wiimaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 παίδια έχετε υπόψη σας κανενα προγραματάκι για tv tuner γιατι το power cinema που εχω, δε μου φαινεται και τοσο καλό...
wiimaniac Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 καλό το chris tv αλλα δε παίζει ήχο, έχουμε κανενα κόλπο???
fragment_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια λυπαμαι αλλα θα παρω το ρισκο. Αυτο το ChrisTV δεν σπαει και μου σπαει τα νευρα. ειναι ολα τα λευτα. οταν το σπαω δεν υποστιριζει divx, λεω δεν πηραζει μετα απο μερες ξαναβγαζει update το prog κλειδωνει παλι και δεν ανοιγει καθολου δεν ζηταω απάντηση απλα εχω εκνευριστει.
kesogdem Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια λυπαμαι αλλα θα παρω το ρισκο. Αυτο το ChrisTV δεν σπαει και μου σπαει τα νευρα. ειναι ολα τα λευτα. οταν το σπαω δεν υποστιριζει divx, λεω δεν πηραζει μετα απο μερες ξαναβγαζει update το prog κλειδωνει παλι και δεν ανοιγει καθολου δεν ζηταω απάντηση απλα εχω εκνευριστει. Γιατί δέν βάζεις τό ChrisTV Lite πού ειναι free;
oldnew Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Παντως εγω που εχω δοκιασει καμια 20ρια διαφορετικα. με μια παλαια καρτα τηλεορασης, στα Xp το μονο που την υποστηριζει και βγαζει και καλη εικονα ειναι το ΚΤV kastortv.org. Και ειναι και free. Δοκιμαστε το μιας και, αναλογα τι καρτα τηλεορασης εχεις, καποιο θα σου δουλευει καλυτερα σε εσενα, και ας σου λεει ο αλος για καποιο αλο οτι ειναι κορυφαιο (με τη δικη του καρτα ειναι.. με τι δικη σου ομως..?)
Adavis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Κάποια στιγμή τα πήρα ένα ένα όλα όσα βρήκα και τα δοκίμασα όλα. Καλύτερο από όλα εγώ θεωρώ το Chris TV και μετά το Dscaler. Το Kastor είναι όντως πανάλαφρο αλλά με λίγες ρυθμίσεις. Θυμάμαι πάντως ότι το είχα δουλέψει αρκετό καιρό. Έχω την Pinnacle PC-TV Pro.
fragment_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 oxi to christv to pro thelo giati kani eggrafi se divx (polla kanoun alla exoun xalia piotita afto exi telia) kai episis thelo to sigekrimeno giati exi kai mamo ta schedule me liga logia programmatizo oti thelo kai afto mata klini pc ktl ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.