panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Κάποια γνώμη για την anytime; Νομίζω για 1600κε τα 150€/6 μήνες είναι καλά για όλες τις καλύψεις. Από οδική πως τα πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κάποια γνώμη για την anytime; Νομίζω για 1600κε τα 150€/6 μήνες είναι καλά για όλες τις καλύψεις. Από οδική πως τα πάει; Κ γω anytime έχω. Είμαι 4 χρόνια περίπου κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οδική έχει Ιντεραμέρικαν. Θεσσαλονίκη όσες φορές τη χρειάστηκα ήταν αρκετά γρήγορη. Σήμερα την ανανέωσα στο ίδιο πρόγραμμα (auto value) 139.81€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κάποια γνώμη για την anytime; Νομίζω για 1600κε τα 150€/6 μήνες είναι καλά για όλες τις καλύψεις. Από οδική πως τα πάει; Η anytime δεν έχει όλες τις καλύψεις και διάβασε τους όρους συμβολαίου . Όλες οι καλύψεις με 150 ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ !! Στο όλες κολλάω . Όχι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στον υπολογισμό ασφαλίστρων τόσο το βγάζει για όλες. Μιλάμε για αυτοκίνητο αξίας 4000€ πάνω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 την αντικειμενικη αξια να βλεπετε.βεβαια δεν πα να ασφαλίζεται εσεις για 5000 αυτοκινητο που κανει 3000,μονο τα ασφαλιστρα ανεβαινουν γιατι σε περιπτωση που χρειαστει να καλυφθειτε δεν θα τα καταφερετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemessis44 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά, ειμαι ένα χρόνο στην Anytime και πλήρωσα 300 Ευρώ για ένα χρόνο. Φέτος παρατήρησα πώς το νέο συμβόλαιο αθξήθηκε κατά 15 Ευρώ (315) χώρις να υπήρχε κάποιο ατύχημα. Μπήκα στο configurator και έβγαλα Νεα Προσφορά με τα ίδια στοιχεία στα 270 Ευρώ. Πείρα τηλφέφωνο να ρωτήσω πώς γίνετε αλλα απάντηση δεν πείρα, προθυμοποιήθηκαν απλά να μου το κατεβάσουν στα 301 Ευρώ. ΄Εχει κανείς πα΄ρομοιες εμπειρίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και μενα μου αυξηθηκε 8€, αν ξαναυξηθει,θα τον κοψω τον ασφαλιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εγω ειχα απο παλια interamerican και μετα πηγα στη anytime που ειναι της interamerican και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχει κανείς εμπειρία από Hellas Direct ή amtrust; Είναι ότι φθηνότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή αυτές οι δύο εταιρίες... Επίσης η hellasdirect δείχνει κάπως πιο σοβαρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Hellasdirect 100%, είναι στον φιλικό και έχει πολύ καλό support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έχει κανείς εμπειρία από Hellas Direct ή amtrust; Είναι ότι φθηνότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή αυτές οι δύο εταιρίες... Επίσης η hellasdirect δείχνει κάπως πιο σοβαρή.Πρεπει να ειναι και αυτη οικονομικη http://www.nequsbrokers.com/Την ξερει κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μην μπλεκετε με οποία ασφαλιστική βρίσκετε όταν ακόμα και οι μεγαλύτερες έχουν ρίξει τα ασφαλιστρα όσο δεν πάει (είτε online είτε μέσω broker) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@sfalistroulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Η anytime δεν έχει όλες τις καλύψεις και διάβασε τους όρους συμβολαίου . Όλες οι καλύψεις με 150 ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ !! Στο όλες κολλάω . Όχι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της ! Επίσης να κοιτάτε στις καλύψεις και τι απαλλαγή δίνουν ορισμένες εταιρίες (δηλαδή τι ποσό από τη ζημιά θα βάλεις από την τσέπη σου) Από τον επόμενο μήνα, ορισμένες ασφαλιστικές αναμένεται να εφαρμόσουν νέα τιμολόγηση και να μειώσουν τα ασφάλιστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά καλησπέρα, επειδή η δουλειά μου είναι ασφαλιστής, μπορώ να σας πω ό,τι θέλετε και να σας στείλω ακόμα και προσφορές με πμ. Η ουσία δεν είναι να είναι κάτι φθηνό αλλά να είναι δίπλα σου σωστά όταν το χρειαστείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την ERGOhttp://www.naftemporiki.gr/finance/story/1133678/oloklirothike-i-eksagora-tis-ate-asfalistikis-apo-tin-ergoΓια να μην ανοιγω νεο θεμα…μιας και δεν υπαρχει συγκριση στα σημεια εξυπηρετησης ΑΤΕ με ergo, καθως η ΑΤΕ ειχε σχεδον και στο τελευταιο χωριο της χωρας,μηπως ξερει κανεις αν τα σημεια αυτα θα εξυπηρετουν τους ασφαλισμενους της ergo πλεον;Εχω ασφαλεια ergo, θα ηθελα να εξυπηρετουμε απο τετοιο γραφειο, γιατι ergo γραφειο δεν εχω κοντα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα