Προς το περιεχόμενο

Τοποθετηση xfx 8800GTX

franki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλάκα στην πλάκα (και όσο γελοία σας φαίνονται ορισμένα πράγματα), την επόμενη φορά που θα χρειαστεί εις από εσάς που γελάτε βοήθεια για οτιδήποτε θα πρέπει να το θυμόμαστε και να σταυρώνουμε τα χέρια.

Και γω πλείστες φορές κάνω βλακείες και ναι κάνω και βλαμμένες ερωτήσεις, αλλά δεν φοβάμαι και να ρωτήσω όσο ηλίθια και αν ακούγεται η ερώτηση.

Δημοσ.
Πλάκα στην πλάκα (και όσο γελοία σας φαίνονται ορισμένα πράγματα), την επόμενη φορά που θα χρειαστεί εις από εσάς που γελάτε βοήθεια για οτιδήποτε θα πρέπει να το θυμόμαστε και να σταυρώνουμε τα χέρια.

Και γω πλείστες φορές κάνω βλακείες και ναι κάνω και βλαμμένες ερωτήσεις, αλλά δεν φοβάμαι και να ρωτήσω όσο ηλίθια και αν ακούγεται η ερώτηση.

Βρε να ρωτας δεν εγινε και τπτ κανεις δεν γεννηθηκε ξερωντας!!!!!

Απλα για ολα τα θεματα υπαρχουν 2 απλα βηματα το εγχειριδιο χρησης και το Google

Φιλικα Γιωργος

Δημοσ.

Παιδια δεν είναι κακό αυτό που ρώτησε το παιδί αλλά είναι τραγική ειρωνία να δίνεις τόσα πολλά λεφτά σε κάτι και να μην ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς.

Είναι σαν να παίρνεις ferrari και να ρωτάς από που παίρνει μπροστά...

Φιλικά πάντα..

Δημοσ.
Βρε να ρωτας δεν εγινε και τπτ κανεις δεν γεννηθηκε ξερωντας!!!!!

Απλα για ολα τα θεματα υπαρχουν 2 απλα βηματα το εγχειριδιο χρησης και το Google

Φιλικα Γιωργος

Για το εγχειρίδιο το δέχομαι, αλλά αν είναι να κάνει αναζήτηση στο δίκτυο καλύτερα να ρωτήσει εδώ.

Παιδια δεν είναι κακό αυτό που ρώτησε το παιδί αλλά είναι τραγική ειρωνία να δίνεις τόσα πολλά λεφτά σε κάτι και να μην ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς.

Είναι σαν να παίρνεις ferrari και να ρωτάς από που παίρνει μπροστά...

Αν είχα τα λεφτά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο όχι μόνο θα ρώταγα τον πωλητή από που παίρνει όντως μπροστά (γιατί δεν είναι το κοινό βάζω κλειδί στον διακόπτη, γυρίζω διακόπτη), αλλά θα έβαζα τον πωλητή να μου κάνει και 47 κωλοτούμπες και να μου πει από που το άτιμο βγάζει καφέ ;)

Δημοσ.

Καλα δεν ειμαστε σοβαροι μου την πεσατε γιατι ρωτησα .....Ναι φιλε μου εγω μεχρι χθες ειχα μια AGP 4X που δε χρειαζοταν ρευμα δε καταλαβα το προβλημα?Εσυ τα ξερεις ολα?Κριμα.Ειμαι σιγουρος οτι στο τομεα αυτο ουτε στο μικρο μου δαχτυλακι δε φτανεις Θοδωρη με τα κερατακια σου.Εξυπνακηδες υπαρχουν πολλοι γνωστες ειναι οι ελαχιστοι.Ευχαριστω πολυ τον tarrasque και οσους με βοηθησαν στην ''ηλιθια'' ερωτηση οπους εννοησε ο κερατας του forum.

Δημοσ.

Sorry gia to off topic.

Simfono me ton Ailouro. Ego kai sproxnodas 8a tin eperna tin ferrari ;P

Franki: min xaliesai man, ena megalo pososto sta forums einai oi gnostoi "ellines eksupnakides" pou epidi einai asxetoi psaxnoun na vroun kapoion na tou tin poun eno oi idioi den kseroun tpt. Tespa...

Kaloriziki file mou i kartoula! Happy gaming, clocking, programming i oti telospadon kaneis :-)

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιος που θέλει να παίξει πρεπει να ξέρει απο τοποθέτηση vga,

απλά απο το να κουβαλάει το κουτί του,ήθελε να την περάσει μόνος του το παιδί και ήθελε απάντηση από χρήστες,αν είναι να τα ψάχνουμε όλα στο google τι το εχουμε το forum για βοήθεια?

Δημοσ.
kai ego diskoleftika na to grapso daskalako pistepse me :P

OT: δεν ήμουν ποτέ κάτα κύριο επάγγελμα εκπαιδευτικός. Αν βγάλεις το "εκ-" ίσως πέσεις πιό κοντά στην πραγματικότητα, τόσο με την αρχαία όσο και την νεοελληνική σημασία του όρου :P

Δημοσ.
OT: δεν ήμουν ποτέ κάτα κύριο επάγγελμα εκπαιδευτικός. Αν βγάλεις το "εκ-" ίσως πέσεις πιό κοντά στην πραγματικότητα, τόσο με την αρχαία όσο και την νεοελληνική σημασία του όρου :P

oute ego :P

diladi ama se elega gigada 8a mou eleges oti den exeis 10 metra ipsos? :P

ela ade einia giortes kai me epiasan oi kalosines :P

re franki odos.. ti egine me tin kartoula? :P

Δημοσ.

Το σκισαμε με τα off topic.

Η απορια του παιδιου ειναι λιγο απλοίκη, αλλα και εγω οταν ειχα παρει την 7900 ειχα ψιλοπελαγωσει και κυριως φοβομουνα μην κανω καποια ζημια.550 ευρω ηταν αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...