Προς το περιεχόμενο

ΑΒΙΤ ΑΒ9 ΝP/PRO στα 69/99?

chiderboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι έλεγα από μέσα μου την ώρα που παρήγγειλα την Gigabyte DS4 στα 159Ε πριν 2 εβδομάδες: "Γιατί νοιώθω μ@λ@κ@ς, γιατί...?" (Γιατί με 30Ε λιγότερα τώρα θα έπαιρνες την AB9 Pro, μ@λ@κ@...)

TNT-STM: Κατά παράδοση, ναι, άψογα.

Δε μπορείτε να πείτε όμως, εξαιρετικά ύποπτον. Λέτε να σκάνε μύτη μοντέλα με το nVidia 650i όπου να'ναι...?

Δημοσ.

Γιατί 30 ? το πλαίσιο την έχει 99 ευρω...Νομίζω?

αν και θεωρώ ότι καλά έπραξες...η GB υποστηρίζει και Intel® Core™2 Extreme Quad-Core.

Οι αναφερόμενες της abit, όχι από ότι βλέπω...

Δημοσ.
Γιατί 30 ? το πλαίσιο την έχει 99 ευρω...Νομίζω?...

Μπράβο, παίξε λίγο ακόμα με τον πόνο μου! Τώρα πρόσεξα καλύτερα το 2ο λινκ στο Πλαίσιο που έδωσε ο chiderboy. 60E λοιπόν!

i pro me to 965 poli diskola 400arizei....

den mou akougetai gia apsogo auto..

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/abit_ab9pro/13.html

Tο να τρέχεις έναν Ε6400 στα 435MHz FSB δεν είναι και μικρό πράμα...

Δημοσ.

οι μητρικές της ABIT και ειδικότερα η AB9PRO είναι καλές??σταθερές???σαν κατασκευές...ξέχωρα από επιδόσεις...αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε Ρ5Β και ΑΒ9PRO ποια θα παίρνατε???

και η ΑW9D-MAX φαίνετε καλή αλλά πολύ γυμνή.....πολύ άδεια....

Δημοσ.

πανικ..όλες καλές φαίνονται..Το θέμα είναι να είναι και η τιμή "καλη"..

Ανάμεσα στην ΑΒ9 pro και στην GIGABYTE GA 965P S3 που είναι στα 108 ευρώ, ποιά είναι καλύτερη τώρα..???

Γιατί αύριο θα καταλήξω σε μία από τις 2..

Η δεύτερη παίρνει και 4πύρινο...(για το μακρινό μέλλον βέβαια)

Δημοσ.

To θέμα είναι πως, κάπου τώρα διάβαζα ότι η ΑΒ9pro με την ΑΒ9

διαφέρουν μόνο σε αυτά...

(Σχετικά με τις Abit οι μόνες διαφορές είναι οι extra SATA (+3 εσωτερικοί +1 ένας εξωτερικός), η δυνατότητα για RAID της Pro (έχει το ICH8R chipset ενώ η απλή το ICH8 και μπορεί να κάνει RAID μόνο αν χρησιμοποιήσεις external SATA) και το DUAL G-LAN της Pro σε αντίθεση με το απλό G-LAN της άλλης.

Αυτό σημαίνει και 20 με 30 ευρώ λιγότερα αν δεν κάνω λάθος..εκτός αν το DUAL G-LAN της Pro παίζει κάπου ρόλο, γιατί τα υπόλοιπα δεν μου χρειάζονται...

τι λες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...