Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτη που πληρωνω εγω; ε δεν νομιζω να βγαλω ακρη αν μου το κλεψουν... τζαμπα το χω 1
Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 απο τις καλυτερες ακουγεται οτι ειναι η generali αν οχι απο τις top 3 αξιοπιστες. προσωπικα σε αυτην ειμαι και μου εβγαλε και ενα καλο κοστουμακι ο φιλος ασφαλιστης με θραυση και νομικη και καλυψη αεροσακων και ειμαι κοντα στα 210 τον χρονο σε 1600αρι.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει online; γιατι δεν το βρισκω. 210/χρονο τι σε καλυπτει;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξερω εαν εχει online γιατι δεν το εψαξα.εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον λογιστη-ασφαλιστη που ειναι φιλος απο τα παλια. εγραψα τι καλυπτει λιγο πιο πανω.απο τα extra.δεν εχω οδικη βεβαια αλλα ποτε δεν ειχα σε καμια ασφαλεια μου.βεβαια τωρα που το θυμηθηκα και παιζει μεγαλο ρολο στην τιμη.διευθυνση κατοικιας εχω πολη της Θρακης οπου καταγομαι και οχι Θεσσαλονικη οπου μενω.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ε χωρις οδικη βοηθεια δεν λεει μια φορα θα την χρειαστεις και θα τρεχεις 1
ntTriantafillos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξερω εαν εχει online γιατι δεν το εψαξα.εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον λογιστη-ασφαλιστη που ειναι φιλος απο τα παλια. εγραψα τι καλυπτει λιγο πιο πανω.απο τα extra.δεν εχω οδικη βεβαια αλλα ποτε δεν ειχα σε καμια ασφαλεια μου.βεβαια τωρα που το θυμηθηκα και παιζει μεγαλο ρολο στην τιμη.διευθυνση κατοικιας εχω πολη της Θρακης οπου καταγομαι και οχι Θεσσαλονικη οπου μενω. Σημασία έχει τι διεύθυνση γράφει η άδεια. Αν τρακάρεις και έχεις διαφορετική διεύθυνση στην άδεια από ότι στην ασφάλεια θα μπλέξεις. 1
kefalonia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 σημασία έχει τι γράφει στην άδεια του αυτοκινήτου ή πού κάνεις φορολογική δήλωση. Από εκεί βγαίνουν και τα ασφάλιστρα. Το διευκρινίζω γιατί είναι η δουλειά μου και ξέρω. Ό,τι απορίες έχετε μπορώ να βοηθήσω, ευχαριστώ πολύ.
7thNoodle Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδες, και γω για ασφαλιση ψάχνω, μου ήρθε πρόσφατα ενα Σκαθαρακι (beetle) του 1974 στα 1641 κυβικά, γνωρίζει κανεις ποσο περιπου θα κόστιζε η ασφάλιση για κατι τετοιο?Φυσικά με οδική, μπας και μεινει στη μεση της εθνικής καμια φάση, και τι θα συνέφερε περισότερο, εξάμηνη η ετήσια και για τι διαφορα τιμης μιλαμε?
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα για οδικη την προσφορα της bp δεν εχεις να χασεις κατι
@sfalistroulis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα του insomnia!Σας παραθέτω δύο άρθρα σχετικά με τη διαδικασία ασφάλισης του αυτοκινήτου και τι να προσέξετε σε αυτή, καθώς και τρόπους για να μειώσετε τα ασφάλιστρα χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Στη διάθεσή σας για ότι ασφαλιστικό θέμα σας απασχολεί
PaRaNo1d Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα,για city insurance εχουμε καμια πληροφορία;
xpera_x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα,για city insurance εχουμε καμια πληροφορία; Νομίζω ότι είναι Ρουμάνικη εταιρεία με θυγατρική στην Ελλάδα. Πολύ φτηνή μεν. Ρουμάνικη δε. By the way, αν έχεις πιστοποιητικό μονίμου κατοικίας αυτό δε μετράει ανεξάρτητα από το τί λέει η άδεια ή το εκκαθαριστικό.;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα