Προς το περιεχόμενο

Τι modem/router δινει το FORTHnet ADSL 1Bill?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο.κ σ'ευχαριστω S2Katana.

Εχω ομως καποιες ερωτησεις:

Τελικα οπως εγραψες εσυ εχεις το wag354g ver.2,

1)Σου παρουσιασε προβλημα disconnect ή καποιο αλλο προβλημα;

2)Με τι συνδεση σου παρουσιασε το προβλημα με wifi ή με ethernet;

3)Εκανες τελικα την αναβαθμιση απο το επισημο site της Linksys;

4)Πετυχε το upgrade; ειδες αποτελεσμα στο προβλημα σου ή εστω καποιες αλλες σημαντικες αλλαγες;

Ρωταω γιατι αυριο θα στησω στο αλλο σπιτι το wag354g (θα το δω αυριο τι version ειναι) πανω στην γραμμη dsl και θελω να δω εαν αντιμετωπισω τα ιδια προβληματα με το δικο σου ετσι ωστε να προβω και εγω σε update.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.
ο.κ σ'ευχαριστω S2Katana.

Εχω ομως καποιες ερωτησεις:

Τελικα οπως εγραψες εσυ εχεις το wag354g ver.2,

1)Σου παρουσιασε προβλημα disconnect ή καποιο αλλο προβλημα;

2)Με τι συνδεση σου παρουσιασε το προβλημα με wifi ή με ethernet;

3)Εκανες τελικα την αναβαθμιση απο το επισημο site της Linksys;

4)Πετυχε το upgrade; ειδες αποτελεσμα στο προβλημα σου ή εστω καποιες αλλες σημαντικες αλλαγες;

Ρωταω γιατι αυριο θα στησω στο αλλο σπιτι το wag354g (θα το δω αυριο τι version ειναι) πανω στην γραμμη dsl και θελω να δω εαν αντιμετωπισω τα ιδια προβληματα με το δικο σου ετσι ωστε να προβω και εγω σε update.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Kανενα προβλημα.

Εχω καμια φορα καποια disconnections, αλλα τωρα τελευταια εχει σταματησει.Με τα Wifi-Ethernet ολα καλα.Την αναβαθμιση δεν την εκανα γιατι εχω την τελευταια εκδοση ηδη περασμενη απο τον κατασκευαστη.

Για οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.:-D

Δημοσ.

Μένω επαρχια οποτε δυσκολα.. παρ'ολα αυτα δεν δινω και 50€ για μια κεραια. Το αλλο router που εχω US ROBOTICS 9108 ειχε και κεραια μεσα στη συσκευασια. Η LINKSYS δεν καταλαβα το λογο γιατι δεν εχει.

Μπορει βεβαια να ειναι και τσιγκουνια της FORTHNET για να μην ανεβει κ'αλλο το κοστος για το πακετο adsl in a box plus.

Δημοσ.
Μένω επαρχια οποτε δυσκολα.. παρ'ολα αυτα δεν δινω και 50€ για μια κεραια. Το αλλο router που εχω US ROBOTICS 9108 ειχε και κεραια μεσα στη συσκευασια. Η LINKSYS δεν καταλαβα το λογο γιατι δεν εχει.

Μπορει βεβαια να ειναι και τσιγκουνια της FORTHNET για να μην ανεβει κ'αλλο το κοστος για το πακετο adsl in a box plus.

den ine tsigkou8nia tis forthynet alla pantou stin ellada erxetai etsi oso xero.mono sto exoteriko kikloforei me alli kerea.ego otan ixa balei mia mikri 2 db nomizo den ida diafora.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...