HighT3ch Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη κανω μια ερευνα αγορας για ενα καλο και σχετικα φθηνο μονοχρωμο Laser Printer θα ηθελα μια σοβαρη γνωμη απο αυτους που ασχολουνται με το θεμα αυτο. Διαθετω μεχρι το πολυ 150 ευρω για αγορα printer απο το Πλαισιο. Απ'οτι βλεπω οι επιλογες μου περιοριζονται στους: 1. Hewlett Packard Laserjet 1018 2. Epson EPL-6200L 3. Konica Minolta Pagepro 1400W 4. Brother HL-2030 5. Hewlett Packard Laserjet 1020 Προσωπικα κλινω προς τον Brother HL-2030 αλλα θα ηθελα την γνωμη καποιων πιο σχετικων του τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Στην δουλειά μου, παραγγέλνουμε τους 1020 πολύ συχνά. Είναι αρκετά αξιόπιστο μοντέλο, μικρό σε όγκο και αρκετά γρήγορο. Δεν γνωρίζω για τα άλλα που προτίνεις, αλλά προσωπικά απο το συγκεκριμένο δεν έχω κανένα παράπονο. Και σου μιλάω για δείγμα της τάξεως των 50 τεμαχίων περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 os texnikos ektipotwn (hp), gnorizontas tous apo ton mikrotero mexri kai ta thiria laser, sou protinw 1. laserjet 1022 2. laserjet 1020 me ton proto na exei arketi diafora, pio grigoros, pio piotikos, pio ergatis, mporeis na ton epilekseis me polles liseis : apli usb, usb me lan, usb me wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HighT3ch Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω για τις πληροφοριες πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικες, θα συνεχισω να το ψαξω λιγο ακομα και ισως χρειαστει να αναθεωρησω το budget μου λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω για τις πληροφοριες πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικες, θα συνεχισω να το ψαξω λιγο ακομα και ισως χρειαστει να αναθεωρησω το budget μου λιγο. τελικά τι αποφάσισες; σε ρωτώ διότι και εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο δίλημμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 στην εργασία μου έχω τον 1018...πολύ καλός! γρήγορος, οικονομικός και αξιόπιστος 79 ευρώ τον πήραμε...το τόνερ όμως έχει 65 ευρώ από όσο θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 και μενα στη δουλεια μου τον 1018 εχουμε αλλα για τονερ δινουμε 40 ευρω (ανακατασκευασμενο) και κραταει αρκετα πανω απο 1000 σελιδες σιγουρα. Αν σε ενδιαφερει το επαναγεμισμα τοτε καλυτερα HP ειναι πιο ευκολο να βρεις μαγαζι να στο γεμιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Για τι χρήση τον θες; Αν θα τυπώνεις πολλές σελίδες τον μήνα, ξέχνα τον οικονομικό. Ένας ξαδερφός μου είχε πάρει έναν Epson ο οποίος ήταν πάμφθηνος για τα χαρακτηριστικά του (έγχρωμος, εκτύπωση διπλής όψης, σύνδεση σε LAN). Πλήρωνε όμως 2000? τον χρόνο σε αναλώσιμα. Στο γραφείο του πατέρα μου το φωτοτυπικό Konica Minolta (συνδέεται με USB με τον υπολογιστή ως εκτυπωτής και Scanner) τυπώνει με το μισό κόστος από τον HP. Τον HP δεν τον χρησιμοποιεί πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Για τι χρήση τον θες;Αν θα τυπώνεις πολλές σελίδες τον μήνα, ξέχνα τον οικονομικό. Ένας ξαδερφός μου είχε πάρει έναν Epson ο οποίος ήταν πάμφθηνος για τα χαρακτηριστικά του (έγχρωμος, εκτύπωση διπλής όψης, σύνδεση σε LAN). Πλήρωνε όμως 2000? τον χρόνο σε αναλώσιμα. Στο γραφείο του πατέρα μου το φωτοτυπικό Konica Minolta (συνδέεται με USB με τον υπολογιστή ως εκτυπωτής και Scanner) τυπώνει με το μισό κόστος από τον HP. Τον HP δεν τον χρησιμοποιεί πλέον. τί προτείνετε για ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ laser έως 130 ευρώ για χρήση στο σπίτι (αρκετά έντονη); είμαι μεταξύ: - HPLaserjet 1020 - Brother HL-2030 με ενδιαφέρει η οικονομική εκτύπωση και η δυνατότητα εύρεσης αναλώσιμων πέραν των αυθεντικών. Ασφαλώς δεν θέλω να μασάει τα χαρτιά και να χρειάζεται να του τα "ταΐζω" ένα ένα.... οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 και μενα στη δουλεια μου τον 1018 εχουμε αλλα για τονερ δινουμε 40 ευρω (ανακατασκευασμενο) και κραταει αρκετα πανω απο 1000 σελιδες σιγουρα. Αν σε ενδιαφερει το επαναγεμισμα τοτε καλυτερα HP ειναι πιο ευκολο να βρεις μαγαζι να στο γεμιζουν αυτή την εποχή δοκιμάζουμε ένα Qconnect από το πλαίσιο...κοστίζει 38 ευρώ. ελπίζω να αντέξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Lexmark E340 αν θες ακόμα πιο οικονομικό ο E120 είναι επίσης αψογος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 τί προτείνετε για ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ laser έως 130 ευρώ για χρήση στο σπίτι (αρκετά έντονη);είμαι μεταξύ: - HPLaserjet 1020 - Brother HL-2030 Ξέχνα τον οικονομικό εκτυπωτή για έντονη χρήση. Στον εκτυπωτή μου (HP 970cxi) ο οποίος όταν τον αγόρασα ήταν ακριβός (150.000 δρχ) το μαύρο μελάνι κάνει 45€, ενώ σε έναν φίλο που είχε πάρει τότε με 70.000 έναν epson ή lexmark το μελάνι κάνει 20€. Η λεπτομέρεια που δεν προσέχουν οι περισσότεροι, είναι ότι το cartidge για τον δικό μου περιέχει 45ml μελανιού, ενώ για τον άλλο μόλις 9ml. Τί νομίζεις ότι συμφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ναι αλλά μιλά για laser... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 ναι αλλά μιλά για laser... OK, να το θέσω διαφορετικά για laser. Το toner για τον HP 1220 κοστίζει στο κατάστημα 53,90? και τυπώνει 2500 σελίδες (2,156λεπτά η σελίδα). ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=70&product=382248 ) Το toner για τον HP 2550 κοστίζει στο κατάστημα 159? και τυπώνει 20.000 σελίδες (0,795λεπτά η σελίδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=70&product=655023 ) Αν πάμε και σε παραπάνω κατηγορία, η Kyocera έχει toner των 40.000 σελίδων με περίπου 150? (βέβαια ο εκτυπωτής κοστίζει πάνω από 1500?). Αν πληρώσεις κάτι παραπάνω για υποστήριξη διπλής όψης, μειώνεις και το κόστος του χαρτιού στο μισό. Συνολικό κόστος = κόστος εκτυπωτή + κόστος χαρτιού + κόστος toner. Υπολόγισε πόσες σελίδες πείπου θα τυπώσεις τα επόμενα 2 χρόνια και αποφάσισε τι θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 OK, να το θέσω διαφορετικά για laser.Το toner για τον HP 1220 κοστίζει στο κατάστημα 53,90? και τυπώνει 2500 σελίδες (2,156λεπτά η σελίδα). ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=70&product=382248 ) Το toner για τον HP 2550 κοστίζει στο κατάστημα 159? και τυπώνει 20.000 σελίδες (0,795λεπτά η σελίδα) ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=70&product=655023 ) Αν πάμε και σε παραπάνω κατηγορία, η Kyocera έχει toner των 40.000 σελίδων με περίπου 150? (βέβαια ο εκτυπωτής κοστίζει πάνω από 1500?). Αν πληρώσεις κάτι παραπάνω για υποστήριξη διπλής όψης, μειώνεις και το κόστος του χαρτιού στο μισό. Συνολικό κόστος = κόστος εκτυπωτή + κόστος χαρτιού + κόστος toner. Υπολόγισε πόσες σελίδες πείπου θα τυπώσεις τα επόμενα 2 χρόνια και αποφάσισε τι θα πάρεις. για τον Brother HL-2030 τι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.