpires! kai fisika h diafora pou tha dis tote tha einai emfanestati...
SALIN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αποφάσισα να κόψω από την μητρική τελικά και να πάρω την ΑΒ9...Την Pro..την αφήνω για τους Pro... Την συγκεκριμένη που αναφέρεις δυστυχώς δεν την έχει το πλαίσιο.. ps..ΜΙα κυρία δεν πίνει ποτέ μπίρες.. αλλού θα πάνε...
tarrasque Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 εγώ πήρα για μια φίλη την AB9 Pro (καθώς τους είχε στερέψει η απλή) τον 6300, 2*512 OCZ 800 και μια ATI X1950 Pro. Με παίδεψε λίγο η μητρική με κολλήματα,reboot και άλλα συμπαθητικά οπότε σου προτείνω: -Όταν θα βάλεις windows φρόντισε να φορτώσεις τον driver για τους sata με F6 αλλιώς θα δεις μπλέ οθόνη > -Έχε υπόψην ότι υπάρχει 1 μόνο IDE Interface το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της μητρικής και για >= midi κουτί πιθανότατα να χρειαστείς 90cm ide καλώδιο για τα CD/DVD roms -Κάνε αναβάθμιση με το τελευταίο bios -Για κάποιες μνήμες πρέπει να βάλεις manual την ταση στα 1,9V αλλά με τις SuperTalent νομίζω θα είσαι οκ. Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι αφού όλα στήθηκαν οκ το μηχάνημα πετάει
tolis86 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 δε λεω μικρα παιδεματακια αλλα σιγουρα καποιοι παλαιωτεροι ημων θα τα διαβαζουν και ενα μικρο χαμογελακι θα σχηματιζεται στα χειλη τους.....σιγουρα παλιωτερα θα συναντουσαν περισσοτερα και μεγαλητερα προβληματα.... και 2μετρα ιδε να χρειαστει 2 ευρο κανει η μητρικη ομως κανει 69.....συμφαιρει τρελα....και οσο για το οτι εχει μονο ενα ιδε καναλι τι τον νοιαζει?σατα δε θα παρει? ποιος περνει για καινουριο υπολογιστη ιδε σκληρο και γιατι?σε λιγο ουτε τα dvd θα βγαινουν σε ιδε παρα μονο σατα ηδη ξεκινησαν να βγαινουν...το φλοππυ ποσο ακομα θα κρατησει δε ξερω....
SALIN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το pc θα μου το στείλουν σπίτι, από το πλαίσιο, συναρμολογημένο...Δεν θα το στήσω μόνη μου..γιατί τρέχα γύρευε... Οπότε το θέμα με τα ide καλώδια κλπ πιστεύω να το χουν λύσει οι ίδιοι... Τώρα για το όταν θα του βάλω τα windows κλπ..ελπίζω να είστε κάπου εδώ να σας ζαλίσω λιγάκι... Γιατί αυτό με τo F6 και update στο bios(δεν έχω κάνει ποτέ..), ομολογώ ότι με προβλημάτισε λιγάκι...
Strategos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 sry kiolas alla i sxesh exoun ta windows me to bios update?
mpentenis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 an to bios einai alla'nt'allwn, den prokeitai na paiksei to setup an den to exeis paraggeilei akoma, soy proteinw na deis k tin Asus P5LD2/VM, k ayth einai me onboard karta grafikwn, einai poly sta8eri, exw dwsei 4-5 tetoies xwris problhmata...
SALIN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Την παραγγελία την έστειλα ηλεκτρονικά το μεσημέρι...Ακόμα βέβαια δεν με έχουν πάρει τηλ να μου πουν τι και πως... Το ΑΒ9 ταίριαζε σε όσα ήθελα...Μιλάτε σαν να είναι από τα χειρότερα mobo..Το να το πάρω και να είναι όλα μια χαρά δηλαδή δεν παίζει???
tarrasque Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 μην ανησυχείς, θα παίξει μια χαρά απλά θα προσέξεις αυτό που είπα για τον driver στην αρχή του setup.
parsifal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είναι ανάγκη να αγχώνεσαι τόσο! Καλώς επέλεξες να σου το στείλουν συναρμολογημένο το PC, καθώς φαντάζομαι ότι έναν τυπικό έλεγχο για το αν εκκινεί ο συγκεκριμένος συνδυασμός motherboard-cpu-ram θα τον κάνουν για να αποκλείσουν τυχόν ασυμβατότητα...
SALIN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 εννοείς τον driver για τον sata δισκό? Επειδή είμαι και λίγο ξανθία..με f6, τι εννοείς? Είναι κάποια επιλογή που θα μου βγάλει κατά το instalation?
Strategos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 to F6 apo oso thimame to vgazei na to patiseis otan arxiseis tin egatastasi twn windows kai to patas gia tous SCSI, Raid drivers. Isxioun stin abit ta idia kai gia tous sata sklirous?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.