Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους ήρθαν τα LG Core 2 Duo notebooks

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο σπιτικό μου μετά από ένα Acer 3022WLMi, ένα FS Amilo L1300 εμφανίστηκε η ανάγκη να αποκτηθεί ένα ισχυρό μηχάνημα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς λόγους κυρίως και θα ταξιδεύει αρκετά. Από καιρό έψαχνα τα νέα LG Core 2 Duo notebooks που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην Αμερική αλλά ο "τσιγκούνης" δε μου έβγαζε κανένα αποτέλεσμα.

Σήμερα, λοιπόν, μετά από μια μικρή βόλτα στα e-shops κατάλαβα ότι μάλλον κάτι δε μου πάει καλά στο skroutz.gr (λέτε να καταχωρήθηκαν μόλις τις τελευταίες μέρες...), αφού βρήκα αρκετές υλοποιήσεις της LG με τους εν λόγω επεξεργαστές.

Για τα δικά μου βαλάντια η λύση είναι μια και λέγεται LG. Τώρα βέβαια είμαι μεταξύ των S1-M002HS και P1-J003HS. Θα κοιτάξω το θέμα εγγύηση, που προσωπικά είναι αυτό που με καίει, άσχετα αν κανένα από τα 2 πρώτα laptops που έχω αγοράσει ποτέ δεν έπαθε τίποτα και βλέπω να κάνω την αγορά τις πρώτες μέρες... του επόμενου χρόνου.

Όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα αν το κοιτάξεις σε απόλυτα νούμερα τα laptop που προτείνεις με επέκταση εγγυήσεως έρχονται πάνω-κάτω στα ίδια λεφτά...

Πάντως σ'ευχαριστώ γιατί με έβαλες, εκ νέου, σε σκέψεις...

Και εγώ σκέφτομαι για laptop και μάλλον για τον S1-M002HS αν και με χαλάει λίγο το 1200χ800. Δεν έχω δει όμως από κοντά LG ούτε πολυ κυκλοφορεί. Μήπως να πάρω κάτι σε ibm;

Τουλαχιστον εχεις γεματα 2 χρονακια εγγυησης, οσο για τους αλλους κατασκευαστες παρανομουν που προσφερουν μονο 1 χρονο. Μονη λυση η προσφυση στο ΙΝ.ΚΑ.

Μπα το design του ibm για μένα είναι το καλύτερο σκέτο μαύρο και τίποτα άλλο.

Ούτε πορτοκαλί γραμμές ούτε σήματα ferrari kai lamborghini ούτε ηλίθια αυτοκολλητάκια nvidia intel core2 duo ούτε ασημένια καλλύματα που ξεβάφουν.

Απλά εδώ στη Ελλάδα οι καλοί ξεφεύγουν λίγο στις τιμές.

Για LG νομιζω οτι ειναι αρκετα τσιμπημενοι. Δε λεω, καλα μηχανηματα κατα τα αλλα.

Εγω θα κοιταζα σε Toshiba η και σε FS, αν δε σε ενοχλει η ζεστη, κι ας μην εχουν τετοια εγγυηση.

Το θέμα εγγύηση είναι το πλέον σημαντικό για εμένα αφού χαλασμένο laptop οδηγεί σε απώλεια εισοδήματος. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Φυσικά είδα προτάσεις επέκτασης εγγύησης και σε άλλες εταιρίες αλλά το κόστος τους νομίζω ότι είναι παράλογο. Ως μέτρο πήρα τις τιμές που είδα στο Openmind. Θα κοιτάξω αν η πιστωτική που έχω διπλασιάζει την εγγύηση και για αγορά laptop και αν ισχύει πάω κατευθείαν για το LG S1-M002HS.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά το S1. Τσιμπημένο στην τιμή αλλά έχει τόσα καλά (εμφάνιση, numeric keypad...) και κυρίως όταν κάποτε βάλουμε τα VISTA, το μηχάνημα δεν θα τα φτήσει. Σε ξένα reviews βλέπω ότι έχει remote control. Iσχύει και για το μοντέλο που έρχεται στην ελλάδα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...