greekparot Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Γνωριζει κανεις τι ρουτερ δινει η παρακατω προσφορα; Ειναι και wifi; Το τηλεφωνικο κεντρο της Forthnet ειναι κατειλημμενο για παραπανω απο μια ωρα.. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007878
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 microcom 2636 oso xero.interface idio me tou crypto f320 mia kai forane to idio chipset.kali kataskeui though
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Για να μην ανοιγω νεο thread, εχω το Linksys WAG345G. Θελω να αναβαθμισω το firmware του και το κατεβασα απο Forthnet.Το θεμα ειναι, να κανω την αναβαθμιση οπως λενε οι οδηγιες ή να την κανω μεσα απο τη διαχειριση του router με την επιλογη ''upgrade''? Απο την αλλη, δεν μπορω να βρω το παλιο firmware, ωστε να το επαναφερω αν γινει κατι λαθος.Τι προτεινετε?
mpentenis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 oi odigies ti lene dld?giati egw toy ekana symfwna me tis odigies, mesa apo to upgrade...
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Λενε αυτο ακριβως 1. Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε το username (όνομα χρήστη) και το password (κωδικό πρόσβασης) σας στην FORTHnet. Υπενθυμίζουμε ότι το username σας για την ADSL πρόσβαση είναι της μορφής [email protected] όπου pop το σημείο παρουσίας σας (πχ ath για Αθήνα) 2. Επαναφέρετε τον router στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει με ένα αιχμηρό αντικείμενο να πατήσετε το κουμπί “Reset” στο πίσω μέρος της συσκευής για 10 δευτερόλεπτα (έως ότου το λαμπάκι με την ένδειξη “Power” στην πρόσοψη της συσκευής αρχίσει να αναβοσβήνει). 3. Μπείτε στο web interface της συσκευής χρησιμοποιώντας σαν username “admin” και password “admin”. 4. Κάντε κλικ στην επιλογή “Administration” και στις επιλογές που θα εμφανιστούν κάτω από αυτή επιλέξτε “Firmware upgrade”. Με το κουμπί “Browse” επιλέξτε το αρχείο WAG354G-GR_ANNEXA_ETSI_v1.01.09_gr_code.bin και έπειτα πατήστε το κουμπί “Upgrade”. ...ενω μεσα απο τη διαχειριση του ρουτερ απλα εχει το button upgrade.
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ego 8a ekana to 2o. oti leei to router diladi.
mpentenis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 emena pali giati to exei opws akribws to lene???
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Βασικα φοβαμαι να κανω γενικα upgrade, απλα χρειαζεται γιατι μου κανει disconnect. @mpentenis εσυ ειδες καποια διαφορα με το upgrade?
kallair Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 an exeis to v2 linksys mou fainetai oti den exei bgei firmware gia auto akoma. an exeis to palio, tote kane update afova. kai an den katafereis na kaneis update, iparxei to tftp gia tis diskoles periptoseis.
mpentenis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 εννοειται οτι πρέπει να το κάνεις, το upgrade λύνει το θέμα των disconnects. το έκανα μόλις το αγόρασα (πριν ενεργοποιηθεί η DSL) και έκτοτε δεν έχω κανένα πρόβλημα γενικα...2-3 φορές που είχε χάσει το συγχρονισμό, το πρόβλημα ηταν στην περιοχή, γιατί πάντα το είχε και άλλος χρήστης με ΟΤΕΝΕΤ και άλλο ρουτερ. μολις εβαλα το τελευταιο fw, να δουμε τι λεει, παντως απο ατομο που το εχει βάλει 2 μήνες, μου είπε μόλις οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα (αλλος εκανε το πειραμα λοιπον )
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ναι το V2 εχω! Εδω ειναι το update. http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ναι το V2 εχω! Εδω ειναι το update. http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817 auto einai gia to wag200 kai gia to wag354g version 1 oxi version 2.gia to v2 den iparxei Για να μην ανοιγω νεο thread, εχω το Linksys WAG345G. Θελω να αναβαθμισω το firmware του και το κατεβασα απο Forthnet.Το θεμα ειναι, να κανω την αναβαθμιση οπως λενε οι οδηγιες ή να την κανω μεσα απο τη διαχειριση του router με την επιλογη ''upgrade''? Απο την αλλη, δεν μπορω να βρω το παλιο firmware, ωστε να το επαναφερω αν γινει κατι λαθος.Τι προτεινετε? administration ka ifirmware update kaneis.apo ekei exo kanei apira.apla gia to diko sou den iparxei firmware.palia firmware episis sto ftp.linksys.com episis an paei strava kati min agxonesai.to allazoun.
fits13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Pedes egw egw ekana anavathmisi stin ekdosi 1.01.11 eu apo to site tis linksys kai mporw na pw oti eida simantikes veltioseis kiriws ws pros tin taxitita toy web interface menu kai genikws twra antapokrinetai poli poio grigora to linksys wag354g ap' oti prin. kai telos egw ekana apla firmware update pigenontas sto katallilo menu kai dilwnontas toy poy einai to bin arxeio. kai anavathmisi ekane kai tis tithmiseis moy den exasa. Apla telio pedes. oti aporia exete steilte moy prive minima na sas voithisw.
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Nαι το βρηκα. Οσοι ενδιαφερονται, εχει εδω firmware http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1148434888423&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.