Προς το περιεχόμενο

Το ποιο περίεργο περιοδικό

searching

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω το περιοδικό Aera.gr Life and Style Magazine http://www.aera.gr/gr και ασχολείται με τη Κρήτη και τα γεγονότα που γίνονται εδώ. Πρόσφατα έκανα ανακατατάξει στα menu. Θα ήθελα να ρωτήσω το βρίσκεται λειτουργικό?.

Δημοσ.

Το όρισα σαν Life and Style γιατί προτείνω τρόπους για να γίνει ποιο καλύτερη η ζωή. To site βρίσκεται στα πρώτα του βρεφικά βήματα και πιστεύω έως το καλοκαίρι να αποτελεί ένας από τους καλύτερους συμβούλους για να κάνεις οτιδήποτε Χανιά και Ρέθυμνο.

Δημοσ.
Το όρισα σαν Life and Style γιατί προτείνω τρόπους για να γίνει ποιο καλύτερη η ζωή. To site βρίσκεται στα πρώτα του βρεφικά βήματα και πιστεύω έως το καλοκαίρι να αποτελεί ένας από τους καλύτερους συμβούλους για να κάνεις οτιδήποτε Χανιά και Ρέθυμνο.

Από ορθογραφία και σύνταξη πάντως σκίζουμε.

αποσπάσματα από την κεντρική:

-Εγκαίνια κέντρου αισθητικής Έλιας Κανιαδάκης

-Τη γνώμη έχετε για την νυχτερινή ζωή στα Χανιά.

-Ένα διαφορετικό events διοργάνωσε

-η ενδυμασία είναι αυστηρός καλοκαιρινή.

α, τα menu τα βρίσκω πολύ απλά..

Δημοσ.

Κάθε πόσο έχεις σκοπό να κάνεις καινούριο thread για την σελίδα σου;

Έλεος πια.

Δεν φτάνει που κάνεις τζάμπα διαφήμιση, πρέπει να μας σπαμάρεις και με καινούριους "ευρηματικούς" τίτλους topic κάθε τόσο;

Επίσης λίγη ορθογραφία δεν κάνει κακό όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω.

"Το ποιο περίεργο"
"το βρίσκεται λειτουργικό"
Δημοσ.

Ζητώ συγνώμη για την ορθογραφία μου είναι χάλια είμαι στην αναζήτηση κάποιου που θα αναλάβει ορθογραφικό έλεγχο είχα στην αρχή ένα αλλά με κρέμασε νόμιζε ότι θα με έπιανε κορόιδο και θα των πλήρωνα και δεν θα έκανε τίποτα. Πάντως αν κάποιος από εδώ ενδιαφέρετε φυσικά επί πληρωμής να κάνει ορθογραφικό έλεγχο ας μου στείλει p.m.

Δημοσ.

Αν βιάζεσαι σκοντάφτεις. Το word κάνει ορθογραφικό έλεγχο αλλά εγώ είμαι τόσο αργός να σκεφτώ ποίο είναι το σωστό που άστα να πάνε...

Δημοσ.
Ορθογραφικό έλεγχο κάνει και το Word:neutral:

Ορθογραφικό κάνει. Αλλά πχ υπάρχει το "πιο" και το "ποιο", όταν γράψει "Το ποιο περίεργο περιοδικό" δε θα του πει τίποτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...