.:VenoM:. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή θέλω να μάθω κιθάρα και δεν έχω χρόνο για ωδείο, θα μπορούσε να μου πει κανείς απο που μπορώ να κατεβάσω κανένα βιβλίο που να σου μαθαίνει πως να παίζεις κιθάρα ? Ευχαριστω!
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 1."Κιθάρα" σκέτο,δε λέει κάτι. Κλασσική,ακουστική,ηλεκτρική; 2.Με μια "μέθοδο κιθάρας" μην περιμένεις να μάθεις.Κι ό,τι μάθεις δεν θα ξέρεις αν το έμαθες σωστά. 3.Αν δεν έχεις χρόνο να "τρέχεις" σε κάποιο ωδείο,γιατί δεν κάνεις ιδιαίτερα στο σπίτι σου; Μία φορά/ώρα την εβδομάδα μπορείς να βρείς πιστεύω. 4.Αλλιώς πήγαινε σε ένα μουσικό κατάστημα και συζήτησε για να καταλήξεις στο βιβλίο/μέθοδο που καλύπτει τις ανάγκες σου.
.:VenoM:. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Κλασσική κιθάρα, θέλω κάτι για το σπίτι, άν μπορείς να μου βρεις κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!
nikoskon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις είδα το pm σου... Πήγαινε σε ένα κατάστημα με μουσικά βιβλία στην Έδεσσα και κάνε το #4. Θα σου πρότεινα(γενικά) να κοιτάξεις για μεθόδους του Αλέξανδρου Κάλπου,του Γιάννη Χριστόφιλου και γενικότερα νέων εκδόσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.