ts00ts00 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 migel α γεια σου. Τον βρήκα κ του έκανα ένα format, το pc-άκι μου πετάει τώρα! Πάντως ούτε αυτά που πρότειναν τα παιδιά ήθελαν εγκατάσταση.
tolis_21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 επειδη εκανα κι εγω το λαθος να κατεβασω το νεο explorer πως μπορω να επαναφερω το παλιο?
andreapaog328 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 giati re paidia ti exei?Apo to 6 kalytero, apo to Firefox 2 omws oxi.
tolis_21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 μου κολλαει σε πολλα sites,δεν ανοιγει αλλα προγραμματα γενικοτερα με τσαντιζει. μπορω ν α το επαναφερω καπως?????????
migel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Επειδή εμένα μου δουλεύει μια χαρά (εχω την v.7.0.5730.11) δεν έχω δοκιμάσει να γυρίσω στο παλιό , και απο οτι είδα στο add/remove δεν υπάρχει. Αρα : Εαν δεν έχεις απενεργοποιήση το system restore , μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα σου ακριβώς πριν την εγκατάσταση του 7. Τώρα εαν το έχεις απενεργοποιήση (όπως εγώ , λόγω του οτι προτιμώ το ghost) , έχεις δοκιμάσει να ρίξεις απο επάνω του τον προηγούμενο explorer ? Δεν ξέρω βέβαια εαν γίνεται . Edit: Ξέχασα , Εάν τα παραπάνω αποτύχουν δοκίμασε να βάλεις τον Maxthon (εαν θές βέβαια) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.