Προς το περιεχόμενο

προγραματάκι για tv tuner

wiimaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια λυπαμαι αλλα θα παρω το ρισκο.

Αυτο το ChrisTV δεν σπαει και μου σπαει τα νευρα.

ειναι ολα τα λευτα. οταν το σπαω δεν υποστιριζει divx, λεω δεν πηραζει μετα απο μερες ξαναβγαζει update το prog κλειδωνει παλι και δεν ανοιγει καθολου

δεν ζηταω απάντηση απλα εχω εκνευριστει.

Δημοσ.
ρε παιδια λυπαμαι αλλα θα παρω το ρισκο.

Αυτο το ChrisTV δεν σπαει και μου σπαει τα νευρα.

ειναι ολα τα λευτα. οταν το σπαω δεν υποστιριζει divx, λεω δεν πηραζει μετα απο μερες ξαναβγαζει update το prog κλειδωνει παλι και δεν ανοιγει καθολου

δεν ζηταω απάντηση απλα εχω εκνευριστει.

Γιατί δέν βάζεις τό ChrisTV Lite πού ειναι free;

Δημοσ.

Παντως εγω που εχω δοκιασει καμια 20ρια διαφορετικα. με μια παλαια καρτα τηλεορασης, στα Xp το μονο που την υποστηριζει και βγαζει και καλη εικονα ειναι το ΚΤV kastortv.org. Και ειναι και free. Δοκιμαστε το μιας και, αναλογα τι καρτα τηλεορασης εχεις, καποιο θα σου δουλευει καλυτερα σε εσενα, και ας σου λεει ο αλος για καποιο αλο οτι ειναι κορυφαιο (με τη δικη του καρτα ειναι.. με τι δικη σου ομως..?)

Δημοσ.

Κάποια στιγμή τα πήρα ένα ένα όλα όσα βρήκα και τα δοκίμασα όλα. Καλύτερο από όλα εγώ θεωρώ το Chris TV και μετά το Dscaler. Το Kastor είναι όντως πανάλαφρο αλλά με λίγες ρυθμίσεις. Θυμάμαι πάντως ότι το είχα δουλέψει αρκετό καιρό. Έχω την Pinnacle PC-TV Pro.

Δημοσ.

oxi to christv to pro thelo giati kani eggrafi se divx (polla kanoun alla exoun xalia piotita afto exi telia) kai episis thelo to sigekrimeno giati exi kai mamo ta schedule me liga logia programmatizo oti thelo kai afto mata klini pc ktl ktl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...