Προς το περιεχόμενο

pc πρόβλημα dvd rom

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ κ 2 βδομάδες δν έχω υπολογιστή.Ο λόγος;Θα σας κάνω μια εισαγωσή-Για να ανοίξει ο υπολογιστής μ,πρέπει να έχει ένα οποιοδήποτε dvd δισκάκι μέσα,δν είμαι σίγουρος γιατί γίνεται αυτό,αλλά υποψιάζομαι ότι από τν αρχή(απρίλιο '06) που είχα βάλει το nero 7 έγινε αυτό.

Κ ερχόμαστε στην ουσία,από τν προηγούμενη βδομάδα,το dvd rom δν διαβάζει κανένα δισκάκι,ανάβει το busy και το λαμπάκι του σκληρού κ τπτ,μετά τν οθόνη '' WINDOWS XP''-μουτζούρα.

Το έβγαλα κ το δοκίμασα στον 2ο υπολογιστή,δούλευε μια χαρά,διάβαζε κ περνούσε δεδομένα.Το ξαναπάω στον αρχικό υπολογιστή,αλλάζω τα καλώδια,τπτ δν έγινε,τα ίδια!Να σημειώσω ότι αύτο άρχισέ όταν εβαλα ένα cd με τραγούδια mp3 κ ήθελα να τα περάσω μέσα και μ έβγαλε invalid MSDOS,κ αφού είδα ότι δν τα περνούσε το παράτησα,αλλά κ πάλι γιατί το έβγαζε αυτό το μνμ;

Σκέφτομαι,κ κάνω repair τα windows μέσο του cdR,0κ μετά απότι κατάλαβα μ έσβησε το sp2 και μ τα έκανε home ξανά,κ μόλις μετά από αυτην τν εικόνα μου βγάζει μια εικόνα που λέει ''SETUP is being restarted'',τπτ όμως,σταματάει εκεί,κ δν φορτώνει παρακάτω.Αα δν μπορώ τώρα να μπω κ απο safe mode.Δν ξέρω τί να κάνω.Κ ρωτάω τώρα,πώς γίνεται να αντιγράψω τα my documents σε dvd(δν χοράνε σε cd) για να προχωρήσω σ format;

Άλλη λύση είναι να παω τν σκληρό σέναν φίλο μ,για να ολοκληρώσω τν εγκατάσταση,αν τα καταφέρω κ έτσι πάλι να γράψω σε δισκάκι τα έγγαφα μ,γιατί είναι πολύτημα για μένα κ αν χαθούν,έχω χαθεί,αφού δν θα μπορώ να τα ξαναβρώ,έχουν μεγάλη αξία για μένα.

Άν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.

Αμα ξέχασα να αναφέρω κτ που θα σας βοηθούσε,πείτε το μου..

Έχω τσεκάρει τις ρυθμίσεις του bios,για από πού θα κάνει boot ο υπολογιστής κ δν είναι εκέι το πρόβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...