searching Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα έχω το περιοδικό Aera.gr Life and Style Magazine http://www.aera.gr/gr και ασχολείται με τη Κρήτη και τα γεγονότα που γίνονται εδώ. Πρόσφατα έκανα ανακατατάξει στα menu. Θα ήθελα να ρωτήσω το βρίσκεται λειτουργικό?.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 O τιτλος που κολλαει ; "Το ποιο περίεργο περιοδικό" ;
searching Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Με το όρο περίεργο θέλω πω ότι δεν είναι κάτι συνηθισμένο
punky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 λειτουργικό δείχνει αλλά όχι άλλο lifestyle ρε πούστη μου...
searching Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Το όρισα σαν Life and Style γιατί προτείνω τρόπους για να γίνει ποιο καλύτερη η ζωή. To site βρίσκεται στα πρώτα του βρεφικά βήματα και πιστεύω έως το καλοκαίρι να αποτελεί ένας από τους καλύτερους συμβούλους για να κάνεις οτιδήποτε Χανιά και Ρέθυμνο.
blackhumor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το μενου είναι κλασικό και αρκετά λειτουργικό...
giankyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το όρισα σαν Life and Style γιατί προτείνω τρόπους για να γίνει ποιο καλύτερη η ζωή. To site βρίσκεται στα πρώτα του βρεφικά βήματα και πιστεύω έως το καλοκαίρι να αποτελεί ένας από τους καλύτερους συμβούλους για να κάνεις οτιδήποτε Χανιά και Ρέθυμνο. Από ορθογραφία και σύνταξη πάντως σκίζουμε. αποσπάσματα από την κεντρική: -Εγκαίνια κέντρου αισθητικής Έλιας Κανιαδάκης -Τη γνώμη έχετε για την νυχτερινή ζωή στα Χανιά. -Ένα διαφορετικό events διοργάνωσε -η ενδυμασία είναι αυστηρός καλοκαιρινή. α, τα menu τα βρίσκω πολύ απλά..
dimokritos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 e eipe to palikari, akoma stin arxi einai. exoun mellon gia diorthoseis. ligaki fortomeni mou fanike i proti selida. isos na meiones to scroll...
--b}{d-- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Κάθε πόσο έχεις σκοπό να κάνεις καινούριο thread για την σελίδα σου; Έλεος πια. Δεν φτάνει που κάνεις τζάμπα διαφήμιση, πρέπει να μας σπαμάρεις και με καινούριους "ευρηματικούς" τίτλους topic κάθε τόσο; Επίσης λίγη ορθογραφία δεν κάνει κακό όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω. "Το ποιο περίεργο" "το βρίσκεται λειτουργικό"
searching Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ζητώ συγνώμη για την ορθογραφία μου είναι χάλια είμαι στην αναζήτηση κάποιου που θα αναλάβει ορθογραφικό έλεγχο είχα στην αρχή ένα αλλά με κρέμασε νόμιζε ότι θα με έπιανε κορόιδο και θα των πλήρωνα και δεν θα έκανε τίποτα. Πάντως αν κάποιος από εδώ ενδιαφέρετε φυσικά επί πληρωμής να κάνει ορθογραφικό έλεγχο ας μου στείλει p.m.
Parasight Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ορθογραφικό έλεγχο κάνει και το Word:neutral:
searching Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αν βιάζεσαι σκοντάφτεις. Το word κάνει ορθογραφικό έλεγχο αλλά εγώ είμαι τόσο αργός να σκεφτώ ποίο είναι το σωστό που άστα να πάνε...
giankyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ορθογραφικό έλεγχο κάνει και το Word:neutral: Ορθογραφικό κάνει. Αλλά πχ υπάρχει το "πιο" και το "ποιο", όταν γράψει "Το ποιο περίεργο περιοδικό" δε θα του πει τίποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.