Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για BELINEA 1975 S1 19''

TNT-STM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έχει κάποιος αυτή την οθόνη?

BELINEA 1975 S1

θέλω να μάθω αξιοπιστία servis και γενικά αν αξίζει τον κόπο..

Προτιμούσα την LG 1960 TQ,-BF η οποία, πότε κυκλοφόρησε, πότε εξαφανίστηκε, δεν μπορώ να καταλάβω...

Και εν συνεχεία την Philips που αναφέρεται στο topic 190X6FB αλλά θεωρώ ότι σαν μοντέλο πλέον είναι κάπως παλιό...

Γενικότερα ψάχνω μία οθόνη, 19αρα, μαύρη, με DVI και zero pixel, slim...

μέχρι 350 ευρώ.. Δεν θεωρώ ότι ζητάω πολλά.. Γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί?

Μια γνώμη θα βοηθούσε να καταλήξω κάπου..

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Άστα TNT-STM και έγω ψάχνω να αγοράσω μια οθονούλα αλλά γίνεται πανικός. Διαβάζω διάφορα reviews,test,benchmarks και έχω μπερδευτεί πλέον. Αυτό που πρέπει να προσέξεις πάντως το Panel να ΜΗΝ είναι ΤΝ άλλα S-IPS ή P-MVA φυσικά να έχει DVI και προσπάθησε να πας σε Wide. Και εγώ ακόμα στο ψάξιμο είμαι πάντως αυτή εδώ απ'οτι έχω διαβάσει είναι πολύ καλή http://www.prad.de/en/guide/screen3254.html

dsc2784agw7.jpg

Δημοσ.

Την έχω τσεκάρει...καλή φαίνεται, αλλά δεν είναι μαύρη..και οποιοδήποτε άλλο χρώμα δεν μπορώ να πάρω..για ευνόητους λόγους..

Το ότι θα ήταν τόοοοοοσο μεγάλο πρόβλημα η αγορά μιας οθόνης, ειλικρινά δεν το είχα φανταστεί...

Για το wide που αναφέρεις, σε 19 ιντσες, θεωρώ ότι δεν ταιριάζει...από 20 και πάνω κάτι γίνεται..Αλλά να μην δώσουμε και μια περιουσία για μια οθόνη...

Δημοσ.
Κατάλαβα..δεν είναι "πολυφορεμένη..."

αυτή εδώ κανείς?

Αυτή είναι το εντελώς αντίθετο από αυτά που σου λέει ο SpY. Έχει ΤΝ panel,και δεν είναι wide. Το μόνο θετικό είναι ότι έχει dvi...

Δημοσ.

το πρόβλημα με το panel είναι ότι σπάνια το αναφέρουν οι κατασκευαστές...ακόμα και οι ίδιοι οι πωλητές στα καταστήματα, δεν γνωρίζουν τι panel έχει η κάθε οθόνη που έχουν στην έκθεση...

Σήμερα που ρώτησα κάποιον στα media markt, με ρώτησε ποιες είναι οι διαφορές του ΤΝ panel απο οποιοδήποτε άλλο...:confused:

Δημοσ.

Sorry..σήμερα είδα στο mega κωτσόβολο στο The mall, μια οθόνη 22 wide και έπαθα πλάκα..

Είναι οπως αυτή ακριβώς αλλά σε 22 ιντσες...

Η Packard Bell από όσο διαβάζω, είναι θυγατρική της NEC...

Από εμφάνιση πάντως ομορφότερη οθόνη δεν έχω δει...

Το μόνο άσχημο είναι ότι ο πωλητής δεν είχε ιδέα για το τι panel έχει (με κοιτούσε σαν κινέζος) καθώς και για τα πόσα pixel και άνω καλύπτει η εγγύηση..κάτι που θεωρώ απαράδεκτο...

Η 22αρα πάντως είχε 499 ευρω..Κρίμα να μην είχε 19αρα..:cry:

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή την είδα και εγώ την Packard Bell την 22" και έπαθα πλάκα, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς δεν είναι καλό στις TN; Ποιότητα απεικόνησης; Διάρκεια ζωής; Ευπαθείς (καμένα πίξελ κλπ);

Είναι αυτή που δείνει στο link o gtok (2vga + 1 DVI-D μια χαρά...)

Δημοσ.

Φίλε Vagos_46 το έχω δεί άπειρες φορές αυτό το link.

Το θέμα είναι να μας εξιγήσει κάποιος με επιχειρήματα γιατί δεν είναι τόσο καλή μια TN και ποιές οι διαφορές απο μια ¨κανονική;¨ TFT...

Please Help...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...