pigos23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδια Την εβδομαδα που μας ερχεται θα ταξινομηθει το πρωτο αυτοκινητο μου (την Δευτερα) κ ειμαι πολυ χαρουμενος. Ενα colt σε μαυρο χρωμα Για να το ''βγαλω'' οσο πιο γρηγορα μπορω απο την αντιπροσωπεια τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω με την ασφαλεια??Εχω μπερδευτει λιγο.... Οταν πηρατε εσεις αυτοκινητο τι διαδικασια κανατε??Δινουν προσωρινο ασφαλιστρο οι ασφαλιστικες?? Εγω θα κανω μεικτη στην Υδρογειο αλλα στην αιτηση τους θελουν κ αριθμο κυκλοφοριας που εγω δεν εχω.... Μπορω να τους στειλω την αιτηση χωρις αριθμο κυκλοφοριας να μου στειλουν κατι προσωρινο για να το στειλω με fax στον αντιποροσωπο για να στειλει με την σειρα του αυτος τον αριθμο κυκλοφοριας ή λεω μπουρδες?? Βοηθηστε Pls γιατι ειμαι ψιλοασχετος Τι να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 @vegelovich Από το 2008 η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στα όρια που θέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσον αφορά τις ανώτατες καλύψεις για ζημιές, σωματικές βλάβες κ.λπ., αναθεωρώντας τα προς τα πάνω κι αυτό αναμένεται ότι θα αυξήσει το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμη το ύψος του ποσού. Τα κατώτερα όρια σήμερα είναι: για Σωματικές Βλάβες 500.000 ευρώ και για Υλικές Ζημιές 100.000 ευρώ, αλλα μεχρι το 2010 θα γινουν 1.000.000ε το καθενα>> κ πες μου λιγο ποσο κοστισε το ασφαλιστηριο μηχανης με κλοπη (κυβικα-χρονολογια)? τα λεφτα που λες οτι πειρες για εξοδα κ ημερομισθια κτλ να υποθεσω μετα απο δικαστηριο τα πειρες? http://www.inout.gr/showthread.php?t=16628 ισως το καλυτερο αρθρο που εχω διαβασει για ασφαλειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Επειδη ζουμε στην Ελλαδα που το τρακαρισμα ειναι μερος της ζωης μας, απλα δεν παιζουμε με το θεμα ασφαλιστικη. Λιγα χρονια πριν ειδατε οτι κλεισανε καποιες απο τις "φθηνες" ασφαλιστικες και φυσικα οι πελατες δεν πηρανε αποζημιωσεις για τα λεφτα που ειχαν προπληρωσει. Φθηνες ανυπαρκτες ασφαλιστικες μπορει να βαλουν λουκετο απτη μια μερα στην αλλη χωρις να το παρετε χαμπαρι. Επισης σε περιπτωση ατυχηματος θα αργησουν πολυ να σας αποζημιωσουν (το ξερω απο προωτο χερι). Απτη πρωτη μερα του ατυχηματος θα σας λενε "σε 1 βδομαδα θα σας τηλεφωνησουμε να ερθετε να παρετε τα χρηματα" και θα αν δε τους τηλεφωνειτε εσεις καθε βδομαδα επι κανα 2μηνο+ δεν υπαρχει περιπτωση να δειτε αποζημιωση. Και γενικα και για πραγματογωμονες κλπ θα τους παρακαλατε και θα σας καθυστερουν για ΠΟΛΥ καιρο. Προτιμηστε αξιοπιστες εταιρειες οπως Εθνικη, Interamerican κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 απ οσο ξερω πριν κανα χρονο ποτε εγινε το σκηνικο αυτο ολες οι αλλες ασφαλιστικες δεχτηκαν να μεταφερθει το υπολοιπο τους που ειχαν οποτε δεν νομιζω να βαρεσαν στην ουσια κανονι...καποια συμφωνια καναν. οποτε κανεις δεν εχασε λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sickboy.01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 @kage Φυσικά και έχασαν πολλοί άνθρωποι τα λεφτά τους. Ρώτα επίσης όλους όσους εκκρεμούν υποθέσεις με νομικες προστασίες, δικαστήρια, θανάτους και σωματικές βλάβες, και ελπίζανε ότι η νομική προστασία της εταιρίας τους θα τους υπερασπιζόταν. Και μην μου πει κανείς για το επικουρικό ταμείο... Όσοι ήταν π.χ. ασφαλισμένοι στην ''Οικονομική'', καληνύχτα και περαστικά. Οι μόνοι που την ψιλογλιτώσανε (είπα ψιλό), ήταν όσοι ήταν ασφαλισμένοι στην ''Εγνατία'', που μεταφέρθηκε μόνο η αστική τους ευθύνη σε άλλες ασφαλιστικές. Από προσωπική εμπειρία (λόγω του ότι αυτή είναι η δουλειά μου). Δεν αξίζει για 50? διαφορές το εξάμηνο, να τσιγκουνευόμαστε και να ''παίζει'' κάποιος με την εταιρία που θα του ασφαλίσει το όχημα. α. Η άποψη που υπήρχε παλιότερα ότι ''ας έχω εγώ μια του κ@λου κ θα κάνω το σταυρό μου να με τρακάρει κάποιος με καλή ασφάλεια'' δεν υπάρχει πια λόγω φιλικού διακανονισμου. Δηλαδή κατά 90% θα αποζημιωθώ πρώτα απο την δικιά μου ασφάλεια και ας μην φταίω. β. Η ασφαλιστική που επιλέγουμε, είναι αυτή που θα πάρει ΠΑΝΩ ΤΗΣ τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, για την όποια μ@λακία κάνουμε στο δρόμο. Ε, νομίζω ότι κάθε λογικός άνθρωπος δεν θα εμπιστευόταν κάτι τόσο σοβαρό, στον πρώτο τυχόντα, εκτός και αν δεν έχει ο ίδιος καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδιαΤην εβδομαδα που μας ερχεται θα ταξινομηθει το πρωτο αυτοκινητο μου (την Δευτερα) κ ειμαι πολυ χαρουμενος. Ενα colt σε μαυρο χρωμα Για να το ''βγαλω'' οσο πιο γρηγορα μπορω απο την αντιπροσωπεια τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω με την ασφαλεια??Εχω μπερδευτει λιγο.... Οταν πηρατε εσεις αυτοκινητο τι διαδικασια κανατε??Δινουν προσωρινο ασφαλιστρο οι ασφαλιστικες?? Εγω θα κανω μεικτη στην Υδρογειο αλλα στην αιτηση τους θελουν κ αριθμο κυκλοφοριας που εγω δεν εχω.... Μπορω να τους στειλω την αιτηση χωρις αριθμο κυκλοφοριας να μου στειλουν κατι προσωρινο για να το στειλω με fax στον αντιποροσωπο για να στειλει με την σειρα του αυτος τον αριθμο κυκλοφοριας ή λεω μπουρδες?? Βοηθηστε Pls γιατι ειμαι ψιλοασχετος Τι να κανω?? καποια βοηθεια για μενα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδιαΤην εβδομαδα που μας ερχεται θα ταξινομηθει το πρωτο αυτοκινητο μου (την Δευτερα) κ ειμαι πολυ χαρουμενος. Ενα colt σε μαυρο χρωμα Για να το ''βγαλω'' οσο πιο γρηγορα μπορω απο την αντιπροσωπεια τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω με την ασφαλεια??Εχω μπερδευτει λιγο.... Οταν πηρατε εσεις αυτοκινητο τι διαδικασια κανατε??Δινουν προσωρινο ασφαλιστρο οι ασφαλιστικες?? Εγω θα κανω μεικτη στην Υδρογειο αλλα στην αιτηση τους θελουν κ αριθμο κυκλοφοριας που εγω δεν εχω.... Μπορω να τους στειλω την αιτηση χωρις αριθμο κυκλοφοριας να μου στειλουν κατι προσωρινο για να το στειλω με fax στον αντιποροσωπο για να στειλει με την σειρα του αυτος τον αριθμο κυκλοφοριας ή λεω μπουρδες?? Βοηθηστε Pls γιατι ειμαι ψιλοασχετος Τι να κανω?? Μην αγχώνεσε με το που θα πάρει η αντιπροσωπία αριθμό πινακίδων θα στείλουν στον αντιπρόσωπο της ασφαλειάς σου μια φωτοτυπία με αριθμό κυκλοφορίας και την άδεια. Έτσι ο ασφαλιστής θα σου βγάλει την ασφάλεια. Εσύ δεν κάνεις tpt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagfot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μακριά τις ασφαλιστικές εταιρείες Σκούρτης και Εθνική, λόγω του ότι παραπάνω από 1 μήνα μετά το τροχαίο που μου συνέβη δεν μου έχουν εξοφληθεί τα χρήματα που μου οφείλουν. Εξηγώ παρακάτω την κατάσταση. Το τροχαίο συνέβει στις 3 Νοεμβρίου 9:00 πμ στην Καλλιθέα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο Οδηγός του άλλου ΙΧ( υπαίτιος του τροχαίου ) μου έκανε φιλική δήλωση την ίδια μέρα σε υποκατάστημα της Εθνικής στη Νίκαια. Εγώ έκανα δήλωση του ατυχήματος επί τόπου, αφού περίμενα παραπάνω από 2 ώρες από την ώρα που ειδοποίησα τον Σκούρτη για να κάνει καταγραφή του τροχαίου. Όταν αργότερα παραπονέθηκα για αυτή την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση πελατών του Σκούρτη (αν μπορουμε να ισχυριστουμε πως υπαρχει κατι τετοιο), μου είπαν πως η «Φροντίδα» είναι ξεχωριστή εταιρεία και ο Σκούρτης δεν φέρει ευθύνη. Παρ’ όλα αυτά το τηλέφωνο της φροντίδας αναγράφεται πάνω στο ασφαλιστήριο του Σκούρτη για «άμεση» καταγραφή ατυχήματος και δήλωση στον χωρο που συνεβη το τροχαιο. Τις επόμενες 10 ημέρες τηλεφωνούσα σχεδόν κάθε μερα στο Σκούρτη για να διαπιστώσω τί θα έπρεπε να κανω για να πάρω τα λεφτά μου. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια: «Ο φάκελός σας δεν μας έχει έρθει από τη φροντίδα». Και βέβαια οι άνθρωποι από την «αξυπηρέτηση πελατών» του Σκούρτη μου αρνήθηκαν να με ειδοποιήσουν αυτοί όταν θα είχαν το φάκελο μου στα χέρια τους γιατί είναι αυτονόητο ότι «δεν μπορούν να ειδοποιούν κάθε πελάτη ξεχωριστά γιατί δεν θα έκαναν τίποτα άλλο ολη μέρα». Όταν τελικά μετά από κάποια δικά μου τηλέφωνα στην «Φροντίδα», ο φάκελός μου έφτασε στο Σκούρτη, χρειάστηκε να πάρω ακόμα 3 τηλέφωνα στο Σκούρτη για να τους ενημερώσω ότι ο φάκελος μου έχει φύγει από τη «φροντίδα» και ότι λογικά τον έχουν αυτοί. Αφού έψαξαν λιγάκι, πάντα μετά από τηλεφωνική παράκληση, τον βρήκαν και επιτέλους απέκτησα κι εγώ αριθμό φακέλου ατυχήματος! Στη συνέχεια, θα έπρεπε να περιμένουμε απάντηση από την Εθνική, για το αν ο πελάτης της Εθνικής έχει κάνει όντως δήλωση. Αυτό γίνεται σε 10 εργάσιμες! Η απάντηση ήρθε από την εθνική αλλά ήρθε αρνητική. Τηλεφώνησα στον ανθρωπο που με τράκαρε και διαβεβαίωσε ότι είχε κάνει τη δήλωση την ίδια μέρα του ατυχήματος. Μάλλιστα μου έδωσε τα στοιχεία του υποκαταστήματος της Νικαιας όπου εκανε τη δηλωση. Πήρα πρώτα στα κεντρικα της Εθνικης. Μου είπαν οτι δεν εχουν καποια δηλωση απο τον συγκεκριμένο κύριο και μου ειπαν να παρω στο υποκαταστημα της Νικαιας (γιατί είπαμε πως οι ασφαλιστικές στην Ελλάδα είναι self service). Στο υποκατάστημα της Νίκαιας με πληροφόρησαν πως η δήλωση του κυρίου που με έιχε τρακάρει, τους είχε «παραπέσει» ! Οπότε θα την έστελναν τότε στα κεντρικά για να απαντήσουν στον Σκούρτη μετά από άλλη 1 εβδομάδα. Η θετική απάντηση, όπως με διαβεβαίωσαν από την Εθνική έφτασε στον Σκούρτη την Παρασκευή που μας πέρασε. Σήμερα το πρωί από τον Σκούρτη με διαβεβαίωσαν ότι δεν εχουν απάντηση από την Εθνική. Μου είπαν επίσης ότι θα πληρωθώ μετά τις 23 Γενάρη. Θεωρώ ότι κανείς δεν δικαιούται να παρακρατάει για τόσο χρονικό διάστημα τα χρήματα των ασφαλισμένων και να τα εκμεταλεύεται χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν. Θεωρώ επίσης ότι το επίπεδο της παροχής των υπηρεσιων αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού. Πέρα από το να μην ξανασυνεργαστώ με τις συγγεκριμένες ασφαλιστικες εταιρειες νοιώθω ότι σαν πολίτης θα έπρεπε να κάνω κατι παραπάνω.Οπότε το ελάχιστο είναι να το μοιραστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μακριά τις ασφαλιστικές εταιρείες Σκούρτης και Εθνική, λόγω του ότι παραπάνω από 1 μήνα μετά το τροχαίο που μου συνέβη δεν μου έχουν εξοφληθεί τα χρήματα που μου οφείλουν. Εξηγώ παρακάτω την κατάσταση. Το τροχαίο συνέβει στις 3 Νοεμβρίου 9:00 πμ στην Καλλιθέα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο Οδηγός του άλλου ΙΧ( υπαίτιος του τροχαίου ) μου έκανε φιλική δήλωση την ίδια μέρα σε υποκατάστημα της Εθνικής στη Νίκαια. Εγώ έκανα δήλωση του ατυχήματος επί τόπου, αφού περίμενα παραπάνω από 2 ώρες από την ώρα που ειδοποίησα τον Σκούρτη για να κάνει καταγραφή του τροχαίου. Όταν αργότερα παραπονέθηκα για αυτή την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση πελατών του Σκούρτη (αν μπορουμε να ισχυριστουμε πως υπαρχει κατι τετοιο), μου είπαν πως η «Φροντίδα» είναι ξεχωριστή εταιρεία και ο Σκούρτης δεν φέρει ευθύνη. Παρ’ όλα αυτά το τηλέφωνο της φροντίδας αναγράφεται πάνω στο ασφαλιστήριο του Σκούρτη για «άμεση» καταγραφή ατυχήματος και δήλωση στον χωρο που συνεβη το τροχαιο. Τις επόμενες 10 ημέρες τηλεφωνούσα σχεδόν κάθε μερα στο Σκούρτη για να διαπιστώσω τί θα έπρεπε να κανω για να πάρω τα λεφτά μου. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια: «Ο φάκελός σας δεν μας έχει έρθει από τη φροντίδα». Και βέβαια οι άνθρωποι από την «αξυπηρέτηση πελατών» του Σκούρτη μου αρνήθηκαν να με ειδοποιήσουν αυτοί όταν θα είχαν το φάκελο μου στα χέρια τους γιατί είναι αυτονόητο ότι «δεν μπορούν να ειδοποιούν κάθε πελάτη ξεχωριστά γιατί δεν θα έκαναν τίποτα άλλο ολη μέρα». Όταν τελικά μετά από κάποια δικά μου τηλέφωνα στην «Φροντίδα», ο φάκελός μου έφτασε στο Σκούρτη, χρειάστηκε να πάρω ακόμα 3 τηλέφωνα στο Σκούρτη για να τους ενημερώσω ότι ο φάκελος μου έχει φύγει από τη «φροντίδα» και ότι λογικά τον έχουν αυτοί. Αφού έψαξαν λιγάκι, πάντα μετά από τηλεφωνική παράκληση, τον βρήκαν και επιτέλους απέκτησα κι εγώ αριθμό φακέλου ατυχήματος! Στη συνέχεια, θα έπρεπε να περιμένουμε απάντηση από την Εθνική, για το αν ο πελάτης της Εθνικής έχει κάνει όντως δήλωση. Αυτό γίνεται σε 10 εργάσιμες! Η απάντηση ήρθε από την εθνική αλλά ήρθε αρνητική. Τηλεφώνησα στον ανθρωπο που με τράκαρε και διαβεβαίωσε ότι είχε κάνει τη δήλωση την ίδια μέρα του ατυχήματος. Μάλλιστα μου έδωσε τα στοιχεία του υποκαταστήματος της Νικαιας όπου εκανε τη δηλωση. Πήρα πρώτα στα κεντρικα της Εθνικης. Μου είπαν οτι δεν εχουν καποια δηλωση απο τον συγκεκριμένο κύριο και μου ειπαν να παρω στο υποκαταστημα της Νικαιας (γιατί είπαμε πως οι ασφαλιστικές στην Ελλάδα είναι self service). Στο υποκατάστημα της Νίκαιας με πληροφόρησαν πως η δήλωση του κυρίου που με έιχε τρακάρει, τους είχε «παραπέσει» ! Οπότε θα την έστελναν τότε στα κεντρικά για να απαντήσουν στον Σκούρτη μετά από άλλη 1 εβδομάδα. Η θετική απάντηση, όπως με διαβεβαίωσαν από την Εθνική έφτασε στον Σκούρτη την Παρασκευή που μας πέρασε. Σήμερα το πρωί από τον Σκούρτη με διαβεβαίωσαν ότι δεν εχουν απάντηση από την Εθνική. Μου είπαν επίσης ότι θα πληρωθώ μετά τις 23 Γενάρη. Θεωρώ ότι κανείς δεν δικαιούται να παρακρατάει για τόσο χρονικό διάστημα τα χρήματα των ασφαλισμένων και να τα εκμεταλεύεται χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν. Θεωρώ επίσης ότι το επίπεδο της παροχής των υπηρεσιων αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού. Πέρα από το να μην ξανασυνεργαστώ με τις συγγεκριμένες ασφαλιστικες εταιρειες νοιώθω ότι σαν πολίτης θα έπρεπε να κάνω κατι παραπάνω.Οπότε το ελάχιστο είναι να το μοιραστώ. Κατι αναλογο με την Εθνικη ειχα κι εγω αλλα ηταν η comercial value.Εγω εχω ΑΤΕ Ασφαλιστικη που εινα μια χαρα αλλα καθυστερουσε η comercial να στειλει την δηλωση του πελατη της και να αποδεχτει την φιλικη δηλωση.Μου ειχε πει ο ασφαλιστης μου οτι καθε ασφαλιστικη μπορει μεσα σε 15 μερες να απαντηση στην αλλη αν δεχεται την φιλικη δηλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagfot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Άρα το ηθικό δίδαγμα είναι ότι από τον φιλικό διακανονισμό δεν κερδίζεις τίποτα τελικά. Αντιθέτως, το μόνο που κερδίζεις είναι έξτρα καθυστέρηση στην αποζημίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Άρα το ηθικό δίδαγμα είναι ότι από τον φιλικό διακανονισμό δεν κερδίζεις τίποτα τελικά. Αντιθέτως, το μόνο που κερδίζεις είναι έξτρα καθυστέρηση στην αποζημίωση. Οχι απαραιτητα ετσι.Δυο αλλες φορες σε 15 μερες ειχα αποζημιωθει απο την δικη μου ασφαλιστηκη χωρις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagfot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Που σημαίνει φίλε ότι δεν είχες μπλέξει με Σκούρτη ή Ασφαλιστική γιατί αυτοί είναι και οι 2 καφενέδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Που σημαίνει φίλε ότι δεν είχες μπλέξει με Σκούρτη ή Ασφαλιστική γιατί αυτοί είναι και οι 2 καφενέδες... Δεν εχω λογο να το αμφισβητω αλλα μην το γενικευουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ένα pro tip απο έναν παλιό ασφαλιστή: Άν θέλετε να μάθετε ποιές ασφαλιστικές είναι αξιόπιστες και γρήγορες στις αποζημιώσεις ρωτήστε έναν ταρίφα...trust me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ένα pro tip απο έναν παλιό ασφαλιστή: Άν θέλετε να μάθετε ποιές ασφαλιστικές είναι αξιόπιστες και γρήγορες στις αποζημιώσεις ρωτήστε έναν ταρίφα...trust me. και ο ταριφας που ξερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα