savvvas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Είδα το ρομπότ robosapien με 60 ευρώ. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?
akmakas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Yeap..Το έχω εγώ φίλε.. Μου το έκαναν δώρο πέρυσι.. Τι θες να μάθεις? Επίσης δεν ξέρω αν είδες και τον V2 τον καινούριο της εταιρίας όπως και τον roboraptor....
Vagos_46 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 θελει να το παρει το ξαδερφακι μου! για ενημερωστε, κατι σαν τηλεκατευθηνομενο ειναι?
akmakas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Είναι πολύ καλό…θα έλεγα καταπληκτικό σε σχέση με τα ρομπότ που ξέρουμε..Έχει τρία προγράμματα….Χορεύει κάνει καράτε και παίζει...Το ποιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι οι κινήσεις του που μοιάζουν περίπου ανθρώπινες.. Περπατάει μπρος πίσω με το χειριστήριο μπορεί να πιάσει αντικείμενα με πολύ δυσκολία όμως Και γενικά είναι κάτι πρωτοποριακό και πλέον ποιο φτηνό από πέρυσι…….
ichigo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ego kati videakia pu exo dei den mu fenete kai poli soi den tu pernis kana amaksaki perisotero tha gustari pistevo afto meta apo mia vdomada tha to varethi
savvvas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Είδα σήμερα το V2!! Από ότι είδα, πρέπει να ξεπερνάει το μισό μέτρο σε ύψος! Ακούστε και τιμή: 250 ευρώ!!!!!! Μπορεί να μου συγκρίνει κανείς, και τα 3 ρομπότ? (ευχαριστώ!!!) Από εσάς, που το έχετε πάρει, μπορείτε να μου πείτε, αν χαλάει εύκολα. Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε, αν περπατάει γρήγορα ή όχι, γιατί άκουσα πως περπατάει υπερβολικά αργά. Ευχαριστώ! Ά! Και ξέχασα να αναφέρω τις τιμές: Robosapien ---> 60 ευρώ Robosapien V2 ---> 250 ευρώ Roboraptor --->120 ευρώ Θα ήθελα δηλαδή, να μου συγκρίνει τα 3 αυτά ρομπότ, βάση τις δυνατότητές του.
Dr_Slump Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ego kati videakia pu exo dei den mu fenete kai poli soi den tu pernis kana amaksaki perisotero tha gustari pistevo afto meta apo mia vdomada tha to varethi Ε, όχι και "αμαξάκι". Πέρασαν αυτά. Αν δεν του πάρει το robosapien ας του πάρει κανένα οικονομικό mp3 player ή κάνα game.
giorgos th. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 aaaaax,megalonoun grigora ta simerina paidia....
Vagos_46 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 aaaaax,megalonoun grigora ta simerina paidia.... δυστυχως!! εμεις παιζαμε με ποδηλατα και αυτα θελουν κινητα και υπολογιστες!!! anyway ειδα το robosapien καλο μου φανηκε....
savvvas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Είδα σήμερα το V2, και είναι εκλπηκτικό. Η διαφορά που το κάνει τόσο ακριβό, σε σχέση με τα άλλα μοντέλα, είναι οι 10άδες αισθητήρες που έχει πάνω του. Δηλαδή έχει αισθητήρα κίνησης, χρώματος, ήχου και πολλά άλλα. Επίσης, το χειριστήριό του, έχει αλλάξει εντελώς! Μοιαζει περισσότερο του ps2, παρά για χειρηστήριο ρομπότ. Το ερώτημα όμως, είναι απλό. Αξίζουν τα λεφτά (250 ευρώ), ή να πάρω καλύτερα το πιο φτηνό (60 ευρώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.