rufous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Όπως το λέω! ΘΑ ΠΑΩ ΧΑΜΕΝΟΣ!!! Έχω τον Western Digital 400GB Μy Booke Essential και ξαφνικά δεν βλέπει τα αρχεία! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Ο χώρος είναι κατειλλημένος αλλά τα αρχεία άφαντα! Δισκογραφίες και δίσκοι συλλογή από χρόνια θα πάνε χαμένα; Εκλιπαρώ για άμεση βοήθεια...
SupaCoopa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Καπου ξαναδιαβασα για προβληματα με myBook γαμωτο... Κουραγιο φιλε, τι αλλο να σου πω
tarrasque Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1328276&postcount=3
rufous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα χαζαμάρα και τον έσβησα από το κουμπί "on-off". Δεν έκανα δηλαδή "ασφαλή κατάργηση"! Τα ΑΡΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ!!! Πάω για ανασυγκρότηση π.χ. και μου βγάζει πρόβλημα το checkdisk. Τι μπορώ να κάνω; Τα αρχεία δε σβήστηκαν! Όμως δεν τα βλέπει...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν πειράζει ρε φίλε. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλον υπολογιστή (αν και δεν νομιζω να γινει τπτ) Αυτο που θα σου πρότεινα ειναι να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα επανάκτησης χαμένων αρχείων. Λογικά θα στα επαναφέρει..
tonypapadovic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με έναν εξωτερικό της TEAC. Το έβγαλα και γω χωρίς ασφαλή κατάργηση (καταλάθος φυσικά.Όμως μάλλον ήμουν τυχερός γιατί μετά το 2ο reboot του pc μου τα εμφάνισε κανονικά...Φαντάζομαι θα το έχεις ήδη κάνει αυτό. Τουλάχιστον σου δίνω ελπίδα...Κουράγιο!
rufous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Α, ρε παιδιά κοντεύω να τρελαθώ! Μου έβγαλε ένα μήνυμα "η καθυστερημένη εγγραφή απέτυχε" και μετά αυτό ήταν. Το τέλος... Επίσης μου γράφει ότι "υπάρχει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του προγράμματος στο chkdsk στον τόμο. Εκτελέστε το πρόγραμμα chkdsk /f". Υπάρχει καμιά εταιρία που μπορεί να βοηθήσει; Το recovery προγραμματάκι τι θα χρειαστεί; Να επαναφέρω τι;
geovard Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Α, ρε παιδιά κοντεύω να τρελαθώ!Μου έβγαλε ένα μήνυμα "η καθυστερημένη εγγραφή απέτυχε" και μετά αυτό ήταν. Το τέλος... Το μήνυμα πού σού βγάζει υποδηλώνει πιθανότατα κάποια ζημιά στο δίσκο.Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Tον εξωτερικό μου συνέχεια με off τον κλείνω χωρίς ασφαλή κατάργηση. Αυτό το μήνυμα "καθυστερημένη εγγραφή..." μου το έβγαζε και μένα από την πρώτη στιγμή,μέχρι που εγκατέστησα το Cacheman
Κomos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 δοκιμασε καποιο tool για partition recovery προσφατα ειχα ενα παρομοιο προβλημα και το partition disk doctor με εσωσε
rufous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 δοκιμασε καποιο tool για partition recovery προσφατα ειχα ενα παρομοιο προβλημα και το partition disk doctor με εσωσε Τι κάνει ακριβώς αυτό; Τι να το ορίσω να κάνει; Να κάνει recover τα αρχεία και ποια;
peppasko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 an den ton vlepei teleios tote kane format kai meta xoris na egrapseis tipota sto disko me ena programa anktiseis arxeion tha ta epanafereis ola(tha xreiasteis allo ena 400ari) Recover.My.Files.v3.06. Recover4all Pro 2.25 an ton vlepei efarmose ta programata mpas kai exeis kanei krifa ta arxeia??? leo mpas????
rufous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Όχι φίλε peppasko δεν έχω κάνει κρυφά τα αρχεία! Τον σκληρό τον βλέπει κανονικά μου δείχνει τη χωρητικότητα γεμάτη 303GB και μου εμφανίζει όμως μόνο ένα φάκελο των 9GB! Τα άλλα αρχεία (100 φάκελοι) έγινα φάντασμα! Τόσο μεγάλη καταστροφή πια; Θέλω να τα σώσω, αποτελούν τρελό ιδρώτα! Μη προβώ ακόμη σε ριζική λύση τύπου format και recovery... Υπάρχει μήπως καμιά ειδική εταιρία;
Dklearhos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα σου έλεγα να βαλεις ένα live cd linux και να ανοίξεις τον δίσκο σου από κεί να δούμε αν είναι πρόβλημα των win... επίσης πριν από αυτό θα σπυ συνιστούσα να κάνεις ένα chkdsk αν δεν το έχεις ήδη κάνει..
rufous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα σου έλεγα να βαλεις ένα live cd linux και να ανοίξεις τον δίσκο σου από κεί να δούμε αν είναι πρόβλημα των win... επίσης πριν από αυτό θα σπυ συνιστούσα να κάνεις ένα chkdsk αν δεν το έχεις ήδη κάνει.. Πολύ καλή η ιδέα σου! Θα το δοκιμάσω αμέσως! Το chkdsk το δοκίμασα ήδη. Δεν είναι το πρόγραμμα που είναι στον System32; Δεν κάνει τίποτα. Μετράει κάποια ποσοστά και μετά ως εκεί. Κάνει κάτι άλλο που εγώ δεν ξέρω; Εχει ξεσκιστεί το σύστημα να μου βγάζει ότι "το αρχείο ή κατάλογος είναι κατεστραμμένο και δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του. Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα Chkdsk".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.