Προς το περιεχόμενο

Προαστιακός στον Πειραιά;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν, για όσους δεν ξέρουν, δείτε αυτόν τον χάρτη με τις μελλοντικές επεκτάσεις του Προαστιακού.

Όλα ωραία και καλά. Το 2010 με τις επεκτάσεις αυτές και τις αντίστοιχες του Μετρό, θα μπορούμε επιτέλους οι περισσότεροι να παρατήσουμε τα αμάξια (ή και να μετακομίσουμε μακριά από την πόλη άμα γουστάρουμε :-D ).

Αυτο που θέλω να σας ρωτήσω (ειδικά τους Πειραιώτες) είναι το εξής:

Άκουσα και διάβασα ότι σύντομα ανοίγει ο σταθμός του Προαστιακού στον Πειραιά. Αλλού λένε τέλος 2006, αλλού αρχές 2007 και στην επίσημη σελίδα του Προαστιακού "στους επόμενους μήνες". Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο; Είναι όντως τόσο κοντά το άνοιγμα του σταθμού ή απλά μας κοροϊδεύουν και σαν τυπικό δημόσιο έργο θα καθυστερήσει πολύ;

Δημοσ.

Στα μέσα της χρονιάς θα παραδοθούν πολλοί σταθμοί. Τουλάχιστον για μένα που με ενδιαφέρει ο σταθμός στην Μαγούλα ακούστηκε για 9/2007. Μάλλον προς τα εκεί θα πρέπει να το περιμένεις και εσύ. Σκέψου πως το 2008 έχουμε εκλογές οπότε προς τα τέλη της νέας χρονιάς θα πρέπει να κοπούν πολλές κορδέλες για να σπεύσουμε τα θύματα να τους ξαναψηφίσουμε :).

Δημοσ.

Για τον Πειραιά μου είπε ενας τύπος του Προαστειακού ότι θα ανοίξει ο σταθμός γύρω στο Μάρτιο..

Μακάρι..έχω βαρεθεί τον ηλεκτρικό που σέρνεται..

Δημοσ.

Οτι σου λένε βάλε τρεις μήνες.Ετσι μου λέγανε για το μετρό στην Παλλήνη.Το θέμα είναι ότι πρέπει αναγκαστικά να κατεβαίνουμε σταθμό Λαρίσης για να το παίρνουμε οπότε μου φαίνεται ψιλοάχρηστος για τους εντός.Για μας τους εκτός όμως κάτι λέει

Δημοσ.

Αν μένεις Βριλλήσια Αγία Παρασκευή Πεντέλη ΄Γέρακα Ανθούσα και γύρω περιοχές συμφέρει παρα πολυ...Ούτε να αλλαξεις τρένο ουτε να μπεις στο μετρό και να ψηθείς στην ακτινοβολία ούτε τπτ..

Δημοσ.
Αν μένεις Βριλλήσια Αγία Παρασκευή Πεντέλη ΄Γέρακα Ανθούσα και γύρω περιοχές συμφέρει παρα πολυ...Ούτε να αλλαξεις τρένο ουτε να μπεις στο μετρό και να ψηθείς στην ακτινοβολία ούτε τπτ..

Να ψηθείς από τι;;;

Δημοσ.

Δε το ξέρεις; Επειδή στο μετρο τα κινητά χάνουν το σήμα αυξάνουν την ισχύ τους και εκπεμπουν όλα μαζί.Και οπως ξέρεται κινητο έχει μέχρι και μια γιαγιά με Πι.Και επειδη ειναι μεταλλικό το μετρό ενισχύεται ακομη περισσότερο η ακτινοβολία..

Αυτο δε το λεω εγώ το λένε επιστήμονες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...