Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινούριο DVD Drive - Hardware Failure?

GabrielConnor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτές αγόρασα ένα DVD Drive Samsung 162C για το κατεβαστήρι μου, έναν Pentium III@650Mhz, 384MB Ram, WD 80GB.

Να σημειώσω πώς το μηχάνημα δούλευε απροβλημάτιστα και δεν έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες.

Κάνω shutdown λοιπόν το pc, και βγάζω το 2ο DVD μου (το slave) και βάζω το καινούριο αφού είχα βάλει το jumper του σε slave. Όλα καλά, το μηχάνημα ξεκινά, το bios to βλέπει σωστά ώς secondary slave (secondary master το dvd writer μου, και primary master ο σκληρός μόνος του στο πρώτο κανάλι).

Βλέπω φευγαλέα το Desktop και εκεί το μηχάνημα κάνει restart! Ώπα λέω; Δεν μ'αρέσει αυτο!

Μπαίνω από safe mode και φορτώνει κανονικά, τσεκάρω και τα devices από Control Panel, όλα ΟΚ. Το καινούριο DVD κανει report σωστά.

Νέο reboot, μπαίνω σε κανονική λειτουργία, φτάνω πάλι στο desktop και τσουπ! RESTART και πάλι!!!

Λέω ΟΚ, πάμε στο Last Known Good Hardware Configuration, οπότε βγάζω τον καινούριο οδηγό DVD. Πάω να μπουτάρω, πάλι RESTART!!!!

Απενεργοποιώ το Reboot on hardware failure από το advanced boot options των windows κάνω reboot και αυτή τη φορά αντί για reboot παίρνω μια μεγαλοπρεπή Blue Screen, η οποία με ενημερώνει για κάποιο σφάλμα σε .sys αρχείο .

Δυστυχώς δεν το σημείωσα, κακώς απ'ότι αποδείχθηκε γιατί στο επόμενο reboot το PC τα έπαιξε τελείως. Ενώ ανάβει το PC και ο σκληρός δείχνει να δουλεύει, δεν έχω καθόλου output από την VGA!!!

Τα ξήλωσα όλα και άφησα μόνο σκληρό, VGA, CPU και μία μνήμη και πάλι τίποτα... Δοκίμασα να αλλάξω και θέση στην μνήμη, καθώς και να χρησιμοποιήσω διαφορετικά modules μνήμης, αλλά τίποτα...

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό να δοκιμάσω...... Παρακαλώ για την βοήθεια σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...