fragment_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 kalispera, η ερωτηση μου ειναι η εξης: Εχω ενα φιλο ο οποιος δεν ξερει γενικος να χειριζεται καλα τα windows και του παρουσιαζονται προβληματα συχνα. Θ θελα να μου προτινεται ενα προγραμματακι στο οποιο να χειριζομαι το pc του μεσω internet. Θέλω να του εγκαθιστω να του τρεχω προγραμματα κτλ. Αν γινεται να μου εμφανιζεται η επιγανεια εργασιας. Ποια ειναι η καλυτερη λύση υπάρχει;
marios007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Remote Desktop των Windows Pc Anywhere VNC Υπάρχουν πολλές λύσεις!
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ultravnc και σαν εναλλακτική το κλασικό remote desktop connection των WinXP.
mpentenis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ultraVNC h RAdmin, sto Remote Desktop Connection 8a mayrizei tin o8oni toy allou, opote den 8a mporeis na toy zitiseis boh8eia gia otidipote, px na soy deiksei ti ekane klp......
cyberstorm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 gia na min anoikso allo post thelo kai go na rotiso an iparxei kapio programa gia remote poui na mporo na kano drag n drop ena arxeio apo tin epifaneia tou remote pc stin epifaneia tou topikou pc kai na to metafero ......
marios007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Me τo Pc Anywhere μπορείς να μεταφέρεις αρχεία απο τον έναν υπολογιστή στον άλλον!
mpentenis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 psakse gia kapoio programma poy na soy kanei VPN, kai 8a ta blepeis stin perioxi diktioy, opote kaneis k map k to blepeis san drive...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.