Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 6600 GT

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών( 6600 GT MSI ).Πρόσφατα κάηκε το ανεμιστηράκι από το σύστημα ψύξης της κάρτας.Έτσι παράγγειλα ένα καινούργιο σύστημα ψύξης της Zalman.Από τότε που έβαλα το καινούργιο σύστημα ψύξης όταν παίζω κάποιο παιχνίδι με "βαριά" γραφικά ξαφνικά σβήνει η οθόνη και το λαμπάκι της οθόνης από πράσσινο γίνετε πορτοκαλί (πορτοκαλί=No Signal).Αν πατήσω Reset το λαμπάκι παραμένει πορτοκαλί.Για να ξαναδουλέψει ο υπολογιστής πρέπει να τον απενεργοποιήσω και να τον ξαναενεργοποιήσω.Μόνο έτσι ξαναπέρνει σήμα η οθόνη.Η θερμοκρασία της κάρτας πάντως δεν ανεβαίνει πάνω απο 40 βαθμούς.Δεν ξέρω πως μπορώ να δω και την θερμοκρασία των μνημών της κάρτας για να δώ αν φταίει αυτό.Μπορεί να με βοηθήσει κανείς με το πρόβλημα μου??

Thanks!!!

Δημοσ.

η εγγυηση έχει ληξει ε; για να την γύριζες....

Απο τοτε που καηκε το fan μεχρι να βαλεις τη ζαλμαν, τον λειτουργησες το pc; κανενα παιχνιδι ξεκινησες;

ρωταω, γιατι ισως τη ζημια δεν την εκανε η ζαλμαν, αλλα εγινε με το αρχικο καψιμο του φαν. Αν ειναι ετσι η τοποθετηση της ζαλμαν δεν θα μπορουσε να βελτιώσει ή να χειροτερέψει κάτι.

Αλλη περιπτωση ειναι οι 40 βαθμοι που λες, να μην ειναι αληθινοι. Λαθος ενδειξη, οποτε η καρτα ζεσταινεται και λογικα δεν λειτουργει σωστα.

Με μια XFX 6600gt , επειδή το φαν εκανε φοβερη φασαρια, το σταματησα τελείως, και λειτουργούσε σε εφαρμογες windows κανονικοτατα χωρις φαν. Η θερμοκρασιες έπαιζαν σε 70-76 C.

για παιχνιδια ούτε λόγος βεβαια, μετα απο 1 λεπτό κράς. (πηρα τελικα μια ζαλμαν και ολα οκ).

Αν αποσυνδεσεις το φαν (της ζαλμαν) απο την τροφοδοσια, με σκετη ψυκτρα, τι θερμοκρασια σου δειχνει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...